Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Pagina 11

Het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 11 van 11)

Dit is het blog van Allemaal Speelgoed. In het blog lees je artikelen met informatie over webwinkels gerelateerd aan de onderwerpen speelgoed, zwanger, baby en kind. We hebben ingezonden artikelen over producten of ervaringen. Ook plaatsen we hier regelmatig mooie aanbiedingen of kortingscodes om met nog meer voordeel te kunnen shoppen.

Heb je misschien zelf een artikel dat je hier graag geplaatst zou willen zien, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.
Artikel 151 tot 157 (van de 157 artikelen)
Maak fonkelende figuurtjes met Gemmies

Maak fonkelende figuurtjes met Gemmies

03 november 2016 - Gemmies zijn glimmende kraaltjes, waarmee 'kristallen' figuren van bijv. dieren en bloemen, maar ook eigen ontwerpen kunnen worden gemaakt. In de Gemmies Ontwerp Studie bevinden zich alle onderdelen die daarvoor nodig zijn. Door het het patroon te volgen en de kraaltjes te verbinden, komen de fonkelende creaties tot leven.
BABY born® bestaat 25 jaar en deelt uit

BABY born® bestaat 25 jaar en deelt uit

26 oktober 2016 - BABY born is 25 jaar en viert dit met een speciale verjaardagsactie, waarbij een kind het nieuwe gezicht van BABY born in 2017 wordt. Daarnaast zijn er nog meer mooie cadeaus te winnen, zoals een professionele fotoshoot (4 x) of een mooi BABY born pakket (20 x).
Internet-Toys: Voordeel op poppen en accessoires

Internet-Toys: Voordeel op poppen en accessoires

14 oktober 2016 - Welk meisje is er vroeger niet opgegroeid met een pop? Daarom vind je hier de mooiste poppen voor jouw kleine meid. Kies uit het ruime assortiment een nieuw vriendinnetje voor jouw dochter. Bijvoorbeeld een Baby Born pop die ze zelf kan verzorgen. Nu extra voordelig met kortingen die oplopen tot 52%.
Nu bij Bol.com: Trolls

Nu bij Bol.com: Trolls

14 oktober 2016 - Haal nu de eigenaaridge Trolls figuren van het grote scherm naar huis en tover de kinderkamer om in een Trolls stad. Of je scenes uit de film wilt naspelen, of helemaal je eigen avonturen wilt beleven, met deze liefdevol samengestelde figurensets kietelen de fantasie en bezorgen uren lang speelplezier.
Tsum Tsum verovert Nederland in 2016

Tsum Tsum verovert Nederland in 2016

22 maart 2016 - De Japanners zijn er al helemaal gek op, en nu kan Nederland zich opmaken voor Disney Tsum Tsum. De favoriete figuren van Disney zijn verkrijgbaar als schattige Tsum Tsum figuren, die je kunt verzamelen én stapelen. Kinderen zijn er gek op, en dankzij de Tsum Tsum sleutelhanger kunnen ze hun favoriete figuurtjes overal mee naartoe nemen.
Nieuwe Siku modellen verwacht

Nieuwe Siku modellen verwacht

22 maart 2016 - Siku produceert kwalitatieve en gedetailleerde speelgoedmodellen die worden gemaakt van metaal en hoogwaardig kunststof. De complete collectie bestaat uit de series: SikuFarmer, SikuSuper, SikuWorld, SikuRacing, SikuControl32 en Wiking. En er is goed nieuws: de nieuwe Siku modellen worden binnenkort verwacht. In maart komen er 7 compleet nieuwe miniaturen op de markt.
Nieuw van LEGO - Ninjago

Nieuw van LEGO - Ninjago

17 maart 2016 - Ninjago heeft een zevental nieuwe sets, waarvan het schip, Misfortune’s Keep, de grootste is. LEGO Ninjago is een spannende wereld vol actie, met ninja's die strijden tegen het kwaad. Kinderen maken kennis met de heldhaftige ninja's en leven mee met hun spannende avonturen via rollenspel.
Artikel 151 tot 157 (van de 157 artikelen)