Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Sirene Politie op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Sirene Politie gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 9 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Motor Diecast Politie Pullback van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Motor Diecast Politie Pullback

Race met zwaailicht en sirene naar elke oproep met deze stoere politiemotor! Zet de licht- en geluidseffecten aan, trek hem naar achteren en laat hem los om hem ervandoor te zien schieten! De motor werkt op 3 LR41 batterijen (inbegrepen).   Motor Diecast Politie Pullback is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.  
Fiets Sirene Politie Met Licht En Geluid van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Fiets Sirene Politie Met Licht En Geluid

Iedereen weet dat de helden van de politie eraan komen wanneer de sirene luidt. Met deze politiesirene voor aan de fiets, ben jij net een echte politieagent. Zijn er boeven in de buurt? Doe jouw sirene en verlichting aan. Zo weet iedereen dat jij er snel langs moet om de boeven te vinden!
Megaphone Politie van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Megaphone Politie

Speel politie en boefje en houdt de dief! Met de politie megafoon pak jij de boef. Laat de sirene horen en spreek de dief toe. Optimaal politie speelplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Werkt op batterijen (niet inbegrepen).
LEGO DUPLO Mijn Eigen Stad 10902 Politiebureau van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO DUPLO Mijn Eigen Stad 10902 Politiebureau

Spring in de politieauto met licht en geluid en vang de boef met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad Politiebureau Speel zelf alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad. Dat is een herkenbare wereld voor kleine kinderen vol moderne DUPLO® figuren. Peuters zullen er dol op zijn dat ze zelf verhalen kunnen verzinnen waari ..
Playmobil 70066 Porsche 911 Carrera 4S Politie Wit van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70066 Porsche 911 Carrera 4S Politie Wit

Speel dat je alle boeven razendsnel tegenhoudt met de Porsche 911 Carrera 4S Politie Er word een oproep gedaan aan alle agenten: er is een boef ontsnapt en ze moeten erachteraan! Snel zetten de agenten in de Porsche het zwaailicht en sirene aan en scheuren ze in de richting die genoemd werd. Al snel bereiken ze de plek. Via de helikopte ..
Fietslicht met Sirene van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Fietslicht met Sirene

Pimp je fiets met dit leuke Fietslicht met Sirene. Het lichtje heeft een blauwe en een rode kleur, net als bij de politie. Ook heeft het licht een speciale functie, waarmee je een sirene geluid kunt afspelen! Handig voor wanneer je fietst in het...
Siku Porsche 911 jongens kunststof/aluminium zilver (1528) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Siku Porsche 911 jongens kunststof/aluminium zilver (1528)

Siku Porsche 911 Dit Siku model is uitgerust met een zwaailichtbalk, voorzien van politie-beschildering en met de brede banden helemaal klaar voor snelle achtervolgingen. Met een aandrijving van 580 PK zetten de agenten met zwaailicht en sirene de achtervolging in en snijden de overtreders de pas af. Specificaties: Geslacht: jongens ..
High Speed (losse cassette) van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

High Speed (losse cassette)

De gaafste pinballgame ooit is omgezet naar video! Alle actie en spanning van het originele HIGH SPEED is aanwezig - Freeway Frenzy, Ramp Race en Running the Red - plus geweldige nieuwe toevoegingen zoals Lightning Bombs en aanvallende vijanden! Het is een levensecht avontuur. Het scherm flitst en een sirene gaat af wanneer je door het ..
Clementoni Politieauto met terugtrekfunctie van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Politieauto met terugtrekfunctie

Een fantastische interactieve politie auto van Clementoni, die kinderen bezighoudt met verschillende leuke geluids- en lichteffecten. Kinderen zullen deauto met plezier vooruit laten schieten dankzij het klassieke terugtrek-mechanisme. Met een interactieve knop, realistische geluidseffecten enecht flitsende lichten en een sirene die flik ..