Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Games op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Games gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 1727 resultaten verdeeld over 70 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 1727 resultaten)
Munchkin - NL van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Munchkin - NL

Munchkin van PS Games in de Nederlandse versie.Hilarische, full-color, Nederlandse versie van het grappige, beroemde kaartspel Munchkin. Goed voor avonden plezier. Je begint als een niveau één mens zonder klasse, maar naarmate het spel vordert kan je veranderen in een dwerg, elf, priester, magiër of dief. Vecht met monsters, verover d ..
Munchkin 2 - De zwakken geslacht van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Munchkin 2 - De zwakken geslacht

Munchkin 2 - De zwakken geslacht van PS Games.Expansieset voor het Nederlandstalige kaartspel Munchkin - NL. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel van Munchkin vereist. 112 nieuwe, full-color kaarten voor het spel waarin je monsters doodt en hun schatten afpakt! Speel een nieuw ras: Orks! Ontmoet vijanden zoals de Brandslangen e ..
Munchkin 3 - De onfortuinlijke theoloog van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Munchkin 3 - De onfortuinlijke theoloog

Munchkin 3 - De onfortuinlijke theoloog van PS Games.Expansieset voor het Nederlandstalige kaartspel Munchkin - NL, waarin je monsters moet doden en hun schatten probeert te jatten.De Onfortuynlijke Theoloog introduceert een nieuw ras (Gnomes) en een nieuwe klasse (Bard). Speciaal voor de Nederlandse editie zijn er (net als bij Munchkin ..
Munchkin 4 - Blij dat ik rij van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Munchkin 4 - Blij dat ik rij

Munchkin 4 - Blij dat ik rij van PS Games.Nederlandstalige reprint van Munchkin 4. Maar liefst 111 nieuwe kaarten voor het kaartspel Munchkin - NL, inclusief één unieke Foute Nederlandse kaart. Munchkin is het spel waarin je monsters doodt en hun schatten afpakt. Grote helden hebben sterke rossen nodig om ze ten strijde te voeren. Daar ..
Guillotine van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Guillotine

Guillotine van PS Games.Zorg dat jij de meeste koppen laat rollen in dit lugubere kaartspel! Guillotine is een kaartspel over de Franse Revolutie en zit boordevol zwarte humor. Spelers bedienen de Guillotine en willen de meest waardevolle Edellieden onthoofden. Omdat het onthoofden van bijvoorbeeld Marie-Antoinette meer punten oplevert ..
1 Nacht weerwolven en waaghalzen van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

1 Nacht weerwolven en waaghalzen

1 Nacht weerwolven en waaghalzen, kaartspel van White Goblin Games.1 Nacht weerwolven en waaghalzen is een snel spel voor 3-10 spelers, waarin iedere speler een andere rol speelt: een lafhartige weerwolf, de listige onruststoker, de behulpzame ziener of één van de andere karakters met elk een unieke speciale vaardigheid. Bij aanvang va ..
Het poepspel van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Het poepspel

Het poepspel van Identity games.Het spel waarbij iedereen windt! Leg de kaarten op de goede volgorde en win!Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verde ..
Kaarthouder plastic van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kaarthouder plastic

Kaarthouder plastc.Geschikt voor 36 speelkaarten.Kaarthouder is van Longfield Games.Vorm: Driehoek
Escape room the game van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Escape room the game

Escape room the game van Identity games.Net als in een real-life escape room draait het in Escape Room The Game om het oplossen van breinbrekende puzzels in een race tegen de klok. In 60 minuten tijd ga je als team de uitdaging aan om één van de vier verschillende escape rooms op te lossen. Door samen verbanden te leggen tussen de op h ..
Camelot Jr van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Camelot Jr

Camelot Jr van Smart Games.Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen enkel over een muur of trap lopen. Ze kunnen dus niet springen of klimmen.Camelot Jr is een unieke puzzel waarbij je logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek combineert om de oplossing te vinden.48 opdrachten voor z ..
Castle Logix van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Castle Logix

Castle Logix van Smart Games.Combineer logicia, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek en bouw de mooiste kastelen. Maar let op dat de ene toren de andere niet blokkeert!48 opdrachten en oplossingen. Logisch denkspel dat reeds gespeeld kan worden door kinderen vanaf 3 jaar. Stevige, duurzame uitvoering, met 4 grote blokken en 3 torens in h ..
Trucky 3 van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Trucky 3

Trucky 3 van Smart Games.Drie vrolijke vrachtwagens zijn op weg naar hun volgende bestemming. Ze moeten verschillende pakjes oppikken, maar gaan die wel allemaal in hun laadruimte passen? Kan jij hen helpen?Merk: Smart GamesLeeftijd: 3 - 8 jaarAantal spelers: 1Speelduur: 5 - 30 minuten
Anti-Virus van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Anti-Virus

