Home Allemaal-Speelgoed.nl Winkels in Nederland Online winkels Categorie├źn Zoeken op Allemaal-Speelgoed.nl Blog, nieuws en aanbiedingen Contact opnemen
  1. Allemaal-Speelgoed.nl
  2. »
  3. Over ons

Informatiepagina Allemaal Speelgoed

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van speelgoed en games, dan ben je hier aan het juiste adres. Allemaal-Speelgoed.nl geeft je dagelijks het laatste nieuws uit speelgoedland. Buiten de laatste nieuwtjes kun je bij ons ook terecht voor:
Voordeeltjes, acties en kortingcodes van speelgoedwinkels
Uitgebreide artikelen over bepaalde onderwerpen zoals bv Lego, Speelzand, Playmobil en vele andere
Productreviews (ook gemaakt door bezoekers)
Alle fysieke speelgoed- en babywinkels in een mooi overzicht
Informatie over speelgoed(web)winkels, denk hierbij aan reviews, verzendkosten, contactgegevens en openingstijden

Contact / Adverteren

Contact met ons opnemen doe je via het contactformulier op de contactpagina. Wij proberen binnen binnen twee werkdagen antwoord te geven op je vraag of verzoek. Adverteren op Allemaal-speelgoed.nl is op verschillende manieren mogelijk, voor meer informatie over adverteren kun je ook gebruik maken van het contactformulier.

Verwijzingen naar andere websites

Op Allemaal-Speelgoed.nl staan veel linkverwijzingen naar andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Garantie, vragen en klachten

Allemaal-Speelgoed.nl verkoopt zelf geen producten of diensten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, winkels, en aanbiedingen die op het internet te vinden zijn. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we je door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Partners

Op de partnerpagina staan verwijzingen naar websites die partner zijn van Allemaal-Speelgoed.nl. Dit zijn veelal websites die een toevoeging of aanvulling zijn op de content van Allemaal-Speelgoed.nl of waarmee een linkruil is aangegaan. Ben je zo'n pagina tegengekomen, of heb je zelf zo'n soort website, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

Winkel of webshop aanmelden

Wil je jouw eigen winkel of webwinkel terug zien op Allemaal-Speelgoed.nl dan kan dat. Als je dit via het contactformulier aan ons kenbaar maakt, dan nemen we binnen 2 werkdagen via de mail contact met je op over de opname van jouw webshop of winkel op Allemaal-Speelgoed.nl.

Bijdrage leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wil je jouw ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, jouw eigen speelgoed gerelateerde website of speelgoedwinkel promoten via een mooi artikel? Laat het ons weten via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy en cookies

Voor alles over privacy en cookies op Allemaal-Speelgoed.nl verwijzen we je door naar onze privacy pagina. Daar lees je er alles over.