Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Kidizoom Smart Watch Connect
Kidizoom Smart Watch Connect - Allemaal-Speelgoed.nl

Kidizoom Smart Watch Connect

Is het een horloge, is het een camera? Nee, het is de Kidizoom Smartwatch Connect! Deze razendknappe gadget is namelijk meer dan alleen een horloge. Waan jezelf een echte geheim agent met de 8-in-1 functies van deze gadget. Naast klokkijken, kun je er namelijk nog zoveel meer mee!
 

Nooit meer te laat


Klokkijken is soms best lastig, zeker voor de allerkleinsten. Met een digitale en analoge klok en gesproken tijd leer je heel handig hoe je moet klokkijken. Zo worden die cijfers en wijzers op het schermpje in een mum van tijd superlogisch! Met meer dan 50 klokweergaves bepaal je bovendien zelf hoe jouw klokje eruitziet. Ook het alarm kan je personaliseren. Kies uit meer dan 10 geluiden of spreek zelf je alarm in. Met zo’n zelfgemaakt alarm spring je ’s ochtends met een smile op je gezicht je bed uit!

Ingebouwde camera


Is er niemand die kijkt? Mooi! Haal dan snel je Kidizoom Smart Watch Connect tevoorschijn en leg de grappigste momenten vast. Met het kleurrijke touchscreen is dit supereenvoudig! Maak je foto of filmpje nóg cooler en bewerk deze met verschillende effecten, kaders en flitsers. Of neem je stem op, vervorm hem op 5 verschillende manieren en houd papa en mama voor de gek. Niemand die doorheeft dat jij dit deed met je horloge!

Altijd en overal speelpret


Hoe stoer is het om je spelcomputer gewoon om je pols te hebben? De Kidizoom Smart Watch Connect heeft 3 ingebouwde spellen die je altijd en overal kunt spelen. Via Explor@ Park download je nog veel meer spellen, maar ook nieuwe klokweergaves, apps en camera-effecten! Zo raak je niet meer uitgespeeld!

Klaar voor de start!


Lekker racen tegen je vriendjes is natuurlijk te gek! Wie is de snelste? Je komt er nu supermakkelijk achter, want de Kidizoom Smart Watch Connect heeft een stopwatch waarmee je de tijd bijhoudt. Hiermee klok je moeiteloos hoe lang je tegenstander erover doet om het einde van de straat te bereiken, of om een rondje op de crossbaan te rijden. Kies bovendien zelf welke stijl jouw stopwatch heeft. Supercool! En de ingebouwde timer? Die gebruik je bijvoorbeeld om leuke spelletjes mee te spelen. Voer binnen een bepaalde tijd een opdracht uit of beantwoord een vraag. Degene die het vaakst binnen de tijd klaar is of het goede antwoord geeft, wint!

Voor de papa’s en mama’s


Laat je kinderen maar lekker stoeien en spelen. Met zijn stevige en duurzame design kan de Kidizoom Smart Watch Connect wel tegen een stootje. Deze spatbestendige gadget met ingebouwde, oplaadbare accu is hierdoor het ideale speeltje voor actieve kids. Met de bijgevoegde micro USB-kabel laad je de accu op en download je gratis spelletjes.

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 07 juni 2017
Laatste aanpassing: 07 juni 2017
Winkel: Bol.com Speelgoed
Bron: VTech.