Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Advertentie

Onze aanrader


Lego Friends Heartlake surfshop


Ga met Mia vakantie-inkopen doen in de Heartlake surfshop! Koop een ansichtkaart, zonnebril en flesje water en huur verschillende onderdelen van je watersportuitrusting. Kies uit zwemvliezen, surfboards, een kajak met peddel en zelfs een waterdichte camera. Ga het water in vanaf de steiger bij de surfshop en ontdek de kust van Heartlake. Kun je de vriendelijke zeehond vinden? Na een dag vol activiteiten kun je lekker afkoelen onder de stranddouche.

Inhoud Friends Heartlake pakket:


De LEGO® Friends Heartlake surfshop is inclusief kassa en allerlei vakantie-artikelen. Hier huur je je hele watersportuitrusting: surfboards, een kajak met peddel, zwemvliezen en een waterdichte camera. Voor de deur vind je een strandgedeelte met ligstoel en douche, een aanlegsteiger met boeien en een rotsblok waar een zeehond op woont. Inclusief minipoppetje.Inhoud Friends Heartlake pakketVeel plezier met de Friends Heartlake surfshop


• Inclusief Mia minipoppetje in wetsuit plus een figuurtje van Velvet de zeehond.
• De set bestaat uit een surfshop met deur die open kan, strandgedeelte met ligstoel, steiger met boeien, surfboardrek, kajak om zelf te bouwen en een rotsblok voor de zeehond.
• Accessoire-elementen: een peddel, twee surfboards, een waterdichte camera, een zonnebril, een verrekijker, waterflesjes, een ansichtkaart en een kassa.
• Koop een verrekijker in de surfshop en probeer de zeehond te vinden.
• Beleef paddleboard-avonturen met Mia: combineer een surfboard met de peddel van de kajak.
• Ontspan aan het strand en spoel het zand van je af onder de douche na een dag vol avontuur.
• De surfshop is ca. 11 cm hoog, 14 cm breed en 17 cm diep.
• De kajak is ca. 12 cm lang, 1 cm hoog en 2 cm breed.

Zodra er bij ons meer informatie bekend is over de Friends Heartlake surfshop laten we dat hier weten. De verwachte releasedatum is 1 juni 2017. Uiteraard is het pakket dan ook via Allemaal Speelgoed te bekijken en te vergelijken.

Voor alles van Lego Friends bekijkt u de Lego Friends pagina op Allemaal Speelgoed. Voor nog meer Lego en ander bouwstenen speelgoed als Mega-Bloks, Duplo en Banbao is 123Bouwstenen een absolute aanrader.

Informatie over dit bericht


Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 15 mei 2017
Reacties op 41315 Lego Friends: Heartlake surfshop - superleuk LEGO voor liefhebbers van Lego Friends


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.