Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Online speelgoedwinkels
  4. »
  5. Moeder en baby
  6. »
  7. Pink or Blue
Bezoek de website van Pink or Blue

Winkelinformatie Pink or Blue


Pink or Blue is de online shop voor baby´s, kinderen en (aanstaande) ouders in Nederland. Deze winkel behoort tot één van de grootste online babyshops van Europa. Je vind hier een uitgebreid assortiment met ruim 30.000 producten. Het assortiment bestaat onder andere uit kinderwagens, autostoeltjes, verzorgingsproducten, voedingsproducten, kinderkamer artikelen, speelgoed artikelen en mode.

Als je toch aan het rondkijken bent op de website, sla dan zeker de Pink or Blue outlet niet over. Hier koop je namelijk heel veel artikelen met flinke kortingen. Zeker de moeite waard om te kijken of er iets voor je tussen zit om voordelig mee te nemen!

Pink or Blue

Suttner-Nobel-Allee 4
44803 Bochum
- Duitsland

Contactgegevens

Telefonisch contact opnemen met Pink or Blue
020 - 4990175
Via Whatsapp contact opnemen met Pink or Blue
Niet bekend
Stuur Pink or Blue een mail
info@pinkorblue.nl
KvK Pink or Blue
HRB 18909

Verzendkosten bij Pink or Blue

Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €40,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €40,00 dan betaal je een bijdrage van €3,50 voor het verzenden van de bestelling.

Levertijd bestellingen

De levertijd verschilt per artikel en is terug te vinden op de artikelpagina. Bestellingen kunnen alleen worden geleverd op adressen in Nederland.

Waarom kiezen voor Pink or Blue

Pink or Blue is de babywinkel met autostoelen, kinderwagens, speelgoed en nog veel meer
Pink or Blue scoort op basis van ruim 11.050 klantbeoordelingen op eKomi een 9.2
Nu 10 euro korting op je volgende bestelling, en altijd op de hoogte van het laatste nieuws.. Dat kan via de Pink or Blue nieuwsbrief. Inschrijven doe je gratis onderaan www.pinkorblue.nl

Over deze pagina

De informatie op deze Pink or Blue informatiepagina wordt met zorg samengesteld, regelmatig gecontroleerd en zoveel mogelijk up-to-date gehouden. Toch is het mogelijk dat deze pagina onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Zie je iets wat niet klopt of verouderd is, of heb je een aanvulling voor deze pagina, laat het ons weten via het contactformulier.

Op 12 april 2020 is deze pagina geplaatst op Allemaal Speelgoed. De laatste update is gedaan op 26 juni 2023.