Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Het zakgeldspel van Jumbo
Het zakgeldspel van Jumbo - Allemaal-Speelgoed.nl

Het zakgeldspel van Jumbo

Het zakgeldspel is één van de meest verkochte kinderspellen in Nederland. Je leert met dit spel alles over betalen en over sparen. Kan jij genoeg euro's bij elkaar sparen om een nieuwe fiets te kopen?

Als jij als eerste 10 euro op je bankrekening hebt, mag je een nieuwe fiets kopen van je zakgeld. Je ouders betalen natuurlijk de rest van de fiets, omdat jij zo goed hebt gespaard!
Het spel start met 2 euro en daar moet je zo snel mogelijk 10 euro van maken, maar dit is lastiger dan je denkt! In het midden van het spel bevinden zich allerlei verleidelijke winkeltjes waar je een aankoop moet doen. In de winkeltjes probeer je zo voordelig mogelijk aankopen te doen. Daarom moet je goed letten op de aanbiedingen. Als je geld overhebt zet je dat natuurlijk op de bank, want dat levert natuurlijk rente op!

Het zakgeldspel kun je spelen met 2 tot 4 spelers.

Specificaties van het zakgeldspel


Merk: Jumbo
Overig: Speelduur ongeveer 30 minuten
Overig: Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Inhoud: Speelbord, winkelcentrum, 4 pionnen, 18 zakgeldkaarten, 24 aankoopkaartjes, euro's, 4 knijpertjes en 1 dobbelsteen

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 21 juni 2017
Laatste aanpassing: 21 juni 2017
Winkel: Bol.com Speelgoed