Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken


De Silverlit Robot-familie


Iedere robot is uniek wat betreft technologie, gebruikswijze en ontwerp. Van kleine eenvoudig te bedienen robots, tot zelfbalancerende hightech robots. De Silverlit Robot-familie heeft zelfs een stoere robothond. Deze robots zijn geschikt voor alle leeftijden.

Al deze nieuwe interactieve robots hebben een paar overeenkomsten. Ze kunnen met elkaar communiceren en dansen. Door middel van het voice recording system is het zelfs mogelijk om je eigen korte teksten in te spreken. De robot zal deze teksten in zijn eigen robotstem herhalen. Met de gratis app kun je de robots besturen en er zo nog meer plezier aan beleven.

Robot Pokibot

Robotics Pokibot van SilverlitPokibot is de kleinste robot uit de serie, Pokibot kan bewegen, spinnen en dansen en bovendien geven zijn mond en ogen licht. Pokibot reageert op geluid en is voorzien van een stemopnamefunctie. Klap in je handen en Pokibot zal reageren door bijvoorbeeld te dansen op zijn favoriete muziek. Deze kleinste robot kun je makkelijk aan je tas of sleutelhanger met je mee dragen.

Robot MazeBreaker

Robotics MazeBreaker van SilverlitMazeBreaker is robot in de kleuren zwart en wit en is wat groter als Pokibot. MazeBreaker beweegt zich alle kanten op en zijn ogen geven licht in 2 verschillende kleuren. Hij is voorzien van muziek en verschillende sound effects. Het meest uniek aan MazeBreaker is de ingebouwde sensor. Hiermee kan hij een route volgen en zich daardoor door een doolhof voortbewegen en zo de uitgang vinden. Ook kan hij een getekende route bewandelen en binnen een cirkel blijven lopen. Deze robot heet meer dan acht speelfuncties en wordt inclusief doolhof geleverd.

Robot Macrobot

Robotics Macrobot van SilverlitMacrobot is de eerste stap naar een echte robot. De RC robot Macrobot is met een hoogte van 20 cm de grootste van deze drie robots. Al balancerend op zijn wielen beweegt MacroBot zich alle kanten op terwijl zijn ogen in 3 verschillende kleuren oplichten. Ook kan MacroBot een gelopen route onthouden en deze route feilloos herhalen. Met de controller kun je hem o.a. allerlei voorgeprogrammeerde acties laten uitvoeren.

Robothond Pupbo

Robotics Pupbo van SilverlitPupbo is een levensechte robothond die je zelf allerlei commando’s kunt geven en trucjes kunt leren. Pupbo kan lopen en rennen als een echte hond. Stop de speciale smartbone in zijn bek en programmeer je eigen commando’s, die Pupbo gehoorzaamt. Net als een echte hond toont Pupbo allerlei emoties. Zo zal hij blij zijn als je hem aait en verdrietig worden als je hem op zijn neus duwt. Via de gratis app kun je de gehele ontwikkeling van Pupbo bijhouden.

Meer informatie en bestellen:


Robothond Pupbo
Robot Macrobot
Robot MazeBreaker
Robot Pokibot

Informatie over dit bericht


Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 10 juni 2017
Reacties op Nieuwe serie interactieve robotics van Silverlit beschikbaar


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.