Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Houten Poppenwagen Simply Rood op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Houten Poppenwagen Simply Rood gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 6 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Houten loopfiets Simply blauw met luchtbanden van Poppenwagen webwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Houten loopfiets Simply blauw met luchtbanden

Houten loopfiets Simply rood met luchtbanden De wielen van deze loopfiets zijn voorzien van luchtbanden. De velgen van hout zijn voorzien van een spiraal motief waardoor het tijdens het fietsen lijkt of je heel hard gaat. De fiets is voorzien van blauwe details. De zithoogte verstelbaar 34 tot 40 cm, 3 standen Het zadeltje is lekker za ..
Houten loopfiets Simply rood met anti lek banden van Poppenwagen webwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Houten loopfiets Simply rood met anti lek banden

Houten loopfiets Simply rood met Anti lek banden De wielen van deze loopfiets zijn voorzien van banden gevuld met een foam vulling. Dit zorgt ervoor dat de wielen niet lek kunnen raken maar het zelfde effect hebben als luchtbanden. De velgen van hout zijn voorzien van een spiraal motief waardoor het lijkt of de fiets zeer hard gaat. Rond ..
Houten loopfiets Simply rood met luchtbanden van Poppenwagen webwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Houten loopfiets Simply rood met luchtbanden

Houten loopfiets Simply rood met luchtbanden De wielen van deze loopfiets zijn voorzien van luchtbanden. De velgen van hout zijn voorzien van een spiraal motief waardoor het lijkt of de fiets zeer hard gaat. Rond rijden met deze houten loopfiets wie wil dat nu niet? De zithoogte verstelbaar 34 tot 40 cm, 3 standen Het zadeltje is lekker ..
Houten loopfiets Simply scooter rood van Poppenwagen webwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Houten loopfiets Simply scooter rood

Houten loopfiets Simply scooter rood De wielen van deze loopfiets zijn uitgerust met luchtbanden Rond rijden met deze houten scooter wie wil dat nu niet? De zithoogte verstelbaar 31.5 tot 36 cm   Deze houten loopfiets 2 wieler is geschikt voor kinderen vanaf ca 2.5 jaar. Kleur: rood Merk: Simply for Kids.
Simply Houten Poppenwagen rood stip van Poppenwagen webwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Simply Houten Poppenwagen rood stip

Houten Poppenwagen Rood Stip - Simply for Kids Een leuke houten poppenwagen van het merk: Simply for Kids Wordt geleverd met een bijpassend rood dekje voorzien van witte stippen. De poppenwagen is voorzien van een mooi design voorzien van witte stippen. De wielen hebben een rubber loopvlak hetgeen krassen op de vloer voorkomt. Kenmerken ..
Simply for Kids Houten Poppenwagen Stippeltje Rood van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Simply for Kids Houten Poppenwagen Stippeltje Rood

Niks is schattiger dan een peuter zien lopen met een poppenwagen aan de hand. Deze poppenwagen is rood van kleur en heeft witte stippen erop. De loophoogte is 50 cm. De afmetingen van het poppenwagen is 60 x 32 x 55 cm.