Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Online speelgoedwinkels
  4. »
  5. Speelgoed
  6. »
  7. Houten Speelgoed Shop
Bezoek de website van Houten Speelgoed Shop

Winkelinformatie Houtenspeelgoed Shop


In de webwinkel Houtenspeelgoed-shop.nl vind je een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteer je daarbij ook nog eens van scherpe prijzen. Ben je op zoek naar houten speelgoed zoals houten treinen, houten kralenspiraal, houten knikkerbanen, houten keukentjes, houten winkeltjes, houten blokken of zelfs voor de hele kleintjes houten baby speelgoed dan ga je naar Houtenspeelgoed-shop.nl. In de webshop is een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed voor kinderen aanwezig.

Het uitgebreide assortiment is onderverdeeld in diverse categorieën zoals: Houten loopfietsjes, houten blokken & kralenboxen, houten trekfiguren & houten duwfiguren, houten hobbelpaard en houten loopwagens, houten poppenhuizen, houten puzzels en houten spellen. Genoeg keuze om eens lekker in rond te kijken.

Houten Speelgoed Shop

De Huchtstraat 25
1327 EB Almere
Flevoland - Nederland

Contactgegevens

Telefonisch contact opnemen met Houten Speelgoed Shop
Niet bekend
Via Whatsapp contact opnemen met Houten Speelgoed Shop
Niet bekend
Stuur Houten Speelgoed Shop een mail
info@houtenspeelgoed-shop.nl
KvK Houten Speelgoed Shop
72947780

Verzendkosten bij Houten Speelgoed Shop

Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €50,00 dan betaal je een bijdrage voor het verzenden van de bestelling.

Levertijd bestellingen

Heb je je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur gedaan, dan heb je de bestelling de volgende werkdag in huis. Tenzij anders aangegeven op de productpagina zelf. Bestellingen worden gedaan via PostNL.

Waarom kiezen voor Houten Speelgoed Shop

Houtenspeelgoed-shop.nl is dé houtenspeelgoedwinkel van Nederland
Bestellingen op werkdagen voor 21:00 uur gedaan heb je de volgende werkdag al in huis
Ben je toch niet helemaal tevreden over de aankoop. Dat is geen probleem, retourneren kan binnen 30 dagen
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur
Houten-Speelgoedshop scoort op basis van ruim 1.200 klantbeoordelingen op Kiyoh een 8.8
Schrijf je in voor nieuwsbrief en blijf up-to-date met het laatste nieuws, nieuwe producten en de scherpste aanbiedingen. Inschrijven is gratis en kan onderaan op www.houtenspeelgoed-shop.nl

Over deze pagina

De informatie op deze Houten Speelgoed Shop informatiepagina wordt met zorg samengesteld, regelmatig gecontroleerd en zoveel mogelijk up-to-date gehouden. Toch is het mogelijk dat deze pagina onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Zie je iets wat niet klopt of verouderd is, of heb je een aanvulling voor deze pagina, laat het ons weten via het contactformulier.

Op 23 november 2019 is deze pagina geplaatst op Allemaal Speelgoed. De laatste update is gedaan op 11 juni 2023.