Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Advertentie

Onze aanrader


Update voor Nintendo Switch


Er is een nieuwe update beschikbaar voor Nintendo Switch. De 5.0.0-update brengt onder andere veranderingen aan de app voor ouderlijk toezicht. De smartphone-app waarmee ouders de games die hun kinderen op de Nintendo Switch spelen in de gaten kunnen houden heeft een aantal nieuwe functies gekregen. Zo kunnen er nu spellen worden uitgesloten van het kinderslot, kan het bekijken van in-game-opnames worden afgeschermd en gaat het invoeren van de pincode voortaan niet meer via het touchscreen, maar met de control stick.

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Nintendo Switch. De 5.0.0-update brengt onder andere veranderingen aan de app voor ouderlijk toezicht.
De smartphone-app waarmee ouders de games die hun kinderen op de Nintendo Switch spelen in de gaten kunnen houden heeft een aantal nieuwe functies gekregen. Zo kunnen er nu spellen worden uitgesloten van het kinderslot, kan het bekijken van in-game-opnames worden afgeschermd en gaat het invoeren van de pincode voortaan niet meer via het touchscreen, maar met de control stick.

Met de app voor iOS- en Android-toestellen hebben ouders de mogelijkheid om een maximale tijd in te stellen voor hun kinderen en kan de console eventueel in de slaapstand worden gezet als de tijd overschreden wordt.

Spelers, met een minimale leeftijd van 13 jaar, kunnen met de update nu een Facebook- of Twitter-account koppelen aan hun Switch voor het toevoegen van nieuwe vrienden. Het is hierdoor makkelijk te zien welke vrienden nog meer een Switch in bezit hebben.

Verder kan nieuws nu gefilterd worden zodat nieuws dat al gelezen is niet meer voorbij komt en kan er worden gekozen welke kanalen getoond worden in het startscherm. Hiernaast zijn er vierentwintig nieuwe icoontjes uit de Arms- en Kirby- series toegevoegd, downloaden aankopen die via de browser zijn gemaakt sneller naar de console en worden in het controller-menu kleuren van de verschillende Pro Controllers getoond.

Het volledige overzicht van games, consoles en accessoires voor vindt u op de Nintendo Switch Pagina van Allemaal Speelgoed.

Informatie over dit bericht


Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 14 maart 2018
Bron: Nintendo en Gamer.nl
Reacties op Nieuwe Nintendo Switch 5.0.0-update is live


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.