Anti-Virus van Smart Games.Zet je immuumsysteem aan het werk en verwijder het virus voordat het zich vermenigvuldigt.Een superleuke schuifpuzzel: de puzzelstukken kunnen diagonaal en in groep verschoven worden. Eens je het spelvirus te pakken hebt, geraak je er maar moeilijk weer vanaf!Inhoud: - Spelbord met 11 kleurige puzzelstukken- Sp ..
Anti-Virus mutation van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Anti-Virus mutation

Anti-Virus mutation van Smart Games.Schuif het rode virus eruit! Anti-Virus Mutation daagt je uit om de kleurrijke puzzelstukken over het spelbord te schuiven om zo een weg vrij te make nom het rode stuk eruit te schuiven. Een spannend spel met 60 opdrachten. Anti-Virus Mutation is ‘the next generation’ van het originele Anti-Virus, ..
Roadblock van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Roadblock

Roadblock van Smart Games.Sluit de wegen af en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit de stad. Uren speelplezier voor jong én oud met 60 spannende missies. Combineer logica en ruimtelijk inzicht. Net als in de film, maar dan beter.Merk: Smart GamesLeeftijd: 7 - 99 jaarAantal spelers: 1Speelduur: 5 - 30 minuten
IQ Puzzler Pro van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

IQ Puzzler Pro

IQ Puzzler Pro van Smart Games.IQ-Puzzler Pro is een logisch denkspel voor zowel jong en oud. Het stelt je ruimtelijk inzicht op een leuke manier op de proef. Door zijn compacte vorm is het bovendien een ideaal reisspel.Merk: Smart GamesLeeftijd: Vanaf 6 jaarAantal spelers: 1Speelduur: 10 minuten
Paw Patrol shuffle van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Paw Patrol shuffle

Paw Patrol doet het weer van Shuffle games.Verschillende missies met je favoriete pups!Spelmechaniek op basis van memory.Met de bijbehorende app maak je het spel coöperatief! Voltooi de missie voordat de tijd op is.Merk: Shuffle gamesLeeftijd: Vanaf 4 jaarAantal spelers: 2 - 4 Speelduur: 15 - 20 minuten
IQ Focus van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

IQ Focus

IQ Focus van Smart Games.Concentreer je op het middelste vierkant.Bevat 120 opdrachten in 5 moeilijkheidsgraden.Merk: Smart GamesLeeftijd: Vanaf 8 jaarAantal spelers: 1Speelduur: 5 tot 30 minuten
Keezen reiseditie van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Keezen reiseditie

Keezen reiseditie van Clown games.Het bekende Hollandse en oergezellige bordspel Keezen is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. Dit spel is er nu dus ook voor mee te nemen op vakantie, de Keezen reiseditie.De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken heb ..
IQ spel van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

IQ spel

IQ spel van Clown Games.Een leerzaam spel om verschillende vaardigheden te trainen: Visueel inzicht, rekenkundig inzicht, logisch denken (vraagstukken), taalkundig inzicht en ruimtelijk inzicht. Door vragen goed te beantwoorden, ga je steeds een stapje omhoog op de ladder. Is een antwoord fout, dan zak je een tree op de ladder.Inhoud: - ..
Keezenspel van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Keezenspel

Keezenspel, Hollands en oergezellig van Clown games.Keezen is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat je tegenspelers hetzelfde doel bereiken.Merk: Clown gamesAant ..
Story game - Mysterie op de kermis van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Story game - Mysterie op de kermis

Story game - Mysterie op de kermis van Tactic.Speel detective en vindt de verloren voorwerpen.Vind de juiste voorwerpen die verstopt zijn op het speelbord.Oh nee, je bent je spulletjes verloren op de kermis.Draai aan de draaischijf, beslis welke kant je op wilt en vind de spulletjes die op je verzamelbordje thuishoren.Met een beetje stra ..
Story game - Oceaan ontdekkers van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Story game - Oceaan ontdekkers

Story game - Oceaan ontdekkers van Tactic.Een leuk dagje op het strand verandert in een spannende speurtocht naar de bodem van de oceaan.Rol de dobbelsteen en vind het juiste stukje om je puzzel compleet te maken.Dit eenvoudig te leren spel ondersteunt jonge spelers bij het vinden van overeenkomsten en bij het gebruik van hun fantasie.Sl ..
Take 5 van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Take 5

Take 5, kaartspel van 999 Games.Spannend kaartspel, waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Wie incasseert de minste strafpunten?Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt er 10 en er liggen 4 kaarten open op tafel. Elke ronde kiest iedereen een kaart uit zijn hand en legt deze ged ..
Boonanza van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boonanza

Boonanza, kaartspel van 999 Games.In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft iedere speler twee bonenvelden. Op ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 1727 resultaten)