Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Games op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Games gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 4729 resultaten verdeeld over 190 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 4729 resultaten)
Spel Mimiq van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Mimiq

Met Mimiq speel je met gezichtsuitdrukkingen! Je vraagt kaarten aan elkaar door gekke gezichten te trekken. Als iemand de kaart niet heeft, steekt hij zijn tong uit. Wie de meeste kaarten verzamelt, wint! Inhoud: 33 speelkaarten Spelregels Het Spel Mimiq is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 4 jaar.  
Spel Set! van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Set!

Vind zoveel mogelijk juiste combinaties in het spannende Spel Set! Aan het begin liggen er twaalf kaarten met gekleurde symbolen op tafel. Ze hebben vier eigenschappen in drie variaties: kleur, hoeveelheid vulling en vorm. Iedereen begint tegelijk te zoeken naar een set. Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van de eigen ..
Spel 30 Seconds van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel 30 Seconds

Raad razendsnel de namen om het spel te winnen met 30 Seconds.In dit pijlsnelle partyspel strijden verschillende teams tegen elkaar voor de overwinning. Een speler omschrijft de namen op het kaartje, terwijl de andere spelers die proberen te raden. Hoe meer namen er geraden worden, hoe verder je vooruit mag op het spelbord. Maar pas op: ..
Spel Poepspel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Poepspel

Zorg dat je geen (nep)drol op je hoofd krijgt met het grappige Poepspel Bij dit spel laat iedereen ze vliegen! Iedereen krijgt kaarten en begint tegelijk te spelen. Leg de kaarten zo snel mogelijk in volgorde neer om ze kwijt te raken! Let daarbij wel goed op dat je een andere kleur neerlegt dan de vorige kaart was. De goede volgorde is ..
Spel Kakkerlakkensalade van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Kakkerlakkensalade

Stel zo snel mogelijk een salade samen waarbij je gespeelde groentekaarten op de juiste manier moet benoemen. Een groente mag niet 2 keer na elkaar genoemd worden, zodat al snel verwarring verstaat. Is een tomaat een paprika of toch gewoon een tomaat? Elke aarzeling en elk verkeerd geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want als je je v ..
Spel Pocket Escape Room De Tijd Vliegt van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Pocket Escape Room De Tijd Vliegt

Los alle raadsels op in het spel Pocket Escape Room De Tijd Vliegt Dit is de escape-room in kaartversie! De professor geef je een examen. Ga jij het halen? Lees goed wat er op de kaartjes staat en doe wat er wordt gezegd. Er zitten geen spelregels bij, dus je moet het met de kaartjes doen! Los raadsels op, kraak codes en vindt de juiste ..
Spel Lost Cities Het Kaartspel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Lost Cities Het Kaartspel

Met dit Lost Cities kaartspel bouw je expedities in 5 verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. Probeer de andere dwars te zitten door kaarten vast te houden welke diegene nodig heeft.   Inhoud: 45 expeditiekaarten 15 wedkaarten Spelregels   Spel Lost Cities het kaartspel is geschikt voor 2 spel ..
Spel Saboteur De Verloren Mijnen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Saboteur De Verloren Mijnen

In dit spel Saboteur de verloren mijnen ga jij met je dwergenclan op zoek naar schatten. Je overwint hindernissen, ontwijkt vallen en trollen en vind waardevolle schatten. Maar pas op voor de draak!   Inhoud: 91 kaarten 57 fiches 10 dwergtegels 10 dwergen met voetje 1 speelbord de spelregels   Spel de Saboteur de verlo ..
Spel Het Magische Labyrint van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Het Magische Labyrint

Beleef magisch speelplezier met het leuke spel Het Magische Labyrint Ga als tovenaarsleerling op pad en overwin het magische labyrint. Gooi de dobbelsteen en schuif je pion over het bord, terwijl je probeert jouw vijf magische symbolen te verzamelen. Maar… pas op! De muren in het driedimensionale speelbord zijn onzichtbaar! Kies de ju ..
Spel Machiavelli van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Machiavelli

Met dit spel Machiavelli moet je zorgen dat je zo snel mogelijk 8 gebouwen bezit. Deze gebouwen kan je in de loop van het spel kopen. Om de beurt mag elke speler een rol uitkiezen om van je speciale eigenschap gebruik te maken. De ene keer ben je koning, of moordenaar, predikant, dief of bouwmeester. Spel Machiavelli is geschikt voor 2- ..
Spel Woezel En Pip Domino van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Woezel En Pip Domino

Speel een leuk spelletje met het Spel Woezel En Pip Domino Doe gezellig een spelletje met Woezel en Pip! Leg de kaartjes van het dominospel op de kop neer en leg er daarna één met de afbeeldingen naar boven. Probeer om de beurt een kaartje aan te sluiten door dezelfde afbeelding er tegenaan te leggen. Kan je niet? Dan moet je een beur ..
Spel Lynx Zoekspel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Lynx Zoekspel

Vind zo snel mogelijk jouw afbeelding met het Spel Lynx Zoekspel Voor dit leuke zoekspel moet je supersnel zijn! Kijk goed naar jouw plaatje en vindt hem zo snel mogelijk op het grote, rondebord. Als je hem vindt, leg je je plaatje er snel op. Als je alle drie je plaatjes hebt gevonden, roep je snel ‘lynx’! Iedereen stopt met zoeken ..
Spel Kwartet Kikker Junior van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Kwartet Kikker Junior

