Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Shoppen met Shopkins
Shoppen met Shopkins - Allemaal-Speelgoed.nl

Shoppen met Shopkins

Shopkins zijn schattige poppetjes om mee te spelen, maar vooral om te verzamelen. De rage komt uit Amerika en heeft inmiddels al meerdere reeksen. Het zijn figuurtjes van schoonmaakartikelen, boodschappen, mandjes, en tassen. Kinderen (maar ook volwassenen) kunnen hun eigen winkel beginnen en Shopkins ruilen en met een beetje geluk vind je een zeldzaam exemplaar. Shopkins zijn vrolijk gekleurde speelfiguurtjes, mini boodschappen inclusief mandjes en tassen.
Buiten alleen de speelfiguurtjes zijn er ook volledige speelsets verkrijgbaar. Denk daarbij aan een bijvoorbeeld aan de Super Winkelkar of Collector Koffer. Inmiddels is ook Shopkins Season 4 in Nederland verkrijgbaar. Hieronder een aantal foto’s met korte beschrijving van wat er in reeks 4 te koop is.Shopkins Season 4 12-Pack


Shopkins Season 4 Mega Pack


Kinderen zullen veel plezier beleven met dit Shopkins Season Four 12-Pack. In dit pakket zitten tien schattige personages uit verschillende thema's, allemaal hebben ze uiteraard betrekking op voedsel. Zo zijn daar bijvoorbeeld groenten en fruit, de bakker en huishoudelijk artikelen.

Overzicht van alle Shopkins - Plaatje 2


Shopkins Season 4 2-Pack


Koffer met 20 personages, 1 supermand, 6 superboodschappentassen en 1 collectieboekje! Verschillende modellen. Vanaf 5 jaar.

Overzicht van alle Shopkins - Plaatje 3


Overzicht van alle Shopkins


Met dit pakket is het leuk om de bestaande collectie uit te breiden. Dit pack bevat twee shopkins en een winkelwagentje. Omdat dit pack niet zo duur is, is het ook ideaal als cadeau. De shopkins zijn gemaakt van heldere kleuren, hebben compacte afmetingen en zorgen voor uren speelplezier.

Shopkins Season 4 5-Pack


Shopkins Season 4 5-Pack


Dit pakket bevat 5 nieuwe Shopkins, 3 boodschappentassen en 1 collectieboekje.Shopkins in Nederland zijn te kopen bij Bol.com en Internet-Toys.

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 17 april 2017
Laatste aanpassing: 17 april 2017
Winkel: Bol.com Speelgoed