Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Bolderkar op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Bolderkar gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 13 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Playmobil 70344 Buitenverblijf Rode Pandas van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70344 Buitenverblijf Rode Pandas

Maak jouw dierentuin helemaal compleet met dit gave buitenverblijf voor de rode panda’s! Opa gaat op bezoek met de kleinkinderen in de dierentuin om te komen kijken naar de prachtige panda’s. De schattige rode panda’s hebben een rode vacht en zwarte kraalogen. Deze speelset is een leuke aanvulling op het grote dierenpark (437-3415) ..
Xin Kaifan babypop met bolderkar Anmiya 12 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Xin Kaifan babypop met bolderkar Anmiya 12 cm

Xin Kaifan Anmiya babypop Met Anmiya verzorg je een schattige babypop! En na dit moeilijke klusje ga je samen op avontuur. Zorg wel dat je op tijd klaar bent met spelen, want een babypop moet regelmatig een dutje doen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: meisjes Materiaal: kunststof Lengte: ca. 12 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar ..
Sunny bolderkar Billy Beach 97 cm blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Sunny bolderkar Billy Beach 97 cm blauw

Sunny Billy Beach bolderkar De Billy Beach-bolderkar is de perfecte kar om je strandspullen van en naar de auto te vervoeren. Je kunt hem uiteraard ook meenemen naar andere plekken zoals het park of de dierentuin zodat je al je spullen eenvoudig bij elkaar houdt. Als je kinderen moe worden van het lopen kunnen ook zij in deze kar gaan z ..
Little Friends poppenhuispop Baby Nora 12 cm roze/bruin van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Friends poppenhuispop Baby Nora 12 cm roze/bruin

Little Friends Baby Nora Deze poppenhuispop van Little Friends kan niet wachten tot ze eindelijk in haar eigen poppenhuis mag wonen! Ze is eenvoudig in andere posities te zetten door het buigbare figuur. Baby Nora is een snoezig, klein poppenhuisbaby met een bolderkar en zandemmer en vindt het erg leuk om te spelen met zand en op het st ..
Little Friends poppenhuispop Baby Casimir 5 cm meisjes bruin/blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Friends poppenhuispop Baby Casimir 5 cm meisjes bruin/blauw

Little Friends Baby Casimir Baby Casimir is een avontuurlijk poppenhuispopje en wordt graag rond gereden in zijn bolderkar. Casimir draagt een bruine tuinbroek met daaronder een lichtblauw t-shirt, hij heeft blauwe schoentjes aan en op zijn hoofd een rode muts. Daaronder zitten zijn oranje haren verstopt. Het popje kijkt nieuwsgierig de ..
AXI bolderkar hout blank 92 x 61 x 96 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

AXI bolderkar hout blank 92 x 61 x 96 cm

AXI bolderkar Deze leuke bolderkar is ideaal voor een dagje weg. Met zijn maximaal belastbaar gewicht van 80 kg kan de bolderkar gemakkelijk minstens twee jonge kinderen vervoeren. De voorste as draait mee om te sturen. Specificaties: Kleur: blank Materiaal: hout/metaal Afmetingen: 92 x 61 x 96 cm (L x B x H) Maximaal belastbaar g ..
Step2 bolderkar 2 personen groen 108 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Step2 bolderkar 2 personen groen 108 cm

Step2 bolderkar 2 personen Mooie stevige bolderkar van Step2. In de zijvakjes kunnen nog wat extra spulletjes geplaatst worden. Ook onder het zitje is opbergruimte voor kleine spullen. De zitjes zijn voorzien van een gordeltje zodat kindjes netjes in de bolderwagen blijven zitten. De lange duwstang met fijne grip zorgt ook voor bij de o ..
Goki Houten Poppenhuis Kinderkamer Accessoires 7 Delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goki Houten Poppenhuis Kinderkamer Accessoires 7 Delig

Goki Houten Poppenhuis accessoires voor in de kinderkamer. Leuke set met spullen voor in je poppenhuis. Deze set bestaat uit 7 delen, met onder andere een bolderkar en speelgoed. Materiaal: Hout Lengte bolderkar: 10 cm
Goki Houten Poppenhuis Kinderkamer Accessoires 7-Delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Goki Houten Poppenhuis Kinderkamer Accessoires 7-Delig

Goki Houten Poppenhuis accessoires voor in de kinderkamer. Leuke set met spullen voor in je poppenhuis. Deze set bestaat uit 7 delen, met onder andere een bolderkar en speelgoed. Materiaal: Hout Lengte bolderkar: 10 cm
Xin Kaifan babypop met bolderkar Anmiya 12 cm van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Xin Kaifan babypop met bolderkar Anmiya 12 cm

Xin Kaifan Anmiya babypop Met Anmiya verzorg je een schattige babypop! En na dit moeilijke klusje ga je samen op avontuur. Zorg wel dat je op tijd klaar bent met spelen, want een babypop moet regelmatig een dutje doen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: meisjes Materiaal: kunststof Lengte: ca. 12 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar Inhoud: ..
AXI bolderkar hout blank 92 x 61 x 96 cm van Trapvoertuigdiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

AXI bolderkar hout blank 92 x 61 x 96 cm

bolderkar Deze leuke bolderkar is ideaal voor een dagje weg. Met zijn mmaal belastbaar gewicht van 80 kg kan de bolderkar gemakkelijk minstens twee jonge kinderen vervoeren. De voorste as draait mee om te sturen. Specificaties: Kleur: blank Materiaal: hout/metaal Afmetingen: 92 x 61 x 96 cm (L x B x H) Mmaal belastbaar gewicht: 80 ..
Sunny bolderkar Billy Beach 97 cm blauw van Trapvoertuigdiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Sunny bolderkar Billy Beach 97 cm blauw

Billy Beach bolderkar De Billy Beach-bolderkar is de perfecte kar om je strandspullen van en naar de auto te vervoeren. Je kunt hem uiteraard ook meenemen naar andere plekken zoals het park of de dierentuin zodat je al je spullen eenvoudig bij elkaar houdt. Als je kinderen moe worden van het lopen kunnen ook zij in deze kar gaan zitten ..
Step2 bolderkar 2 personen groen 108 cm van Trapvoertuigdiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Step2 bolderkar 2 personen groen 108 cm

bolderkar 2 personen Mooie stevige bolderkar van . In de zijvakjes kunnen nog wat extra spulletjes geplaatst worden. Ook onder het zitje is opbergruimte voor kleine spullen. De zitjes zijn voorzien van een gordeltje zodat kindjes netjes in de bolderwagen blijven zitten. De lange duwstang met fijne grip zorgt ook voor bij de ouder voor e ..