Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Cars Aluminium Step op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Cars Aluminium Step gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 7 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Disney Cars kinderstep Jongens Voetrem Rood van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Cars kinderstep Jongens Voetrem Rood

Disney Cars kinderstep Verplaats jezelf supersnel met deze step van Cars. Ideaal voor in je dorp of in het skatepark. Je vouwt de step makkelijk op en hij is makkelijk in hoogte te verstellen. Op het deck staat een leuke afbeelding. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Materiaal step: aluminium Materiaal wielen: PU Hoogte stuur: ..
Disney Cars 3 3-wiel kinderstep Junior Voetrem Rood van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Cars 3 3-wiel kinderstep Junior Voetrem Rood

Disney Cars 3 3-wiel kinderstep Steppen wordt nog leuker met deze Disney Cars step! De step heeft een verstelbaar stuur en een handige voetrem. Door jouw gewicht van links naar rechts te verplaatsen is de step bestuurbaar. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Materiaal: aluminium Hoogte stuur: 45-50 cm (verstelbaar) Breedte stuur ..
Disney Cars 3-Wheel kinderstep Junior Voetrem Zwart van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Cars 3-Wheel kinderstep Junior Voetrem Zwart

Disney Cars twist scooter De Twist Scooter is een step met drie wielen en is hierdoor de ideale step voor kinderen. De meeste beginner steps zijn voorzien van twee achterwielen, dit maakt het afzetten echter moeilijker voor kinderen. De Twist Scooter is anders dan alle andere steps omdat hij voorzien is van twee voorwielen. Hierdoor is h ..
Disney Cars 3-wiel kinderstep Jongens Rood van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Cars 3-wiel kinderstep Jongens Rood

Disney Cars 3-wiel kinderstep Deze step van Cars is de ideale step om van A naar B te gaan op een comfortabele en veilige manier. De step is gemaakt van zeer sterke materialen en heeft drie wielen. Hierdoor is hij ideaal om langere ritten mee te maken. De step heeft een verstelbare hoogte van 61 tot 75 cm. Specificaties: Kleur: rood Gesl ..
Disney Cars Jongens Voetrem Rood van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Cars Jongens Voetrem Rood

Disney Cars 3-wiel kinderstep Steppen wordt nog leuker met deze Disney Cars-kinderstep! Race tegen Lightning McQueen of neem het op tegen zijn rivalen. De step heeft een verstelbaar stuur en een handige voetrem. Door jouw gewicht van links naar rechts te verplaatsen is de step bestuurbaar. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Mat ..
Cars Scooter Aluminium Step van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Cars Scooter Aluminium Step

Een mooie Cars step voor kinderen vanaf 3 jaar. De step heeft een doorsnede van 120 mm. Het stuur is in hoogte verstelbaar en ook inklapbaar. Maximaal belastbaar tot 50 KG. Stuurhoogte: 59-87 cm
Disney Cars 3 3-wiel kinderstep Junior Voetrem Rood van Trapvoertuigdiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Cars 3 3-wiel kinderstep Junior Voetrem Rood

Cars 3 3-wiel kinderstep Steppen wordt nog leuker met deze Cars step! De step heeft een verstelbaar stuur en een handige voetrem. Door jouw gewicht van links naar rechts te verplaatsen is de step bestuurbaar. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: jongens Materiaal: aluminium Hoogte stuur: 45-50 cm (verstelbaar) Breedte stuur: 27 c ..