Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Vormenstoof op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Vormenstoof gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 60 resultaten verdeeld over 3 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 60 resultaten)
Vormenstoof van Kidzstore op Allemaal-Speelgoed.nl

Vormenstoof

De Vormenstoof is de klassieke en voor bijna iedereen herkenbare manier waarop je je kindje spelenderwijs een uitdaging geeft. Je leert je kindje vormen herkennen en tellen, en de vormpjes passen door de geschikte opening van het doosje waardoor je kindje ook de motoriek oefent. De 13 verschillende vormpjes hebben allemaal een bepaalde k ..
Little Dutch Vormenstoof Roze van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Vormenstoof Roze

Lukt het jou om te ontdekken welk blok in welk gat hoor? Probeer net zo lang totdat een blok door het gat naar binnen valt! Op de blokken staan leuke tekeningen van dieren en ze hebben een mooie kleur. De kleur van het blok is hetzelfde als die op de...
Little Dutch Vormenstoof Blauw van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Vormenstoof Blauw

Laat je kindje lekker spelen met deze Little Dutch Vormenstoof Blauw! De houten vormpjes passen allemaal bij één kant van de vormenstoof, lukt het jou kindje om te ontdekken welk vormpje waar hoort? Om het een beetje makkelijker te...
Little Dutch Activiteitenkubus Blauw van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Activiteitenkubus Blauw

Laat je kindje urenlang spelen met deze leuke Little Dutch Activiteitenkubus Blauw! De kubus heeft verschillende spellen zoals de kralenspiraal, schuifpuzzeltje of vormenstoof. Verder zitten er allemaal leuke accessoires bij de kubus, waarmee je...
Fisher Price Sorteer & kiep leertruck vormenstoof 24,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Fisher Price Sorteer & kiep leertruck vormenstoof 24,5 cm

Fisher-Price sorteer & kiep leertruck Haal leerplezier in huis met de Fisher-Price Sorteer & Kiep Leertruck! Deze speelgoedtruck vergroot het speelplezier van je kind. Sorteer de vormen, laad te truck vol en kieper de truck weer leeg. Het formaat is precies goed voor kleine handjes om te grijpen en te schuiven. Als je kleintje grote ..
Hape houten vormenstoof 5 delig 17 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hape houten vormenstoof 5 delig 17 cm

Hape houten vormenstoof Deze kleurrijke vormenstoof leert kinderen alles over vormen en tuindiertjes. Het plaatsen van de blokken in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout/kunststof Afmetingen: 17 x 17 x 17 cm (L x ..
Clementoni vormenstoof 7 delig 23 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni vormenstoof 7 delig 23 cm

Clementoni vormenstoof Deze leuke vormenstoof leert kinderen alles over vormen, kleuren en cijfers. Het plaatsen van de vormen in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen: 23 x 14 x 14 cm (L x B x H) ..
beleduc houten vormenstoof dieren 21 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

beleduc houten vormenstoof dieren 21 cm

beleduc houten vormenstoof dieren De grappige vormenstoof van beleduc is het perfecte houten speelgoed voor kleine kinderen. Het biedt jouw kinderen de mogelijkheid om hun oog-handcoördinatie en perceptie te verbeteren. Specificaties: Materiaal: hout Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 1 jaar Afmetingen: 21 x 21 x 2,1 cm (L x B x D) ..
beleduc verwisselbare vormenstoof 25 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

beleduc verwisselbare vormenstoof 25 cm

beleduc houten verwisselbare vormenstoof De verwisselbare vormenstoof van beleduc is het perfecte houten speelgoed voor kleine kinderen. Het biedt jouw kinderen de mogelijkheid om hun oog-handcoördinatie en perceptie te verbeteren. Specificaties: Materiaal: hout Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 1 jaar Afmetingen: 25 x 15,8 x 7,8 ..
Haba vormenstoof Zoodieren multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenstoof Zoodieren multicolor

Haba Zoodieren vormenstoof Deze Haba Zoodieren vormenstoof met acht houten blokken in verschillende vormen en met schuivende elementen verdubbelt het plezier voor de kleintjes. Hij maakt speeltijd educatief door je kindje kennis te laten maken met kleuren, vormen en dieren. Net als in een echte dierentuin zit er een voerbak aan de voork ..
Fat Brain Toys vormenstoof spinning pins multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Fat Brain Toys vormenstoof spinning pins multicolor

Fat Brain Toys vormenstoof Ontwikkel je motoriek door de staafjes in de gaten te plaatsen. De staafjes kun je los ook laten tollen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Leeftijd: vanaf 18 maanden Inhoud: 1 Bakje 5 Staafjes
Small Foot vormenstoof 54 delig 13 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot vormenstoof 54 delig 13 cm

Small Foot vormenstoof Deze ultieme houten vormenstoof bevat twaalf losse onderdelen. Ontdek de vormen en kleuren en laat ze in de houten kubus vallen. Open het deksel en speel opnieuw. Spelen met deze vormenstoof bevordert herkennen van kleuren en vormen en probleemoplossende vaardigheden! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: ..
Gerardo's Toys speeldoos hout 21 x 39 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Gerardo's Toys speeldoos hout 21 x 39 cm