In dit leuke kwartetspel vind je allemaal plaatjes van Kikker! Vraag om de beurt om een kaart en probeer zo een kwartet te sparen. Wat krijgt Kikker bijvoorbeeld voor zijn verjaardag? En wat heeft Eend nodig in de winter? Spaar 4 kaarten bij elkaar om een kwartet te vormen. Wie aan het eind de meeste kwartetten heeft, wint! Met extra gro ..
Kaartspel De Weerwolven Van Wakkerdam van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kaartspel De Weerwolven Van Wakkerdam

Vind uit wie de schuldige is met het Kaartspel De Weerwolven Van Wakkerdam Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten? Eerst wordt ..
Spel De Schatzoekers Van Kuala-Archipel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel De Schatzoekers Van Kuala-Archipel

Beleef je eigen verhaal met het Spel De Schatzoekers Van Kuala-Archipel Maak jullie eigen keuzes, beleef jullie eigen avontuur en maak jullie eigen verhaal. Dit leuke spel kan je alleen spelen, maar het wordt een écht avontuur met meerdere schatzoekers! Speel alleen of in teams en ga op zoek naar de mysterieuze schatten die verborgen l ..
Spel Weetjes Kwartet Paarden van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Weetjes Kwartet Paarden

Speel dit oer-Hollands kaartspel kwartet Dit kwartet is extra leuk omdat er op elke kaart leuke paardenweetjes staan. Probeer zoveel mogelijk kwartetten te sparen en als jij de meeste hebt dan win je! In het doosje zitten 38 kaarten.   Spel weetjes kwartet paarden is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar.  
Spel Konijnen Hokken van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Konijnen Hokken

Gooi de dobbelstenen als je aan de beurt bent en leg bij elke worp minstens één konijn opzij. Ook kan je hokken opzij leggen, wat je in oplopende volgorde moet doen, of wortels opzij leggen, die je niet opnieuw mag gooien. Daarna gooi je de overgebleven dobbelstenen opnieuw. Je mag zo vaak gooien als je wilt, maar als je geen konijnen ..
Spel Pechvogel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Pechvogel

Vind uit of jij genoeg geluk hebt voor het geweldige Spel Pechvogel Dit spel is niet makkelijk… maar wel heel leuk! Pak de dobbelstenen en probeer tijdens je beurt vier keer hetzelfde resultaat te gooien. Heb je in totaal drie raven gegooid, dan is je beurt voorbij. Dan krijg je wel een steen, die heet een frustratie. De frustratie ka ..
Spel Exit De Duistere Catacomben van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Exit De Duistere Catacomben

Ontsnap uit het ondergrondse labyrint in Parijs door alle raadsels op te lossen in het spannende spel Exit De Duistere Catacomben Jullie zitten vast in een mysterieus labyrint in Parijs en hebben maar anderhalf uur de tijd om veilig weg te komen. Los de puzzels op en kraak de codes, want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen uit d ..
Spel Nijntje Verstoppertje Spelen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Nijntje Verstoppertje Spelen

Peuters zullen oneindig plezier beleven met het Spel Nijntje Verstoppertje Spelen Nijntje, de wereldberoemde creatie van Dick Bruna, verschijnt nu in een Verstoppertje spel. Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden roept Nijntje “ik ben hier!”. De peuter gaat driftig op zoek, wat tot groot plezier ..
Spel Escape Room The Game 2 Spelers van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Escape Room The Game 2 Spelers

Los de raadsels op binnen de tijd met het spannende Escape Room The Game 2 Spelers Werk samen met één teamgenoot in deze spannende en zenuwslopende editie van Escape Room The Game voor twee spelers! Los samen puzzels op en vind verborgen aanwijzingen. Het is een race tegen de klok om alles te doen, je hebt namelijk maar 60 minuten om ..
Woezel En Pip Kwartet Junior van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Woezel En Pip Kwartet Junior

Kinderen moeten steeds 4 plaatjes van een serie bij elkaar vragen met het Woezel En Pip Kwartet Junior. Wat neemt Woezel bijvoorbeeld mee naar het strand, en wat zoekt Buurpoes in de vissenkom? Wie aan het eind de meeste series heeft, wint. De kaarten zijn extra groot. Het Woezel En Pip Kwartet Junior is geschikt voor 2 tot 4 spele ..
Spel Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden

Zoek zoveel mogelijk plaatjes bij elkaar met het Spel Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden Zelfs jij kan nu lekker kwartet spelen! Op de extra grote kaarten staan steeds drie afbeeldingen. Degene die jij ‘bezit’, staat bovenaan. Dan moet je de andere twee dus nog zien te krijgen. Als je aan de beurt bent, vraag je een van die ..
Spel Weetjes Kwartet Junglelife van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Weetjes Kwartet Junglelife

Met het Spel Weetjes Kwartet Junglelife moeten steeds 4 kaarten van een serie bij elkaar gezocht worden. Op de kaarten staan ook weetjes over de jungledieren. Degene die aan het eind de meeste setjes heeft, wint. Het Spel Weetjes Kwartet Junglelife is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.
Spel Weetjes Kwartet Boerderijdieren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Weetjes Kwartet Boerderijdieren

Met het Spel Weetjes Kwartet Boerderijdieren moet je steeds 4 kaarten van een serie bij elkaar zoeken. Op de kaarten staan ook weetjes over boerderijdieren. Degene die aan het eind de meeste setjes heeft, wint. Met extra grote kaarten.   Spel weetjes kwartet boerderij is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 4729 resultaten)