Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. 3-5 jaar – Peuter en kleuter leespakket
3-5 jaar – Peuter en kleuter leespakket - Allemaal-Speelgoed.nl

3-5 jaar – Peuter en kleuter leespakket

Peuters en kleuters zijn druk bezig met het ontdekken van de wereld. Ze worden steeds maar wijzer, zien en horen steeds meer en willen alles zelf doen. Dit leespakket sluit daar uitstekend op aan. In dit pakket o.a. voorleesboeken, peuterboeken van Piet Piraat, Dora, Kabouter Plop en Sesamstraat.

Hieronder een aantal boeken uit het pakket uitgelicht:
 

THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF, STICKER-DOE-BOEK


Thomas heeft het altijd druk! Tuut, Tuut! Vandaag brengt hij zijn passagiers waar ze moeten zijn. Hij gaat naar de winkels, komt langs school, stopt bij de dierentuin en brengt alle toeristen naar zee. Oeps…Thomas let niet goed op en botst pardoes tegen het station aan. Help je mee? Plak alle stickers op de juiste plek! Een bijzonder leuk doe boek! Beleef samen met je peuter of kleuter de avonturen van THOMAS en help mee om het verhaal met stickers compleet te maken.

SESAMSTRAAT, ELMO BIJ DE DOKTER


Elmo gaat met zijn moeder naar de dokter. Hij vindt het best spannend als de dokter hem onderzoekt. Zijn lengte en gewicht worden gemeten, zijn oren gecontroleerd, er wordt naar zijn hart geluisterd en aan zijn rug en buik gevoeld. En daarna krijgt hij ook nog een prik! Gelukkig is de dokter heel aardig en valt het allemaal best mee. Een ideaal voorlees boek om samen met je kind te ontdekken wat een dokter allemaal doet als je op controle gaat.

ZOÉ EN THEO, IN DE BIBLIOTHEEK


De tweeling, Zoé en Theo gaan vandaag met mama en de baby naar de bibliotheek. Terwijl mama en Theo boeken uitzoeken probeert Zoé de baby stil te houden. Dat valt niet mee! Pas als Zoé een prentenboek pakt om voor te lezen is de baby tevreden. Er zijn meerdere mensen in de bibliotheek die blij worden van Zoé haar voorlees kunsten. Ze gaan bij haar zitten en luisteren mee. Als mama en Theo klaar zijn mag Zoé voor haar zelf boeken uitzoeken. In deze prentenboekenserie beleven Zoé en Theo volop avonturen die zeer herkenbaar zijn voor uw peuter of kleuter. Vandaag gaat de tweeling naar de bibliotheek. Een goed moment om samen met je kind te ontdekken wat wel en niet mag in de bibliotheek.

De leukste boekenpakketten vindt u op Kwebbels Kinderboeken. Ook voor de leeftijden 0-2 jaar, 6-7 jaar en 8-12 jaar kunt u hier terecht voor een boekenpakket!

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 13 augustus 2017
Laatste aanpassing: 13 augustus 2017