Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorieën Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Online speelgoedwinkels
  4. »
  5. Games en spellen
  6. »
  7. Ubisoft
Bezoek de website van Ubisoft

Winkelinformatie Ubisoft


Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft beschikt over een brede line-up van wereldberoemde merken, waaronder Assassin’s Creed, Just Dance, de Tom Clancy-series, Rayman, Far Cry en Watch Dogs. Ubisoft produceert en levert, door middel van haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, hoogwaardige en memorabele game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en PC.

In de Ubisoft Store koop je je games direct bij de uitgever. Gegarandeerd werkende games uit betrouwbare bron dus. En er zijn regelmatig giveaways, waarbij populaire games helemaal gratis worden weggegeven. Rond de feestdagen is het zeker aan te raden een bezoek te brengen aan de store, dan zijn er vaak spectaculaire kortingsacties met kortingen tot wel 60%!!

Ubisoft

Rijnzathe 7A4
3454 PV De Meern
Utrecht - Nederland

Contactgegevens

Telefonisch contact opnemen met Ubisoft
Niet bekend
Via Whatsapp contact opnemen met Ubisoft
Niet bekend
Stuur Ubisoft een mail
Niet bekend
KvK Ubisoft
Niet bekend

Verzendkosten bij Ubisoft

Bij Ubisoft koop je in de Ubisoft store online games. Deze download je, en de code wordt digitaal verzonden via de e-mail. Verzendkosten zijn niet van toepassing.

Levertijd bestellingen

Bij Ubisoft koop je in de Ubisoft store online games. Deze download je, en de code wordt digitaal verzonden via de e-mail. Levertijd zijn niet van toepassing.

Waarom kiezen voor Ubisoft

Ubisoft heeft ook vele gratis games beschikbaar in de online shop
Op de dealspagina vind je een selectie van flink afgeprijsde figuren en video-, PS4-, Xbox-, en pc-games
Ubisoft is ook actief op haar social-mediakanalen waar zij regelmatig de beste aanbiedingen, acties en nieuwste games delen
Door lid te worden van de Ubisoft Club kun je gebruik maken van nieuwe challenges en ontvang je exclusieve kortingen

Over deze pagina

De informatie op deze Ubisoft informatiepagina wordt met zorg samengesteld, regelmatig gecontroleerd en zoveel mogelijk up-to-date gehouden. Toch is het mogelijk dat deze pagina onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Zie je iets wat niet klopt of verouderd is, of heb je een aanvulling voor deze pagina, laat het ons weten via het contactformulier.

Op 11 september 2019 is deze pagina geplaatst op Allemaal Speelgoed. De laatste update is gedaan op 22 juni 2023.