Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Doodoo Beer: Het ideale slaapmaatje
Doodoo Beer: Het ideale slaapmaatje - Allemaal-Speelgoed.nl

Doodoo Beer: Het ideale slaapmaatje

Het zachte Doodoo beertje heeft al vele kinderen gerustgesteld en in slaap gesust en hierdoor ook de ouders een goede nachtrust bezorgd. Via een apparaatje, veilig verborgen in de Doodoo, kan men kiezen tussen het horen van vertrouwde baarmoedergeluiden voor de baby en een slaapmuziekje voor de peuter.
Doodoo beer, en konijn zijn al tijden vertrouwde knuffels die veel vaders en moeders aan hun kindje hebben gegeven. Of natuurlijk hebben gekregen, want het is namelijk een ideaal kraamcadeautje. Deze knuffelbeertjes maken namelijk baarmoedergeluiden zoals de baby ze hoorde toen hij/zij nog in de buik zat. Als het kindje iets ouder wordt is het mogelijk het baarmoedergeluid te vervangen door slaapmuziekjes.

Pluspunten op een rij


- De Doodoo is machine wasbaar op 30°C
- De Doodoo is te drogen in de droogtrommel
- De geproduceerde geluiden zijn levensecht en daardoor heel effectief
- Voldoet aan alle veiligheidsnormen
- De Velcro strips zijn zacht zodat ze baby’s huid niet kunnen beschadigen

Buiten alle positieve recensies en reacties van ouders die overal op internet te vinden zijn is het ook wetenschappelijk bewezen dat dit voor een baby'tje helpt om snel in te slapen en een veilig en vertrouwd gevoel te creëren. Dus een heel handig hulpmiddel, ook bij slaapproblemen. De beer is ook veelvuldig in gebruik bij kraamklinieken en ziekenhuizen door zijn effectiviteit, en is gelijk vanaf de eerste dag te gebruiken.

Op Bol.com vind je nu alles van Doodoo Beer.

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 23 april 2017
Laatste aanpassing: 23 april 2017
Winkel: Bol.com Speelgoed