Gerardo's Toys houten speeldoos Met deze spannende speeldoos ontdek je allerlei nieuwe manieren om te spelen! Met tandwielen, een doolhof, spiegel, vormenstoof en een kralenframe staat jouw agenda bomvol speelplezier. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: hout, aluminium Geslacht: junior Afmetingen: 21 x 21 x 39 cm (L ..
Gerardo's Toys vormenstoof 14 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Gerardo's Toys vormenstoof 14 cm

Gerardo's Toys vormenstoof Leer kleuren herkennen en tot drie tellen met deze superleuke vormenstoof! Laat het wiel rollen wanneer de vormen erin zitten voor een leuk ratelgeluid. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Diameter: 14 cm Hoogte vormenstoof: 11,5 cm Leeftijd: vanaf 18 maanden Inhoud: ..
Haba vormenstoof garage 15,3 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenstoof garage 15,3 cm

Haba vormenstoof De trekker is stuk of de auto start niet? Dat betekent: naar de garage! Daar staan de muis en de kikker al te wachten om met de reparatie te beginnen. Wie kan hen daarbij helpen en de vormen door de passende openingen steken? Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: hout Afmeting: 15,3 x 14,6 x ..
Viga Toys vormenstoof boerderij 22 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys vormenstoof boerderij 22 cm

Viga Toys boerderij vormenstoof Een prachtig vormenhuis met een klok met beweegbare wijzers, twee draaiende tandwielen en vier vormen. Vind de juiste vormpjes bij de openingen. Door het dak open te klappen kunnen de vormpjes er gemakkelijk uitgehaald worden. Spelen met dit vormenhuis traint de motoriek en de kleur- en vormherkenning van ..
Happy People vormenstoof in draagemmer 7 delig 20cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People vormenstoof in draagemmer 7 delig 20cm

Happy People vormenstoof Deze leuke vormenstoof leert kinderen alles over vormen, kleuren en cijfers. Het plaatsen van de vormen in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen: 20 x 12 (B x H) Leeftijd: ..
Haba vormenstoof hapjes 6 delig 16,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenstoof hapjes 6 delig 16,5 cm

Haba vormenstoof De hond wil graag het bot, maar wat wil het konijntje? Met deze vormenstoof vol lekkere hapjes hebben peuters dubbel plezier. Ze leren de leuke dieren en hun lievelingshapje kennen en ze trainen daarnaast hun kennis van vormen en hun fijne motoriek. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: hout ..
Happy People houten vormenstoof ezel 7 delig 15cm blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People houten vormenstoof ezel 7 delig 15cm blauw

Happy People vormenstoof ezel Deze leuke vormenstoof leert kinderen alles over vormen en kleuren. Het plaatsen van de vormen in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de kleur- en vormherkenning, motoriek en oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: blauw, multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 13x12, ..
Happy People houten vormenstoof ezel 7 delig 15cm roze van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People houten vormenstoof ezel 7 delig 15cm roze

Happy People vormenstoof ezel Deze leuke vormenstoof leert kinderen alles over vormen en kleuren. Het plaatsen van de vormen in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de kleur- en vormherkenning, motoriek en oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: roze, multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 13x12,5 ..
Hape loopwagen Discovery Buggy hout 48,5 cm blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hape loopwagen Discovery Buggy hout 48,5 cm blauw

Hape Discovery Buggy loopwagen Deze discovery buggy is een houten loopwagen die lijkt op een mobiele speeltuin! Hij biedt diverse manieren om zittend, staand en lopend te ontdekken en te spelen. Door de speelmogelijkheden aan meerdere zijden van de loopwagen kunnen speelkameraadjes ook tegelijk spelen. Met tandwielen, een vormenstoof en ..
Jamara vormenstoof Creative Cube 11 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Jamara vormenstoof Creative Cube 11 delig multicolor

Jamara Creative Cube vormenstoof Beleef uren speelplezier met deze vrolijk gekleurde vormenstoof. Het is een ware uitdaging om de vormpjes in de juiste opening te stoppen! Zo verbeteren kinderen spelenderwijs hun motorische vaardigheden. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen: 12 x 12 x 1 ..
Everearth Vormenstoof hout groen blank vierkant 15 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Everearth Vormenstoof hout groen blank vierkant 15 cm

Everearth vormenstoof met deze vierkante vormenstoof heeft je kleintje uren speel- en leerplezier! Door middel van het plaatsen van de vormpjes in de juiste openingen, wordt de fijne motoriek op de proef gesteld en ook de oog hand coordinatie wordt aan het werk gezet. Dit product is FSC gecertificeerd. Specificaties: Geslacht: junior ..
Everearth Trekfiguur recycle vrachtwagen hout vormenstoof 24 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Everearth Trekfiguur recycle vrachtwagen hout vormenstoof 24 cm

Everearth trekfiguur Een dagje in het leven van een echte vuilnisman/vrouw! Met dit trekfiguur in de vorm van een recycle vrachtwagen kan jouw kind de vuilnis ophalen door middel van de vormen in de stoof achterop de vrachtwagen te plaatsen. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: blank, groen, multicolor Leeftijd: ..
Everearth Vormenstoof boom grijs huisje 21 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Everearth Vormenstoof boom grijs huisje 21 cm

Everearth vormenstoof Met deze compacte en originele vormenstoof in de vorm van een boom(huisje), kan jouw kind spelen met verschillende boomdieren die zowel van voor als van boven in het huisje geplaatst kunnen worden. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 17.5 x 11 x 21 cm Leeftijd: 2 tot 4 jaa ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 60 resultaten)