Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Online speelgoedwinkels
  4. »
  5. Speelgoed
  6. »
  7. Kiddeaus
Bezoek de website van Kiddeaus

Winkelinformatie Kiddeaus


Is jouw kind snel uitgekeken op nieuw speelgoed? Of verloopt het spel iedere keer hetzelfde? Dan is het speelgoed van je kleintje waarschijnlijk te weinig uitdagend. Bij Kiddeaus kun je duurzaam kinderspeelgoed kopen. Al het duurzame houten speelgoed kun je voor verschillende leeftijden in onze speelgoedwinkel bestellen. Je kunt het onder meer gebruiken in rollenspellen. Tijdens het spelen kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zelf creëren. Het kinderspeelgoed wat je hier kunt kopen, is duurzaam en stimuleert een actieve manier van spelen. Daarnaast nodigt het kinderen uit tot het bedenken van verhalen.

Kiddeaus

Galamalaan 16
8723 CT Koudum
Friesland - Nederland

Contactgegevens

Telefonisch contact opnemen met Kiddeaus
06 - 41259346
Via Whatsapp contact opnemen met Kiddeaus
06 - 41259346
Stuur Kiddeaus een mail
info@kiddeaus.nl
KvK Kiddeaus
62162683

Verzendkosten bij Kiddeaus

Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €50,00 dan betaal je een bijdrage van €3,95/€5,95 voor het verzenden van de bestelling.

Levertijd bestellingen

Is je bestelling op werkdagen voor 20:00 geplaatst en betaald, dan wordt het de volgende werkdag al verstuurd (ma t/m vr). Voor sommige artikelen duurt de levering 2 á 5 (werk)dagen, zie productpagina's.

Waarom kiezen voor Kiddeaus

Kinderspeelgoed dat de fantasie prikkelt vind je in de Kiddeaus webshop
Gemaakt van duurzame materialen zoals hout van snelgroeiende bomen en kleurstoffen op waterbasis
Op basis van ruim 100 beoordelingen van klanten op Webwinkelkeur scoort Kiddeaus.nl een 9.7
Wil je op de hoogte blijven over nieuw speelgoed, tips en blogs? Schrijf je dan snel in en ontvang 10% korting op jouw aankopen! Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je onderaan www.kiddeaus.nl

Over deze pagina

De informatie op deze Kiddeaus informatiepagina wordt met zorg samengesteld, regelmatig gecontroleerd en zoveel mogelijk up-to-date gehouden. Toch is het mogelijk dat deze pagina onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Zie je iets wat niet klopt of verouderd is, of heb je een aanvulling voor deze pagina, laat het ons weten via het contactformulier.

Op 23 november 2019 is deze pagina geplaatst op Allemaal Speelgoed. De laatste update is gedaan op 11 juni 2023.