Home Baby en kind Games en spellen Speelgoed Nieuws en aanbiedingen Speelgoed zoeken Alle winkels Contact
Allemaal-Speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!

Bekijk het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 13 van 13)

Welkom op het blog van Allemaal Speelgoed. In het blog vindt u artikelen met informatie over webwinkels gerelateerd aan de onderwerpen speelgoed, zwanger, baby en kind. U leest er ingezonden artikelen over producten of ervaringen. Ook plaatsen we hier regelmatig mooie aanbiedingen of kortingscodes om met nog meer voordeel te kunnen shoppen.

Heeft u misschien zelf een artikel dat u hier graag geplaatst zou willen zien, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.
Resultaten 145 tot 147 (van de 147 resultaten)
Tsum Tsum verovert Nederland in 2016

Tsum Tsum verovert Nederland in 2016

22 maart 2016 - De Japanners zijn er al helemaal gek op, en nu kan Nederland zich opmaken voor Disney Tsum Tsum. De favoriete figuren van Disney zijn verkrijgbaar als schattige Tsum Tsum figuren, die je kunt verzamelen én stapelen. Kinderen zijn er gek op, en dankzij de Tsum Tsum sleutelhanger kunnen ze hun favoriete figuurtjes overal mee naartoe nemen.
Lees het hele bericht
Nieuwe Siku modellen verwacht

Nieuwe Siku modellen verwacht

22 maart 2016 - Siku produceert kwalitatieve en gedetailleerde speelgoedmodellen die worden gemaakt van metaal en hoogwaardig kunststof. De complete collectie bestaat uit de series: SikuFarmer, SikuSuper, SikuWorld, SikuRacing, SikuControl32 en Wiking. En er is goed nieuws: de nieuwe Siku modellen worden binnenkort verwacht. In maart komen er 7 compleet nieuwe miniaturen op de markt.
Lees het hele bericht
Nieuw van LEGO - Ninjago

Nieuw van LEGO - Ninjago

17 maart 2016 - Ninjago heeft een zevental nieuwe sets, waarvan het schip, Misfortune’s Keep, de grootste is. LEGO Ninjago is een spannende wereld vol actie, met ninja's die strijden tegen het kwaad. Kinderen maken kennis met de heldhaftige ninja's en leven mee met hun spannende avonturen via rollenspel.
Lees het hele bericht
Resultaten 145 tot 147 (van de 147 resultaten)