Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Bouwen op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Bouwen gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 1592 resultaten verdeeld over 64 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 1592 resultaten)
Vloerpuzzel Blaze Foam van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Vloerpuzzel Blaze Foam

Supergrote Blaze vloerpuzzel van 90x90cm! Zet deze puzzel goed in elkaar en er verschijnt een mooie actiefoto van Blaze en zijn vrienden. Door het zachte foam passen de stukken goed in elkaar en als je de puzzel klaar hebt kun je er weer een grote kubus van bouwen.
Nitro Grinders Single Pack Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nitro Grinders Single Pack Assorti

Nitro Grinders zijn extreme stuntracers die je met één vinger kunt lanceren! Deze stoere racers voeren ongelooflijke trucs en stunts uit op allerlei voorwerpen! Een boek, een liniaal, een beker of zelfs karton en metaal zijn geschikt om een ramp te bouwen. Jij laat ze verbluffende stunts uitvoeren! Je kunt elke Nitro Grinder helemaal n ..
Nitro Grinders Bonus Pack Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nitro Grinders Bonus Pack Assorti

Nitro Grinders zijn extreme stuntracers die je met één vinger kunt lanceren! Deze stoere racers voeren ongelooflijke trucs en stunts uit op allerlei voorwerpen! Een boek, een liniaal, een beker of zelfs karton en metaal zijn geschikt om een ramp te bouwen. Jij laat ze verbluffende stunts uitvoeren! Je kunt elke Nitro Grinder helemaal n ..
Nitro Grinders 4 Pack Deluxe Customisation Pack van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nitro Grinders 4 Pack Deluxe Customisation Pack

Nitro Grinders zijn extreme stuntracers die je met één vinger kunt lanceren! Deze stoere racers voeren ongelooflijke trucs en stunts uit op allerlei voorwerpen! Een boek, een liniaal, een beker of zelfs karton en metaal zijn geschikt om een ramp te bouwen. Jij laat ze verbluffende stunts uitvoeren!  Deze set van 4 Nitro Grinders k ..
Ses Funmais 1600 Dlg van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Funmais 1600 Dlg

Uren speelplezier met deze grote doos Funmaïs van SES Met deze grote doos vol gekleurde Funmaïs van SES kun je maken wat je maar wilt! Funmaïs is gemaakt van echte maïs. Daardoor plakken ze heel makkelijk aan elkaar als je ze een beetje nat maakt met water. Je kunt er zoveel aan elkaar plakken als je maar wilt en er de leukste ding ..
Build A Road van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Build A Road

Bouw je eigen weg met Build A Road Met deze leuke set kan je zelf een weg bouwen voor je auto’s! En daarna kunnen je auto’s er natuurlijk ook op rijden. Haal de auto uit elkaar, laad hem op met de USB-kabel en zet hem daarna weer in elkaar. Nu kan hij gaan rijden! Je kan ook allerlei andere dingen bouwen met de onderdelen uit deze ..
Zipes Speeds Pipes Main Kit 28 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Zipes Speeds Pipes Main Kit 28 Stuks

Race op de snelste baan ooit met Zipes Speed Pipes Zipes Speed Pipes is supersnelle, staat voor gave actie en is gewoon geweldig! Deze auto is te snel voor een gewone racebaan, dus scheurt hij door pijpen! Tart de zwaartekracht en race door de pijpen met de op afstand bestuurbare auto. Neem bochten, draai en rijd zelf recht omhoog! Dankz ..
R/C Vuilnisauto Demonteerbaar van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

R/C Vuilnisauto Demonteerbaar

Bouw je eigen R/C Brandweerauto Demonteerbaar en rijd ermee door je stad Altijd al je eigen vuilniswagen willen bouwen? Haal het voertuig uit elkaar en zet daarna met de schroevendraaier alle onderdelen weer in elkaar! Dat kan handmatig, maar je kan de schroevendraaiers ook in het handvat zetten om hem elektrisch in elkaar te zetten. Ma ..
Action And Reaction Knikkerbaan Starter Set Clementoni van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Action And Reaction Knikkerbaan Starter Set Clementoni

Activeer geweldige reacties met de Action And Reaction Kogelbaan Starter Set Met deze kogelbaan starterset kan je een kogelbaan bouwen en principes van de natuurkunde ontdekken! Zet hem in elkaar zoals je wilt met de 50 onderdelen en laat de kogels er overheen razen! Je kan voor extra spanning alledaagse voorwerpen toevoegen. Je leert o ..
Monster Jam 1:64 Dirt Arena Playset van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Monster Jam 1:64 Dirt Arena Playset

Creëer te gekke stunts met de Monster Jam 1:64 Dirt Arena Playset Breng je eigen Monster Jam arena in huis met deze stoere set! Gebruik het Kinetic Sand om je Monster Jam avonturen tot leven te brengen. Maak geweldige obstakels met de meegeleverde accessoires en doe te gekke races en stunts! Maak een grootse entree via een van de vier ..
Nijntje Wigwam Roze Babyrib van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nijntje Wigwam Roze Babyrib

In de Nijntje Wigwam Roze Babyrib kunnen kinderen spelen of rustig een boekje lezen. De tent is makkelijk op te bouwen en af te breken. Inclusief raam met rolluik en tentflappen om de tent te sluiten. Afmeting tent: 165 x 110 x 110 cm. Wasbaar in de handwas. Geschikt vanaf 3 jaar.
Spel Smartgames Drie Kleine Biggetjes van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Smartgames Drie Kleine Biggetjes

