Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Badspeeltjes van Boon - Een overzicht van alle nieuwe speeltjes!
Badspeeltjes van Boon - Een overzicht van alle nieuwe speeltjes! - Allemaal-Speelgoed.nl

Badspeeltjes van Boon - Een overzicht van alle nieuwe speeltjes!

Nieuwe speeltjes en spulletjes voor in bad en in de badkamer. Leren en spelen, dat is dé combinatie voor een kind. Boon heeft dit allemaal. Functioneel met een leuk design, betaalbaar en superleuk voor kleine kinderen. In dit artikel zetten we een aantal badspeeltjes in de schijnwerper.
 

Badspeeltjes van Boon


Ieder jaar weer komt Boon met nieuwe leuke en functionele spulletjes voor kids. Deze spulletjes kunnen worden onderverdeeld in een aantal rubrieken, zoals daar zijn aan tafel, badkamer, onderweg en slaapkamer. In dit artikel komt de rubriek “badkamer” aan bod. Boon had al een aantal zeer leuke speeltjes en spulletjes voor in de badkamer, zoals bijvoorbeeld:

Dive - hippe badspeeltjes: Hiermee tover je je bad om naar een diepblauwe zee vol visjes.
Water Bugs – Vangst van de dag: Test hoe snel je bent! Blauw is 10 punten, groen 15 punten en wit 50 punten. Vangen en scoren maar!
Odd Ducks – Niet zomaar badeendjes: Deze ultra-hippe Boon badeendjes vallen op door hun frisse, funky kleuren en modieus grafisch jasje. De familie bestaat uit Jane, Squish, Slim & Bob.

En ook dit jaar zijn daar nieuw bijgekomen, zie de foto's en korte beschrijvingen hieronder:

Links: Mini 3D puzzels voor in badBadspeeltjes van Boon - Mini 3D puzzels voor in bad

Slim verpakt en met een dosis fun maakt leren veel leuker en makkelijker. Deze min 3D puzzels voor in bad zijn ideaal voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden, en daarbij ook superleuk en schattig. De verschillende vormpjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten waardoor het al geschikt is voor kinderen vanaf 18 maanden. Het pakket bestaat uit 11 stukjes waarmee 5 verschillende 3D diertjes gemaakt kunnen worden. De speelgoedstukjes zijn waterafstotend en schimmelbestendig en zijn af te wassen met een mild afwasmiddel

Pieces: Puzzel voor in badBadspeeltjes van Boon - Puzzels voor in bad

De badpuzzels Pieces is een kleurrijke badpuzzel gemaakt van schuimrubber die tegen de badwand of douchemuur blijft kleven. De puzzelstukjes blijven niet alleen drijven, maar stimuleren ook het interactief spelen. En een bijkomend voordeel voor de ouders…. Zodra de kleintjes gaan beginnen met puzzelen wordt de badkamer niet meer zo snel ondergespetterd. Ook voor deze puzzelstukjes geldt dat ze geen water absorberen en schimmelbestendig zijn. De aanbevolen leeftijd voor deze puzzel is 12 maanden en ouder.

Fleet: Stapelbare bootjes voor in badBadspeeltjes van Boon - stapelbare bootjes voor in bad

Kleine kinderen vinden dit fantastisch, kapitein spelen in eigen bad. Vaar met de bootjes de grote witte schuimbergen tegemoet. Deze bootjes stimuleren het interactief spel van ieder kind, en de bootjes kunnen ook gebruikt worden om water mee te scheppen en het er weer uit te gieten. Dit is een echte aanrader voor kinderen vanaf 9 maanden. De set bestaat uit 5 stapelbare bootjes, dus ook nog eens makkelijk op te ruimen voor mama.

In dit artikel hebben wij een aantal producten uitgelicht, bekijk de Boon Badkamerspeeltjes pagina voor nog meer speeltjes en spulletjes voor in de bad en in de badkamer.