Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Goliath Rummikub Xp 6 Spelers op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Goliath Rummikub Xp 6 Spelers gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 9 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Spel Rummikub Original Classic van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Rummikub Original Classic

Speel met getallen met het klassieke spel Rummikub Original Classic Probeer de slimste combinaties te leggen met dit spel vol nummers! Leg je bordje vol met dertien stenen, en kijk of je op tafel kunt met een puntentotaal van 30. Zo niet, dan pak je een steen. Zo proberen alle spelers om de beurt op tafel te komen. Wanneer je op tafel k ..
Spel Rummikub Reisspel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Spel Rummikub Reisspel

Speel het beroemde spel Rummikub waar je maar wilt met dit Rummikub reisspel van Goliath Met dit reisspel kan je Rummikub spelen waar je maar wilt! Kijk goed naar welke stenen je hebt en leg zo slim mogelijke combinaties. Denk goed na over elke zet en win het spel door als eerste uit te gaan! Het spel dat inzicht, durf en tactiek c ..
Goliath Rummikub The Original Classic van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub The Original Classic

Goliath Rummikub The Original Classic Rummikub Revolution is een leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen om hun inzicht te toetsen. Bij Rummikub is het de bedoeling dat je combinaties maakt door aaneensluitende cijfers te leggen in één kleur of juist drie dezelfde in verschillende kleuren. Heb jij al jouw stenen als eerste wegge ..
Goliath Rummikub junior blauw van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub junior blauw

Goliath Rummikub junior Met Rummikub Junior raken (kleine) kinderen vertrouwd met de wereld van cijfers, kleuren en series. Als beloning worden sterretjes uitgedeeld. Iedereen kan meespelen met dit spel, gezellig rond de tafel met vriendjes en vriendinnetjes. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: kunststof Leeftijd: 4-10 jaar Aantal spe ..
Goliath Rummikub XXL van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub XXL

Goliath Rummikub XXL Zie je minder scherp? Dankzij de extra grote stenen en speelplanken kun je nog steeds genieten van het leukste familiespel van Nederland. Bij Rummikub is het de bedoeling dat je combinaties maakt door aaneensluitende cijfers te leggen in één kleur of juist drie dezelfde in verschillende kleuren. Specificaties: Kleu ..
Goliath Rummikub reiseditie in blik van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub reiseditie in blik

Goliath Rummikub reiseditie Het overbekende familiespel Rummikub in een handig, stevig opbergblik. Ideaal voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te r ..
Goliath Rummikub The Original Classic van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub The Original Classic

Goliath Rummikub The Original Classic Rummikub Revolution is een leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen om hun inzicht te toetsen. Bij Rummikub is het de bedoeling dat je combinaties maakt door aaneensluitende cijfers te leggen in één kleur of juist drie dezelfde in verschillende kleuren. Heb jij al jouw stenen als eerste wegges ..
Goliath Rummikub The Original Classic van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub The Original Classic

Goliath Rummikub The Original Classic Goliath Rummikub The Original Classic Rummikub Revolution is een leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen om hun inzicht te toetsen. Bij Rummikub is het de bedoeling dat je combinaties maakt door aaneensluitende cijfers te leggen in één kleur of juist drie dezelfde in verschillende kleure ..
Goliath Rummikub The Original Travel Tour Edition van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Goliath Rummikub The Original Travel Tour Edition

Het overbekende familiespel Rummikub in een handige, stevig opbergblik. Ideaal voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combin ..