Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Houten Stapelblokken op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Houten Stapelblokken gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 12 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Little Dutch Stapelblokken Dierentuin 10 Stuks van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Stapelblokken Dierentuin 10 Stuks

Is uw kindje ook dol op dieren? Dan zijn de Little Dutch Stapelblokken Dierentuin 10 Stuks nog leuker om mee te spelen! De houten blokken hebben allemaal verschillende kanten, zodat er van alles is te zien. Leer bijvoorbeeld tellen, stapel een...
Small Foot houten stapelrups 10 delig groen van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot houten stapelrups 10 delig groen

Small Foot houten stapelrups Deze stapelrups brengt een hoop plezier in huis! Hij is gemaakt van massief hout en is een echte blikvanger. Wanneer de verschillende houten stukken op elkaar worden gestapeld worden fijne motorische vaardigheden ontwikkeld en wordt ruimtelijk denken getraind. Deze rups is dus niet alleen leuk maar ook erg l ..
Happy People stapelblokken ezel 8 delig blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People stapelblokken ezel 8 delig blauw

Happy People stapelblokken Spannend stapelplezier met deze blokken. De blokken stapelen tot een prachtige toren van 40 cm of ze kunnen in elkaar worden geplaatst. Op de blokken zijn een heleboel afbeeldingen te ontdekken van de ezel en zijn favoriete dingen. Ook zit er vier verschillende houten vormen in de set. Specificaties: Geslac ..
Happy People stapelblokken ezel 8 delig roze van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People stapelblokken ezel 8 delig roze

Happy People stapelblokken Spannend stapelplezier met deze blokken. De blokken stapelen tot een prachtige toren van 40 cm of ze kunnen in elkaar worden geplaatst. Op de blokken zijn een heleboel afbeeldingen te ontdekken van de ezel en zijn favoriete dingen. Ook zit er vier verschillende houten vormen in de set. Specificaties: Geslac ..
Small Foot stapelraket Space hout junior 15 cm 5 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot stapelraket Space hout junior 15 cm 5 delig

Small Foot Space stapelracket Dit houten stapelspel heeft de vorm van een ruimteraket. Bij het stapelen van het vijfdelige ruimteschip worden de hand-oogcoördinatie van kinderen getraind. Naast dat jouw kleintje vermaakt wordt met dit leuke speelgoed, worden ook hun begrip van vormen en verschillende maten verder ontwikkeld. Wie kan he ..
Hape stapelblokken 40 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hape stapelblokken 40 delig

Hape stapelblokken Baby's en dreumesen kunnen ook architect zijn! Deze houten bouwblokkenset daagt kleine architecten uit om te bouwen en stimuleert de fijne motoriek. De baby's en dreumesen genieten van sorteren van de blokken en gadgets, het bouwen van een wolkenkrabber of het maken van een eigen racewagen. Met alle mogelij ..
Goula stapelblokken hout 26 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goula stapelblokken hout 26 delig

Goula stapelblokken Maak op een leuke manier constructies met verschillende houten vormen. De blokken hebben originele vormen en felle kleuren. Ze ontwikkelen de verbeeldingskracht en de oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: hout Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 16 x 16 x 16 cm Geschikt voor ..
Jouéco houten stapeltoren van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Jouéco houten stapeltoren

Jouéco houten stapeltoren Houten speelgoed is duurzaam, veilig maar vooral heel erg leuk! Wat dacht je van deze houten stapeltoren van Jouéco? Hiermee leren de allerkleinsten logisch nadenken en ontwikkelen ze hun ruimtelijk inzicht. En daarnaast blijft het natuurlijk leuk om de gebouwde toren om te duwen. Specificaties: Kleur: mult ..
Melissa & Doug houten bouw en stapelblokken 100 stuks van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Melissa & Doug houten bouw en stapelblokken 100 stuks

Melissa & Doug bouw- en stapelblokken Met deze set van Melissa & Doug leert jouw kleintje stapelen, bouwen en omgooien. In de set zitten 100 houten blokken in vier verschillende kleuren en in negen verschillende vormen. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen ..
Melissa & Doug houten stapeltrein 18 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Melissa & Doug houten stapeltrein 18 delig

Melissa & Doug houten stapeltrein De treinwagons met wielen vromen de basis voor deze vrolijk gekleurde stapeltrein. De trein bestaat uit vijftien onderdelen die op stevige pennen worden geschoven. Laat je creativiteit de vrije loop en geef de trein steeds weer een andere uitstraling. Als alle wagons aan elkaar zitten is de trein meer d ..
Jumini houten stapelblokken van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Jumini houten stapelblokken

Jumini houten stapelblokken Superleuke houten stapelblokken met cijfers, vormen en dieren! Stimuleert de motoriek en de hersenontwikkeling. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 12 x 12 x 36,5 cm (L x B x H) Leeftijd: vanaf 12 maanden Inhoud: 4 Stapelblokken
Small Foot houten stapeltoren cijfers en afbeeldingen 14 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot houten stapeltoren cijfers en afbeeldingen 14 cm

Small Foot houten stapeltoren Een stapelkubus met getallen, fruit, dieren en vervoersmiddelen aan de verschillende kanten van deze stabiele houten toren. De stapelblokken bevorderen het tellen. De acht individuele blokken kunnen stevig worden vastgehouden door de handen van kinderen en in elkaar worden geschoven om ruimte te besparen. ..