Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Gips op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Gips gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 248 resultaten verdeeld over 10 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 248 resultaten)
Gips Gieten SES Paard Met Manen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Gips Gieten SES Paard Met Manen

Met SES Gips gieten paard met manen maak je het mooiste paardenbeeldje ooit Dit paard heeft prachtige, lange manen! Maak eerst het beeldje door het gips in de mal te gieten en het uit te laten harden. Daarna kun je het beeldje mooi beschilderen. Je kunt ook nog glitters toevoegen. Om het paard helemaal af te maken kun je de echte manen ..
Gips Gieten SES Paard van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Gips Gieten SES Paard

De mooiste gips paarden gieten en schilderen doe je met deze set van SES Met deze set van SES kun je prachtige beeldjes van paarden maken! Hiermee kun je 3D en reliëf paarden gieten en beschilderen. Maak het gips aan met water en giet het daarna in de mallen. Wacht tot het droog is en beschilder de paarden zoals jij wilt! Je kunt ook ..
Ses Gips Gieten Paard van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Gips Gieten Paard

Maak een prachtig paardenbeeld met SES gips gieten paard Ben jij ook zo’n paardenfan? Dan is deze set echt iets voor jou! Giet het gips in de mal en wacht tot het uitgehard is. Dan verwijder je voorzichtig de mal en kun je je gegoten paard mooi beschilderen! Schilder je paard in de kleuren die je wilt en geef ‘m daarna een mooi plek ..
SES Gips Gieten En Schilderen - Uil van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

SES Gips Gieten En Schilderen - Uil

Maak de leukste uiltjes met Gieten en Schilderen van SES Wat is er nou leuker dan een uil? Met dit pakket van SES kun je zelf beeldjes van uilen maken en ze beschilderen. Je giet gewoon het gips in de mal en laat het gips uitharden. Daarna haal je het beeldje voorzichtig uit de mal en kun je de uil beschilderen met de kleuren die je wi ..
SES Explore Lichtgevende Fossielen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

SES Explore Lichtgevende Fossielen

Maak fossielen die lichtgeven in het donker met de SES Explore Lichtgevende Fossielen Met deze set maak je je eigen lichtgevende fossielen! Pak de klei en maak er afdrukken in met de beestjes. Vul de afdrukken daarna met het gips. Zodra het gips droog is, kan je het uit de klei halen. Daarna kan je de beestjes nog beschilderen met ..
SES Gips Gieten En Schilderen T-Rex Met Skelet van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

SES Gips Gieten En Schilderen T-Rex Met Skelet

Maak helemaal zelf een wel heel bijzondere T. rex met deze gave set. Doe de onderdelen samen met het gips in de mal en als ze droog zijn kan je het figuur beschilderen met de gekleurde verf en de speciale glow in the dark verf. Gebruik het sponsje om de dino een mooie textuur te geven en zet hem in je kamer als hij droog is. Als het donk ..
SES Gips Gieten Vrolijke Figuren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

SES Gips Gieten Vrolijke Figuren

Met SES Gips gieten vrolijke figuren heb je uren knutselplezier Word jij ook altijd zo vrolijk van gips gieten? Met deze set maak je allerlei vrolijke figuren van gips! Giet het gips in de mal, wacht tot het uitgehard is en schilder ze daarna zoals jij wilt met de trendy kleuren. Maak een uil, een ijsje, een smiley en nog veel meer! In ..
Gips Gieten SES T-Rex van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Gips Gieten SES T-Rex

Giet een T-rex van gips met deze stoere set van SES Maak deze stoere T-rex en zet ‘m in je kamer! Giet eerst het gips in de mal en laat het uitharden. Daarna kun je hem beschilderen in de kleuren die je wilt! Met de set kun je maar liefst drie stoere dino’s maken! Inhoud: Gips Latex T-rex mal Vier plastic houders Zes verfb ..
Ses Gips Gieten En Schilderen - Unikitty Cupcake van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Gips Gieten En Schilderen - Unikitty Cupcake

Maak de schattigste Unikitty ooit met SES Gieten en schilderen - Unikitty cupcake Maak zelf een leuk Unikitty cupcake beeldje! Maak het gips aan, giet het in de 3D mal en laat het drie uur drogen. Haal dan de mal er voorzichtig af en laat het beeldje nog eens 24 uur staan. Daarna is het tijd om te schilderen! Kies de kleuren die je mooi ..
Ses Gieten En Schilderen - Eenhoorns van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Gieten En Schilderen - Eenhoorns

Maak de leukste eenhoornbeeldjes van gips met Gieten en schilderen – eenhoorns van SES. Met deze leuke set maak jij de mooiste eenhoornbeeldjes.  Giet het gips in de mal, laat het uitharden en haal ze daarna voorzichtig uit de mal. Schilder de eenhoorns daarna in je favoriete kleuren en geef ze een mooi plekje op je kamer. Maak ..
Wetenschap Meisjes Parfumlaboratorium Clementoni van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Wetenschap Meisjes Parfumlaboratorium Clementoni

Ontdek de wereld van parfums met het Wetenschap Meisjes Parfumlaboratorium Ben jij ook zo dol op lekkere geurtjes? Met deze set leer je hoe je ze zelf maakt! Maak bloemige parfums, ruikende vormpjes van gips en heerlijk geurend badzout! Ook leer je hoe je parfums maakt voor in de auto en in huis, hou je potpourri maakt en hoe je een vas ..
Bling Groen Gips Gieten Hangers Totum van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Bling Groen Gips Gieten Hangers Totum

