Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Tips voor het online kopen van speelgoed
Tips voor het online kopen van speelgoed - Allemaal-Speelgoed.nl

Tips voor het online kopen van speelgoed

Online winkelen, we ontkomen er niet meer aan. Het taboe is doorbroken en bijna iedereen heeft het gemak van online shoppen ontdekt. Er zijn zoveel webshops dat je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. En verder: waar let je op bij het online kopen van speelgoed?
 

Tips voor het online kopen van speelgoed


Het voordeel van online winkelen, is dat je heel snel en makkelijk prijzen onderling kunt vergelijken als je weet waar je naar op zoek bent. Een website als beslist.nl is hier heel geschikt voor. Vergelijk de website ook op basis van de verzendkosten die ze rekenen. Dit kan ook bepalend zijn voor het totaalbedrag dat je voor iets moet betalen. Kijk ook eens op een website als Marktplaats.nl als je niet perse een nieuw product hoeft te hebben. Praktisch alle soorten speelgoed zijn wel online te vinden.

Speelgoed voor jongens of voor meisjes


Bol.com is een heel bekende website als het gaat om het kopen van speelgoed online. Je kunt hier heel goed speelgoed voor zowel jongens als voor meisjes kopen. Je slaagt hier voor veel bekende merken zoals Lego, Playmobil en Barbie. De klantenservice van deze website is prima en je loopt dan ook geen enkel risico als jij je gewonnen geld met Unibet wedden in deze webwinkel uitgeeft. Ook Bart Smit en Intertoys hebben een uitgebreid assortiment online staan.

Educatief speelgoed


Spelenderwijs leren is nog nooit zo leuk geweest als je educatief speelgoed koopt. Bouwdozen en sets om proefjes mee te doen en mee te experimenteren kun je kopen op de website www.educatief-speelgoed.com. Voor puzzels die niet in de categorie 'dertien in een dozijn' horen, zit je bij www.hetpuzzelwarenhuis.nl goed.

Buitenspeelgoed


Er is niets zo gezond als een kind dat de hele dag lekker buiten speelt. Buitenspeelgoed is dan ook altijd doeltreffend. Buitenspeelgoed zoals een trampoline of een schommel, vind je bij www.buitenspeelgoedonline.nl.

Boekenwurm


Hoe heerlijk is het als een kind een tijd lang kan wegdromen in een boek? Het is natuurlijk niet alleen goed voor de ontwikkeling van het leesniveau, maar het is ook goed voor de fantasie en heerlijk om mee te kunnen ontspannen. Voor goede kinderboeken zit je bij www.boox.nl en www.selexyz.nl/boeken zeker goed.

Terug naar het verleden


Tegenwoordig moet het luid en flitsend zijn. Speelgoed ziet er flitsend uit en maakt een hoop lawaai. Soms vraag je je af hoe onze grootouders soms uren met hun speelgoed konden spelen. Toch is speelgoed uit grootmoeders tijd echt geweldig. Het geeft een gevoel van nostalgie, maar is daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Wel is dit speelgoed dan ook wat duurder dan gemiddeld, maar je krijgt er zeker iets voor terug. Ouderwets speelgoed van blik, zoals poppenhuizen of tollen vind je op www.blikkenspeelgoed.nl.

Poppen en knuffels


Bijna ieder kind heeft wel een favoriete knuffel. Of misschien ben je zelfs een ouder van een trotse poppenmoeder of -vader? In dat geval koop je je poppen en knuffels op www.poppenenberen.nl, waar ze met de hand gemaakt worden. Een andere populaire site voor knuffels is www.knuffie.com.

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Gastschrijver
Geplaatst op: 10 maart 2018
Laatste aanpassing: 10 maart 2018