Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Dora op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Dora gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 22 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Tactic 3 in 1 spellen (memo, lotto, domino) Dora van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic 3 in 1 spellen (memo, lotto, domino) Dora

Tactic 3-in-1 spellen (memo, lotto, domino) In deze spellenset zit voor ieder wat wils. Met de attributen in de doos kun je drie verschillende spellen spelen, namelijk memo, lotto en domino. Buiten in het zonnetje of binnen aan de tafel: urenlang speelplezier is gegarandeerd. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: karton Geslac ..
Tactic kwartetspel Dora (NL) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic kwartetspel Dora (NL)

Tactic Shimmer & Shine kwartetspel Dit leuk en herkenbaar geïllustreerde kwartetspel is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Boven aan de kaarten staan vier duidelijke afbeeldingen van Dora. Speel jouw kwartet bij elkaar en win dit leuke kwartetspel! Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: karton Geslacht: junior Taal: N ..
Nickelodeon badponcho Dora roze 115 x 50 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nickelodeon badponcho Dora roze 115 x 50 cm

Nickelodeon Dora badponcho Droog jezelf af met deze gave badponcho van Dora. Er staat een afbeelding op van jouw favoriete avondturier en haar vrienden! Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: 100% katoen Afmetingen: 50 x 115 cm (B x L)
Tactic vloerpuzzel Dora junior karton 35 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic vloerpuzzel Dora junior karton 35 stukjes

Tactic Dora vloerpuzzel Vorm met de grote puzzelstukken één hele grote puzzel! Dora en haar vriendjes in actie in deze kleurrijke puzzel en jij bent natuurlijk ook uitgenodigd! De afbeelding is eenvoudig te maken met de grote puzzelstukken. Je zult er veel plezier aan beleven om deze puzzel te maken en door de goede kwaliteit kun jij ..
Tactic behendigheidsspel Dosa 1 6 spelers van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic behendigheidsspel Dosa 1 6 spelers

Tactic behendigheidsspel Dora Draai, gooi of werp de Dosa en mik hem precies op zijn doel! Dit spiksplinternieuwe spel gaat om vaardigheid en veel oefenen. Mik de Dosa precies goed en probeer de hoogste score te halen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 9 jaar Taal: Nederlands, Frans, Engels, Duits en ..
Nickelodeon Dora badlaken groen junior 70 x 140 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nickelodeon Dora badlaken groen junior 70 x 140 cm

Nickelodeon badlaken Dora Ga je naar het strand of het zwembad? Neem dan dit stoere badlaken mee! Je kunt hem natuurlijk ook thuis gebruiken. Het laken is gemaakt van 100% katoen, is heerlijk zacht en heeft een superleuke print van jouw favoriet Dora. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Materiaal: katoen Afmetingen: 70 x 1 ..
Multiprint kleurset Dora 12-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Multiprint kleurset Dora 12-delig

Multiprint kleurset Hou jij van stempelen en kleuren? Dan is deze kleurset van Multiprint echt iets voor jou. De set bestaat uit vier stempels van Dora, een stempelkussen en zeven stiften om lekker mee te knutselen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 28 x 19 x 4 cm (L x B x H) Le ..
Tactic 3-in-1 spellen (memo. lotto. domino) Dora van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic 3-in-1 spellen (memo. lotto. domino) Dora

Tactic 3-in-1 spellen (memo, lotto, domino) In deze spellenset zit voor ieder wat wils. Met de attributen in de doos kun je drie verschillende spellen spelen, namelijk memo, lotto en domino. Buiten in het zonnetje of binnen aan de tafel: urenlang speelplezier is gegarandeerd. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: karton Geslacht: j ..
Tactic legpuzzel Dora junior 60 x 40 cm 35 stukjes van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic legpuzzel Dora junior 60 x 40 cm 35 stukjes

Dora Vloerpuzzel Vorm met de grote puzzelstukken één hele grote puzzel! Dora en haar vriendjes in actie in deze kleurrijke puzzel en jij bent natuurlijk ook uitgenodigd! De afbeelding is eenvoudig te maken met de grote puzzelstukken. Je zult er veel plezier aan beleven om deze puzzel te maken en door de goede kwaliteit kun jij deze puz ..
Tactic kwartetspel Dora (NL) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic kwartetspel Dora (NL)

Tactic Shimmer & Shine kwartetspel Dit leuk en herkenbaar geïllustreerde kwartetspel is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Boven aan de kaarten staan vier duidelijke afbeeldingen van Dora. Speel jouw kwartet bij elkaar en win dit leuke kwartetspel! Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: karton Geslacht: junior Taal: Nederland ..
Tactic behendigheidsspel Dosa 1-6 spelers van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic behendigheidsspel Dosa 1-6 spelers

Tactic behendigheidsspel Dora Draai, gooi of werp de Dosa en mik hem precies op zijn doel! Dit spiksplinternieuwe spel gaat om vaardigheid en veel oefenen. Mik de Dosa precies goed en probeer de hoogste score te halen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 9 jaar Taal: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools ..
Nickelodeon badponcho Dora roze 115 x 50 cm van Knuffeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Nickelodeon badponcho Dora roze 115 x 50 cm