Maak helemaal zelf de mooiste hangers van gips met deze leuke set van Totum! Volg de instructies om het gips te maken en giet het daarna in de mallen. Zodra het gips droog is, kan je de hangers uit de mallen halen. Versier ze met de glanzende verf en het glitterpoeder en maak er een stuk zilverkleurig lint aan vast om ze te kunnen dragen ..
Totum Unicorn 2-In-1 Koffer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Totum Unicorn 2-In-1 Koffer

In deze leuke set vind je maar liefst 2 leuke unicorn activiteiten om te doen! Je kunt helemaal zelf een prachtige unicorn maken van gips, die je daarna kunt verven. En je kunt ook 3 mooie kaarten beplakken met mozaïeksteentjes. Zo heb je voor je het weet een paar prachtige kunstwerkjes!   Inhoud: Gips Mal Penseel Verf 3 kaar ..
Totum Unicorn Gips Gieten van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Totum Unicorn Gips Gieten

Maak je eigen eenhoorn met Unicorn gips gieten van Totum Ben jij ook zo dol op eenhoorns? Nu kan je je eigen eenhoorn maken… van gips! Maak het gips volgens de instructies, giet het in de mal en wacht tot het droog is. Daarna kan je de mal voorzichtig van het gips halen en het gips verder laten drogen. Kies daarna de kleuren waarin je ..
Pastry Factory Totum van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Pastry Factory Totum

Maak heerlijk uitziende lekkernijen met de Pastry Factory van Totum Met deze leuke set kan je zelf allemaal gebakjes maken… van gips! Meng het gips en giet de mal vol. Laat het gips dan drogen. Haal je creaties eruit als ze helemaal uitgehard zijn. Vervolgens kan je ze verven in de kleuren die jij leuk vindt en tot slot kan je je crea ..
Donut Factory Totum van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Donut Factory Totum

Met de Donut factory van Totum maak je de zoetste accessoires Maak je eigen decoratieve donuts met deze leuke set van Totum! Giet het gips in de mal en wacht tot het droog is. Daarna kun je de donuts beschilderen. Vergeet niet ze te versieren met de bijgeleverde glitter en accessoires! Deze donuts zijn perfect voor een theekransje of ge ..
Ses Gips Gieten Dieren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Gips Gieten Dieren

Met SES gips gieten dieren maak je een complete dierentuin Met deze leuke set kun je maar liefst elf dieren van gips maken! Maak het gips aan met water, giet het in de mal en laat het drogen. Daarna kun je de dieren verven zoals je het wilt. Zo kun je een complete dierentuin maken! Het is superleuk om te doen en je zult er uren plezier ..
Ses Modelgips 900 Gram Ses Modelgips 900 Gram Wit van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Modelgips 900 Gram Ses Modelgips 900 Gram Wit

Met het modelgips van SES maak je de mooiste beeldjes Wil je beeldjes maken van gips met de gipsmallen die je al hebt of wil je iets anders maken met gips? In deze verpakking zit maar liefst 900 gram modelgips waarmee je weer lekker verder kunt gieten. Inhoud: 900 gram modelgips Ses Modelgips 900 Gram is geschikt voor kunstenaars vana ..
SES Gips Gieten Oceaanfiguren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

SES Gips Gieten Oceaanfiguren

Maak de leukste figuurtjes met Gieten en Schilderen – Oceaanfiguren van SES Maak de leukste oceaanfiguren (en een zeemeermin!) van gips! Maak het gips aan met water en giet het vervolgens in de mal. Daarna moet je het laten uitharden. Als de gips is uitgehard, kun je de beeldjes voorzichtig uit de mal halen. Beschilder daarna de figuu ..
Gips Gieten SES Hond / Kat van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Gips Gieten SES Hond / Kat

Het wordt een beestenboel met Reliëfgieten katten en honden van SES Met deze leuke set van SES maak je allerlei katten en honden in reliëf. Giet gips in de mal en laat het uitharden. Als je ze de beeldjes er uithaalt, kun je zien hoe gedetailleerd de mal is. Het resultaat is prachtig. Daarna kun je de dieren gaan schilderen in de kle ..
SES Unicorn Glitter 3 In 1 Set van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

SES Unicorn Glitter 3 In 1 Set

In deze set vind je maar liefst 3 leuke unicorn dingen om te knutselen. Met de strijkkralen, inclusief speciale glitterstrijkkralen, maar je figuren van unicorns, met het gips en de gietmal maak je beeldjes van unicorns die je kunt beschilderen en met glitters kunt bedekken en tot slot kan je de verschillende lagen 1 voor 1 van de sticke ..
Ses gipspaard met manen van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses gipspaard met manen

Maak met dit Ses pakket je eigen lievelings paard! Als je het gips in de mal hebt gegoten en lang genoeg hebt gewacht totdat het gips is uitgehard dan kan je aan de slag met verschillende mooie en heldere kleuren. Ook zit er glitter bij die je over...
Ses Gips Giten T-rex van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Gips Giten T-rex

Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Wil jij een enge T-Rex in je kamer? Met deze set kun je 3 gipsen figuren maken en ze in de kleuren beschilderen die jij wilt. Maar welke kleur had hij in het echt? We zullen het nooit weten!
Ses Figuren gieten Paard van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Figuren gieten Paard

Giet van gips een paard en beschilder hem daarna! Je maakt eerst het gips. Dat giet je in de vorm. Wanneer het gips hard is haal je het uit de vorm. Nu ga je het beschilderen en voorzien van mooie kleuren. Zo wordt jou paard het mooiste uit de...
70309 Playmobil Speelbox Dierenarts van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

70309 Playmobil Speelbox Dierenarts

Heeft een hondje zijn pootje gebroken? Breng hem dan snel naar de 70309 Playmobil Speelbox Dierenarts! De dierenarts heeft gelukkig tijd en kijkt naar het pootje en doet er snel gips omheen. Zo is het snel genezen! De dierenartspraktijk zit in een...
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 248 resultaten)