Er was eens… een betoverend denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf. Kan jij de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Maar kijk uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is. Dit puzzelspel is ideaal voor de handjes van jonge kinderen, met 3 grote, stevige puzzel ..
Meccano 5 Model Set Roadster van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Meccano 5 Model Set Roadster

Maak je eigen Cabriolet met de Meccano 5 Model Set Roadster Bouw een geweldige Cabriolet voor te gekke races met de Meccano 5 Model set Roadster. Met de inbegrepen motor kan je Cabriolet echt rijden. Trek het voertuig naar achter, laat het los en het zal in volle snelheid vooruitrijden. Wil je toch een ander voertuig bouwen? Dat kan! Bo ..
Auto Racecircuit van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Auto Racecircuit

Kinderen kunnen hun eigen racecircuit bouwen en rondracen met auto’s met deze set. De blokken zijn makkelijk vast te pakken en op elkaar te zetten.   Inhoud: Racebaan 4 auto’s Figuurtje   Auto Racecircuit is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.  
Uitbikken Dino Battle van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Uitbikken Dino Battle

Vind de verstopte dinosaurusbotten en bik ze uit! In dit setje zit gereedschap waarmee je alles kan uitbikken. Als je alle botten hebt gevonden kan je het dino skelet weer in elkaar bouwen!     Inhoud: 2 opgravingsblokken 2 bouw je eigen skeletten 1 gereedschapsset (hamer, beitel, borstel)   Uitbikken Dino battle is g ..
Spel Catan Zeerovers van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Catan Zeerovers

Dit is een uitbreiding op de uitbreiding Zeevaarders! Net als in het basisspel moet je zoveel mogelijk steden, dorpjes en routes zien te bouwen. Alleen nu kan je daar ook scheepsroutes aan toevoegen! Ontdek ook de leuke nieuwe extra’s zoals goud en het piratenschip. Deze uitbreiding zorgt voor uren extra speelplezier! Let op! Is ..
Science Maak Je Eigen Alarm van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Science Maak Je Eigen Alarm

Maak zelf je eigen alarm! Zet de onderdelen in elkaar en zet hem aan! Inclusief licht en geluid. Het alarm werkt op 3 AA/R6 batterijen (niet inbegrepen).   Bevat alle benodigdheden om zelf een alarm te bouwen.   Science Maak Je Eigen Alarm is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Science Maak Je Eigen FM Radio van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Science Maak Je Eigen FM Radio

Met deze set kan je zelf een werkende FM radio bouwen. De set werkt op 3 AA/R6 batterijen (niet inbegrepen).   De set bevat alle benodigdheden om de radio te bouwen.   Science Maak Je Eigen FM Radio is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Science Maak Je Eigen Spiraal 2 In 1 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Science Maak Je Eigen Spiraal 2 In 1

Met deze set kan je zelf een spiral bouwen en daarna proberen hem te voltooien! Ga er met de haak overheen zonder hem te raken. Lukt het jou? De set werkt op 3 AA/R6 batterijen (niet inbegrepen).   De set bevat alle benodigdheden om een werkende spiraal te maken.   Science Maak Je Eigen Spiraal 2 In 1 is geschikt voor kinderen ..
Spion Spy X DIY Spy Listener van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spion Spy X DIY Spy Listener

Luister gesprekken af als een echte spion met de Spion Spy X DIY Spy Listener Doe alsof je een echte spion bent en zet je eigen afluisterapparaat in elkaar. Volg de handleiding om hem stukje voor stukje in elkaar te bouwen en doe dan de batterijen erin. Wanneer je de ontvanger in de richting houdt van een gesprek dat je wilt horen, stuu ..
Spion Spy X DIY Voice Disguiser van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spion Spy X DIY Voice Disguiser

Maak je eigen stemvervormer met de Spion Spy X DIY Voice Disguiser zodat niemand je herkent Zet als een echte spion je eigen stemvervormer in elkaar! Kijk goed naar de handleiding en zet de stukjes op de juiste plek om je eigen gadget te bouwen. Gebruik de stemvervormer zodat niemand je herkent als je praat. Bijvoorbeeld wanneer je een ..
Blokken Maxi Abrick 80 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Blokken Maxi Abrick 80

Deze set bevat 80 blokken waarmee kinderen van alles kunnen bouwen. De blokken hebben verschillende kleuren en bouwwerken kunnen steeds weer gemakkelijk worden omgebouwd.   Blokken Maxi Abrick 80 is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.  
Kasteel Prinses Speelset van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kasteel Prinses Speelset

Kinderen kunnen zelf een kasteel bouwen en prinsessenavonturen beleven met deze set. De blokken zijn makkelijk vast te pakken en op elkaar te zetten. Met de figuurtjes, de koets met paard en de meubels kunnen leuke verhalen bedacht worden.   Inhoud: Kasteel Tafel 4 stoelen Koets Paard 2 figuren Accessoires   Kasteel Pr ..
Geomag Magicube Polar Animals van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Geomag Magicube Polar Animals

Ontdek de klassieke kubus met de Geomag Magicube Polar Animals. Speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Deze set met dierenthema bestaat uit acht magnetische blokjes waarmee je vier verschillende pooldieren kunt bouwen. Inhoud: 8 magnetische blokjes 4 bouw ideeën Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden  
Geomag Magicube Robot van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Geomag Magicube Robot

Jonge bouwkundigen zijn dolblij met de Geomag MagiCube Robot set. De set bestaat uit 38 magnetische blokjes waarmee kinderen hun eigen robot kunnen bouwen. De blokjes zijn gemakkelijk te gebruiken door kleine handjes en draagt bij aan de oog-handcoördinatie van je kind. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 1592 resultaten)