Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Online speelgoedwinkels
  4. »
  5. Moeder en baby
  6. »
  7. My Nametags
Bezoek de website van My Nametags

Winkelinformatie My Nametags


Naamstickers zijn bijna onmisbaar als je naar school gaande kinderen hebt. Een kind raakt per schooljaar gemiddeld wel negen dingen blijvend kwijt. Gebruik je naamstickers dan heb je nog kans dat er iets wordt teruggevonden. En daarvoor bij je bij My Nametags aan het juiste adres. Ze produceren naamlabels welke perfect zijn voor spullen van kinderen voor zowel thuis als op school. De stickers zijn er in verschillende formaten, kleuren en doelen. Zo heb je bijvoorbeeld mooie gekleurde stickers, instrijklabels voor kleding, ministickers voor op mappen, deurstickers, muurstickers en vele andere. De labels worden ook volop gebruikt in zorginstellingen. Een standaard set naamlabels kost €16,95. Verzendkosten betaal je bij My Nametags nooit.

My Nametags

Mandela Plein 1
1314 CG Almere
Flevoland - Nederland

Contactgegevens

Telefonisch contact opnemen met My Nametags
036 - 7442688
Via Whatsapp contact opnemen met My Nametags
Niet bekend
Stuur My Nametags een mail
info@mynametags.nl
KvK My Nametags
05074693

Verzendkosten bij My Nametags

Bestellingen kunnen over ter wereld worden bezorgt zonder extra kosten. In Nederland gaat dit via PostNL en de enveloppen passen door een standaard brievenbus.

Levertijd bestellingen

Je ontvangt de naamlabels meestal binnen een week na ontvangst van de bestelling, maar er geldt een uiterlijke levering van 10 werkdagen.

Waarom kiezen voor My Nametags

Voor alle soorten naamlabels ga je naar MyNameTags.nl
Niet alleen aan Nederland, ze verkopen labels aan meer dan 130 landen
MyNameTags heeft een bijna 100% klanttevredenheidsscore
Onafhankelijk getest op de beste labels in Europa
Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, deals en nieuwe producten in Nederland. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan onderaan op www.mynametags.nl

Over deze pagina

De informatie op deze My Nametags informatiepagina wordt met zorg samengesteld, regelmatig gecontroleerd en zoveel mogelijk up-to-date gehouden. Toch is het mogelijk dat deze pagina onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Zie je iets wat niet klopt of verouderd is, of heb je een aanvulling voor deze pagina, laat het ons weten via het contactformulier.

Op 18 augustus 2019 is deze pagina geplaatst op Allemaal Speelgoed. De laatste update is gedaan op 13 juni 2023.