Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken


Details en geruchten over Nintendo Switch


Nieuwe technische details over de aankomende Nintendo Switch zijn naar buiten gekomen. Daarnaast zijn nieuwe geruchten over het systeem verschenen.

Documenten van de FCC (Federal Communications Commission) onthullen nieuwe informatie over het apparaat. Hieruit blijkt dat de Switch Bluetooth-technologie bevat. Wellicht is dit alleen voor controllers en is het gebruik van bijvoorbeeld Bluetooth-headsets niet mogelijk. Verder wordt duidelijk dat Nintendo's nieuwste systeem geen 3G of LTE gaat ondersteunen, waardoor mobiel internet niet mogelijk is. Wel kan de Switch gebruik maken van 5 GHz WiFi, wat op korte afstanden voor verbeterde snelheid zorgt. In de documenten staat ook genoteerd dat de batterij niet verwisseld kan worden door de gebruiker.

Naast deze nieuwe details zijn ook nieuwe geruchten verschenen over de Switch. Deze komen van Laura Dale via Reddit, die eerder informatie over de Switch deelde. Uiteraard zijn de geruchten niet bevestigd.

Volgens Dale is de Switch krachtiger dan de Wii U, zelfs al deze niet in het dock wordt gebruikt en heeft het instapmodel minstens 32 GB geheugen. Ze zegt verder steeds 17 maart als releasedatum te horen en denkt dat de prijs rond de 300 dollar ligt. De batterij gaat volgens Dale ongeveer drie uur mee, maar dit kan verlengd worden door lagere instellingen te gebruiken. Dale zegt te horen dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild niet tijdens de lancering uit gaat komen, maar houdt nog wel hoop dat dit gaat gebeuren.

Welke geruchten waar blijken te zijn ontdekken we op 13 januari. Nintendo geeft op die datum om 5 uur 's nachts Nederlandse tijd een presentatie in Japan waar meer informatie over de Switch wordt onthuld.

Het volledige aanbod aan Nintendo Switch spelcomputers en games vindt u op de pagina Nintendo Switch van Allemaal-Speelgoed.nl

Informatie over dit bericht


Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 28 december 2016
Bron: Gamer.nl
Reacties op Het laatste nieuws, details en geruchten over de Nintendo Switch


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.