Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Hama Strijkkralen Grondplaat Olifant op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Hama Strijkkralen Grondplaat Olifant gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 8 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Strijkkralen Grondplaat Hama Olifant Wit van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Strijkkralen Grondplaat Hama Olifant Wit

Maak een leuke olifant op dit pegboard van Hama Met strijkkralen kun je op een pegboard de leukste figuurtjes leggen! Dit pegboard heeft de vorm van een grote olifant. Maak een leuke voorbeeld na of verzin zelf een leuke olifant en leg die van strijkkralen. Als je klaar bent kan een volwassene je figuurtje strijken. Daarna kun je het o ..
Strijkkralen Grondplaat Hama 3 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Strijkkralen Grondplaat Hama 3 Stuks

Maak leuke dieren van strijkkralen met Strijkkralen Grondplaat Hama 3 Stuks Met deze grondplaten kan je de leukste strijkkralenfiguurtjes van dieren maken! Kies welke grondplaat je wilt gebruiken, leg de strijkkralen erop en laat ze strijken door een volwassene. Voor je het weet heb je een superleuk dier waarmee je kan spelen of die je ..
Maxi Strijkkralen Grondplaat Olifant + Teddybeer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Maxi Strijkkralen Grondplaat Olifant + Teddybeer

Maak een olifant én een teddybeer van Maxi Beads met deze leuke pegboardsset van Hama Met Maxi Beads kun je prachtige figuurtjes maken door ze op een pegboard te leggen. En in deze set vind je zelfs twee pegboards! Kies of je een olifant of teddybeer wilt maken en leg de Maxi Beads op het pegboard volgens het voorbeeld of verzin z ..
Hama strijkkralen grijs (017) van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Hama strijkkralen grijs (017)

Olifantengrijs, muisgrijs, cementgrijs... in dit zakje zitten 1000 strijkkraaltjes in de kleur grijs. Zoals gezegd kun je ze gebruiken voor het maken van verschillende dieren, zoals een olifant of een muis op een grondplaat van Hama. Of je gebruikt...
Hama Strijkkralen Grondplaat Olifant Wit (0291) van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Hama Strijkkralen Grondplaat Olifant Wit (0291)

Met de Hama Strijkkralen Grondplaat Olifant Wit (0291) maak jij zelf prachtige olifantjes! Kies je favoriete kleuren, leg de kralen op de plek waar jij ze wilt en vraag een volwassene de kralen vast te strijken. Zo kun jij zoveel olifantjes maken als...
Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452 delig

Hama Wild Animals Blister strijkkralenset Strijkkralenset in dieren thema. De set bevat 450 strijkkralen in verschillende kleuren, één grondplaat in de vorm van een olifant en strijkpapier. Ideaal voor mensen die voor het eerst een kunstwerk willen maken met behulp van strijkkralen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior ..
Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452-delig

Hama Wild Animals Blister strijkkralenset Strijkkralenset in dieren thema. De set bevat 450 strijkkralen in verschillende kleuren, één grondplaat in de vorm van een olifant en strijkpapier. Ideaal voor mensen die voor het eerst een kunstwerk willen maken met behulp van strijkkralen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior, un ..
Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452-delig van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452-delig

Hama strijkkralenset Wild Animals Blister olifant 452-delig Hama Wild Animals Blister strijkkralenset Strijkkralenset in dieren thema. De set bevat 450 strijkkralen in verschillende kleuren, één grondplaat in de vorm van een olifant en strijkpapier. Ideaal voor mensen die voor het eerst een kunstwerk willen maken met behulp van st ..