Nickelodeon badponcho Dora roze 115 x 50 cm Nickelodeon Dora badponcho Droog jezelf af met deze gave badponcho van Dora. Er staat een afbeelding op van jouw favoriete avondturier en haar vrienden! Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: 100% katoen Afmetingen: 50 x 115 cm (B x L)
Dora Saves the Mermaid van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Dora Saves the Mermaid

Dora de avonturier is terug met een nieuw spannend avontuur voor kleine kinderen. Deze keer gaat onze heldin op zoek naar een zeemeermin. Zodra ze deze vindt, blijken er problemen te zijn en moet de zeemeermin gered worden. Jij speelt de rol van Dora. Deze keer heeft Dora de staart van een zeemeermin en kan ze zwemmen over de bodem van ..
Dora redt de Sneeuwprinses van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Dora redt de Sneeuwprinses

Help de Sneeuwprinses. Red haar. Ze zit in het sneeuwbos dat is betoverd. Maak sneeuwpoppen, ski, en bestuur een slee. Speel alleen of met een vriend of vriendin.
Dora en Vriendjes Dierenredders van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Dora en Vriendjes Dierenredders

Dora heeft je hulp nodig. Help haar met het verzorgen van de lieve dieren in het asiel. Verzorg de dieren door ze in bad te doen, te voeren en pleisters te plakken wanneer ze gewond zijn. Je kan ze trucjes leren en leuk aankleden. Als een van de dieren wordt geadopteerd door een nieuw baasje komen ze ook nog regelmatig terug om te spel ..
Dora the Explorer Super Star Adventures van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Dora the Explorer Super Star Adventures

Dora is op een geheel nieuw avontuur en ze heeft de hulp nodig van al haar vrienden, inclusief de Explorer Stars. Help Dora 21 verschillende op activiteit gebaseerde spellen in zeven niveaus plus minigames te voltooien. Ontmoet al je favoriete personages uit de Dora the Explorer-cartoon. Verzamel sterren - zoals de disco-ster, de lawaaie ..
Dora redt de Sneeuwprinses (zonder handleiding) van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Dora redt de Sneeuwprinses (zonder handleiding)

Help de Sneeuwprinses. Red haar. Ze zit in het sneeuwbos dat is betoverd. Maak sneeuwpoppen, ski, en bestuur een slee. Speel alleen of met een vriend of vriendin.
Memphis Belle uitdeelboekjes Dora 24 stuks van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Memphis Belle uitdeelboekjes Dora 24 stuks

Memphis Belle uitdeelboekjes Dora 24 stuks Memphis Belle Dora uitdeelboekjes Met deze superleuke uitdeelboekjes van Dora kun je zes verschillende verhalen lezen van jouw favoriete tv-figuur. Van alle zes de verhalen heb je vier boekjes, dus je kunt ze aan jouw vriendjes en vriendinnetjes uitdelen. Welk verhaal kies jij? Specifica ..
Tactic kwartetspel Dora (NL) van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic kwartetspel Dora (NL)

Tactic kwartetspel Dora (NL) Tactic Shimmer & Shine kwartetspel Dit leuk en herkenbaar geïllustreerde kwartetspel is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Boven aan de kaarten staan vier duidelijke afbeeldingen van Dora. Speel jouw kwartet bij elkaar en win dit leuke kwartetspel! Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: ..
Tactic legpuzzel Dora Vloerpuzzel van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic legpuzzel Dora Vloerpuzzel

Tactic legpuzzel Dora Vloerpuzzel Dora Vloerpuzzel Vorm met de grote puzzelstukken één hele grote puzzel! Dora en haar vriendjes in actie in deze kleurrijke puzzel en jij bent natuurlijk ook uitgenodigd! De afbeelding is eenvoudig te maken met de grote puzzelstukken. Je zult er veel plezier aan beleven om deze puzzel te maken en d ..
Tactic behendigheidsspel Dosa 1-6 spelers van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Tactic behendigheidsspel Dosa 1-6 spelers

Tactic behendigheidsspel Dosa 1-6 spelers Tactic behendigheidsspel Dora Draai, gooi of werp de Dosa en mik hem precies op zijn doel! Dit spiksplinternieuwe spel gaat om vaardigheid en veel oefenen. Mik de Dosa precies goed en probeer de hoogste score te halen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 9 ..
Dora Stabiele Houten Loopfiets Jungle met 4 Wielen 1+ van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Dora Stabiele Houten Loopfiets Jungle met 4 Wielen 1+

Stevige stabiele houten loopfiets met 4 wielen en mooie Dora JungleafbeeldingLoopfiets met 4 wielenMateriaal houtZeer stevig en stabielZithoogte ca. 37,5 cmKleur paars/groenGewicht 4.9 kgGeschikt voor kinderen vanaf 1 jaar