Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Brandweer Wagen Van 16 Cm op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Brandweer Wagen Van 16 Cm gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 8 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Toi Toys brandweer en vuilniswagen met licht en geluid van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Toi Toys brandweer en vuilniswagen met licht en geluid

Toi-Toys brandweer- en vuilniswagen Jij rukt voor verschillende oproepen uit. Het kan zijn dat er een flinke brand is of misschien moet je afval ophalen. Met deze brandweer- en vuilniswagen van Toi-Toys waan jij je een heuse brandweerman. Specificaties: Kleur: rood, groen Geslacht: jongens Leeftijd: vanaf 3 jaar Materiaal: kunststo ..
Lena brandweerwagen Truxx 29cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Lena brandweerwagen Truxx 29cm

Lena Truxx brandweerwagen Deze stoere brandweerwagen is gemaakt van degelijk kunststof en is leuk gekleurd. De wagen is handmatig te gebruiken en is zowel binnen als buiten te gebruiken. De ladder op het dak kantelt omhoog, draait elke richting in en helpt de brandweer met blussen op grote hoogtes! Specificaties: Kleur: rood, grijs ..
Free and Easy brandweer bus met licht en geluid 21 cm rood van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Free and Easy brandweer bus met licht en geluid 21 cm rood

Free and Easy hulpdiensten Word de beste brandweerman met deze coole wagen! Door de effecten van het licht en geluid wordt het spelen nog leuker. Help mensen door zo snel mogelijk naar de brand te rijden. Specificaties: Kleur: rood Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen: 21 x 8 x 10 cm (LxBxH) Batterijen: inbegrepen, 3 x ..
Goki hulpdienst auto: brandweer 13 cm rood van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goki hulpdienst auto: brandweer 13 cm rood

Goki hulpdienst auto: brandweer Beleef veel plezier met deze metalen hulpdienst auto! De auto beschikt over een terugtrek motor. Trek de auto op een oppervlak naar achteren en laat hem vervolgens los. De wagen is voorzien van werkende lichten en een sirene! Specificaties: Materiaal: metaal Kleur: rood Lengte: 13 cm Beschikt over ..
Welly Metalen Brandweer: Bluswagen 12 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Welly Metalen Brandweer: Bluswagen 12 cm

Beleef veel plezier met deze metalen brandweer bluswagen! De kleur van het voertuig is rood. De wagen beschikt over een terugtrek motor. Trek de auto op een oppervlak zo ver mogelijk naar achteren en laat hem vervolgens los. Materiaal: metaal Brandweer bluswagen Lengte: 12 cm Beschikt over terugtrek motor
Welly Metalen Brandweer: Ladderwagen 13,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Welly Metalen Brandweer: Ladderwagen 13,5 cm

Beleef veel plezier met deze metalen brandweer ladderwagen! De kleur van het voertuig is rood. De wagen beschikt over een terugtrek motor. Trek de auto op een oppervlak zo ver mogelijk naar achteren en laat hem vervolgens los. De ladder is uitschuifbaar! Materiaal: metaal Brandweer bluswagen Lengte: 13,5 cm Beschikt over terugtrek m ..
BanBao bouwpakket Brandweer Gevarentransport 105 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

BanBao bouwpakket Brandweer Gevarentransport 105 delig

BanBao bouwpakket Gevarentransport Met deze afvalwagen kan de brandweer gevaarlijke stoffen vervoeren. Helaas is er brand uitgebroken en zijn er gevaarlijke stoffen vrij gekomen! De brandweermannen moeten snel aan de slag gaan om de brand te blussen en om alles netjes op te ruimen zodat de straat weer schoon en veilig is voor iedereen. ..
Brandweerwagen Speelset van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Brandweerwagen Speelset

Kleine helden kunnen nu de brandweer helpen met het klaarzetten van de ladder, uitrollen van de waterslang en blussen van de brand. In deze speelset vind je een houten brandweerwagen met oprolbare slang, ladder met een draaibaar bakje en drie houten brandweermannen. Laat de brandweermannen de wagen besturen, zet ze in het bakje of laat z ..