Home Baby en kind Games en spellen Speelgoed Nieuws en aanbiedingen Speelgoed zoeken Alle winkels Contact
Allemaal-Speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!

Actieweek bij Intertoys

Profiteer nog deze hele week van mooie acties bij Intertoys. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige acties van speelgoedgigant Intertoys.
Deze week nog heel veel acties
Deze week nog heel veel acties

Actieweek bij Intertoys

Profiteer nog deze hele week van mooie acties bij Intertoys. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige acties van speelgoedgigant Intertoys.

2e LEGO Speed Champions 50%


Beleef de supersnelle raceauto’s van LEGO Speed Champions. Zorg dat jij altijd als allereerste over de finish gaat met één van de snelle bolides uit deze serie. Nu elk tweede racemonster voor de halve prijs! Bekijk het volledig overzicht LEGO Speed Champions op de website van Intertoys.

15% korting op LEGO Ninjago


Alle LEGO Ninjago liefhebbers opgelet, neem nu snel een kijkje intertoys en duik dieper in de wereld van LEGO Ninjago! Breid nu voordelig je collectie Spinjitzu-spinners of Ninjago-voertuigen uit en help de ninja's Kai, Jay, Cole en Zane te voorkomen dat het Jade-zwaard in verkeerde handen valt. Deze hele week nog 15% korting op LEGO Ninjago.

Elk 2e artikel helft van de prijs!


Nu bij aankoop van Play-Doh, My Little Pony speelfiguren, Transformers actiefiguren, NERF blasters en NERF Nitro het 2e artikel met 50% korting*. Alle combinaties zijn mogelijk, dat is nog eens leuk shoppen! Ga naar Intertoys en bekijk het volledige overzicht aan acties en meer!!

CHALKtivity met gratis navulverpakking


Met CHALKtivity combineer je stoepkrijten met lekker actief buiten bewegen. Zo spring, stuiter of voetstempel je de mooiste kleuren, patronen en kunstwerken op de stoep! Bekijk het volledig overzicht en neem mee die gratis navulverpakking.

Meer korting


Wees er snel bij, alleen deze week nog krijg je maar liefst 20 procent korting op boardsen kinderfietsen. Daarnaast zien er verschillende CARS aanbiedingen.

Informatie over dit artikel:


Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 10 april 2018

Reacties en ervaringen voor Deze week nog heel veel acties

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen of reacties geplaatst voor de webwinkel .
Gebruik het reactieformulier om als eerste uw ervaring te delen.

.