Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Bokszak 60 Cm 10 Kg op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Bokszak 60 Cm 10 Kg gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 6 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

LG Imports bokszak met handschoenen junior camouflage print van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LG Imports bokszak met handschoenen junior camouflage print

LG-Imports bokszak met handschoenen Leer de kneepjes van het boksen met deze superstoere boksbal. Hang hem op met het bevestigingskoord en sla er op los! De boksbal is uitgevoerd in een stoere camouflageprint en wordt geleverd met een paar bokshandschoenen. De handschoenen zijn voorzien van klittenbandsluiting waarmee je ze goed kun la ..
Toyrific Boksthuistrainingsset junior rood van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Toyrific Boksthuistrainingsset junior rood

Toyrific boksthuistrainingsset Word jij de nieuwe Muhammad Ali? Oefen dan al je boksvaardigheden met deze bokstrainingsset! De set bevat een langwerpige bokszak van zestig centimeter en een paar rode bokshandschoenen. Deze bokszak ziet er bovendien wel erg gaaf uit in je slaapkamer. Jij wordt vast een topbokser! Specificaties bokszak: ..
LG Imports Super Fighter bokszak met 2 handschoenen rood 40 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LG Imports Super Fighter bokszak met 2 handschoenen rood 40 cm

LG-imports bokszak + twee handschoenen Op deze bokszak kan jij je agressie kwijt en verbeter je tegelijkertijd jouw reactievermogen, coördinatie en uithoudingsvermogen. Te gebruiken voor recreatieve doeleinden. Specificaties: Kleur: rood Materiaal: polyester Lengte bokszak: 40 cm Diameter bokszak: 19 cm Leeftijd: vanaf 4 jaar M ..
Free and Easy bokszak met handschoenen Boxing Champion rood van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Free and Easy bokszak met handschoenen Boxing Champion rood

Free and Easy bokszak met handschoenen In deze boksset voor kinderen zit een bokszak van 50 cm hoog met een paar bokshandschoenen. Alle benodigdheden om er lekker op los te rammen. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Materiaal: nylon Afmetingen: 50 cm Leeftijd: vanaf 6 jaar Inhoud: 1 Bokszak 1 Paar bokshandschoenen
Angel Sports Bokszak 50cm met Bokshandschoenen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Angel Sports Bokszak 50cm met Bokshandschoenen

Toch zin om te trainen, maar geen zin om naar het sportschool te gaan. Maakt niet uit! Kinderen kunnen dexze bokisbal hangen in huis en je traint dan lekker thuis. de boksbal is van 50 cm. De kleur van deze boksbal is rood met zwart. Uw krijgt bij deze  boksbal ook bokshandschoenen.
Bokszak Campus 12 van Webshop Studio100 op Allemaal-Speelgoed.nl

Bokszak Campus 12

Bokszak Campus 12