Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken


Nintendo Switch-console: Pokémon Go


The Pokémon Company heeft een nieuwe Pokémon-rpg voor de Nintendo Switch-console onthuld. Pokémon: Let's Go krijgt onder andere co-op en integratie met smartphonegame Pokémon Go. Er komen Pikachu- en Eevee-versies van de game. Beide verschijnen op 16 november.

De nieuwe Pokémon-game speelt zich net als het allereerste deel af in de Kanto-regio en bevat de 151 Pokémon van de eerste generatie. Spelers kunnen het spel met één Joy-Con spelen en een bal gooien door een gooibeweging met die controller te maken. Ook is het mogelijk om de game met twee spelers tegelijk te spelen.

Spelers van Pokémon Go kunnen de wezens uit de Kanto-regio die ze in de smartphonegame hebben gevangen, overzetten naar de game voor de Nintendo Switch. In de trailer is ook te zien dat interactie tussen de Switch-game en de smartphonegame mogelijk is, maar hoe dat precies gaat werken en wat dat zal inhouden, is nog niet bekendgemaakt.

Samen met de game komt er een nieuw accessoire, de Pokéball Plus. Dat is een balvormige controller met leds, die gebruikt kan worden in plaats van de Joy-Con. De bal werkt ook in combinatie met Pokémon Go en fungeert dan net zoals de huidige Go Plus. De PokéBall Plus krijgt daarnaast een functie om een monstertje uit het spel 'mee te nemen'. De bal trilt dan en maakt dan geluiden die overeenkomen met de gekozen Pokémon.Pokéball Plus balvormige controllerPokémon: Let's Go is de eerste Pokémon-rpg die uitkomt voor een console die niet alleen een handheld is. Alle eerdere rpg's in de serie verschenen voor handhelds, zoals de Nintendo Gameboy en de 3DS. Er komen twee versies van het spel: Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! Beide games komen tegelijk uit op 16 november voor de Nintendo Switch.

Het nieuwe spel lijkt wat besturing en gameplay betreft betrekkelijk eenvoudig. Het lijkt niet te gaan om de volwaardige Pokémon-rpg die ontwikkelaar Game Freak vorig jaar op de E3 aankondigde. Een woordvoerder van de studio bevestigt tegenover The Verge dat er nog een andere Pokémon-rpg voor 2019 op de planning staat.

Meer Pokémon is te vinden bij Nedgame op de Pokémon games pagina.

Informatie over dit bericht


Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 23 juni 2018
Bron: Tweakers.net
Reacties op Pokémon: Let's Go voor Switch komt in november


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.