Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Helikopters op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Helikopters gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 32 resultaten verdeeld over 2 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 32 resultaten)
LEGO City 60244 Helikoptertransport van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60244 Helikoptertransport

Beleef zelf de spannendste avonturen met het LEGO City 60244 Helikoptertransport De beruchte boef Frankie Lupelli wordt vervoerd door politieagent Rooky Partnur in een mobiele cel in het krachtige helikoptertransport. Maar opeens… BOEM! De wagen is aangevallen door een boef en Frankie Lupelli racet er nu vandoor op een supersnelle qua ..
LEGO City 60260 Luchtrace van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60260 Luchtrace

Beleef de spannendste momenten met de LEGO City 60260 Luchtrace   Iedereen raakt steeds enthousiaster bij de LEGO® City Luchtrace. De toppilote en ster van de LEGO City tv-serie Rivera is in haar coole stuntvliegtuig gestapt en vliegt samen met de piloten Xtreme en Vitarush in hun razendsnelle helikopters de lucht in. Vlieg met ze ..
Vliegtuig Hot Wheels Skybuster Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Vliegtuig Hot Wheels Skybuster Assorti

Reik naar de sterren en wordt een stoere piloot met een Hot Wheels Skybuster Assorti Vliegtuig! De Sky Busters™ vliegtuigen en helikopters zien er precies zo uit als in het echt. Spaar ze allemaal voor ultieme luchtavonturen! Inhoud: 1 Hot Wheels Skybuster Vliegtuig Vliegtuig Hot Wheels Skybuster Assorti is geschikt voor piloten ..
60260 Lego City Luchtrace van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

60260 Lego City Luchtrace

Beleef coole avonturen met de 60260 Lego City Luchtrace set! In de set zitten bouwstenen voor 2 helikopters en 1 vliegtuig. Zet de voertuigen snel in elkaar zodat het vliegen kan beginnen! De helikopters kunnen echt vliegen door aan het koord te...
Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica Helikopter 130 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica Helikopter 130 delig

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Een uiterst goed uitgerust laboratorium waarmee de principes van mechanica en motoren op een leuke manier uitgelegd wordt. Het spel bevat maar liefst 130 componenten. Hiemee kunnen twee complexe modellen ontwikkelt worden. De wetenschappelijke handleiding geeft je een waaier van nuttige informat ..
Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica vliegtuig 200 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica vliegtuig 200 delig

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Een wetenschappelijke set om de mechanica van het vliegen te ontdekken en ermee te experimenteren! Met meer dan tien modellen en 200 onderdelen om samen te stellen waaronder stangen om de motorgordels te monteren, panelen, propellers, riemschijven en universele scharnieren. Ontdek de geheimen va ..
Bakoba Bouwdoos 1 25 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Bakoba Bouwdoos 1 25 delig

BAKOBA Bouwdoos 1 Met deze superleuke doos kun je helikopters, vliegtuigen, dieren en nog veel meer bouwen. De doos bevat een handleiding maar je kunt ook je eigen fantasie volgen. Als je klaar bent met bouwen kun je er overal mee spelen. In het zand, op het water of zelfs in bad! Deze doos bevat 25 stukjes, inclusief de unieke LEG ..
Bakoba Bouwdoos 3 32 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Bakoba Bouwdoos 3 32 delig

BAKOBA Bouwdoos 3 Met deze superleuke doos kun je helikopters, vliegtuigen, dieren en nog veel meer bouwen. De doos bevat een handleiding maar je kunt ook je eigen fantasie volgen. Als je klaar bent met bouwen kun je er overal mee spelen. In het zand, op het water of zelfs in bad! Het is geen probleem om de bouwstenen vies te maken, ze ..
Toi Toys trauma helikopter + ambulance oranje/wit van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Toi Toys trauma helikopter + ambulance oranje/wit

Toi-Toys trauma helikopter + ambulance Raak jij niet uitgespeeld met auto's en helikopters? Dan heb jij deze set sowieso nodig. Met de gedetailleerde helikopter en ambulance kan jij genoeg avonturen beleven! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit, oranje Materiaal: kunststof Afmeting helikopter: 15 cm (L) Afmeting ambula ..
Luna tankstation met voertuigen geel 7 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Luna tankstation met voertuigen geel 7 delig

Luna tankstation met voertuigen Dit tankstation is speciaal voor grote voertuigen. Vrachtwagens, takelwagens en zelfs helikopters komen hier tanken! Goed voor urenlang speelplezier. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: geel Afmeting verpakking: 42 x 25 x 19,5 cm Materiaal: kunststof Leeftijd: vanaf 6 jaar Inhoud: 1 Tankstation ..
Comansi helikopter Harold 5 cm wit van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Comansi helikopter Harold 5 cm wit

Comansi Harold helikopter Ben jij ook helemaal weg van helikopters? Nu kun je er zelf urenlang mee spelen met deze miniatuurhelikopter van Harold! Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior Materiaal: kunststof Lengte: 5 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar
Cobi Small Army Border Patrol Buggy bouwset 150 delig 2363 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Cobi Small Army Border Patrol Buggy bouwset 150 delig 2363

Cobi Small Army Border Patrol Buggy bouwset Het nieuwe Small Army Border Buggy Patrol-voertuig wordt gebruikt om de grenzen te patrouilleren. De Border Patrol heeft een voertuig nodig dat snel kan handelen en dit voertuig doet dat zeker! Versterk je troepen met kleine legertanks, vliegtuigen, helikopters, militaire vrachtwagens of neem ..
Siku World helikopter landingsplatform (5506) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Siku World helikopter landingsplatform (5506)

Sikuworld helikopter landplaats Dit helikopterplatform biedt helikopters op schaal 1:87 en 1:50 dag en nacht optimale landingsmogelijkheden. Het landingsplatform kan in de Sikuworld worden geïntegreerd, maar het kan ook buiten Sikuworld gebruikt worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp van de bodemplaat die zonder ..
Quercetti Tecno Jumbo bouwpakket junior 76 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Quercetti Tecno Jumbo bouwpakket junior 76 delig

Quercetti Tecno Jumbo Deze Tecno Jumbo-doos bevat alles wat een kind nodig heeft om een wereld van auto's, helikopters, kraanvogels of iets anders te bouwen. Gebruik jouw fantasie en bouw je eigen creaties! De Tecno Jumbo-bouwset stimuleert zowel coördinatie als logica en creativiteit, en helpt kinderen basisprincipes van mechanic ..
Tooky Toy helikoptertransporter jongens 31 cm hout 4 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tooky Toy helikoptertransporter jongens 31 cm hout 4 delig

Tooky Toy helikoptertransporter Een stoere helikoptertransporter met twee belangrijke helikopters van de hulpdiensten. Ga de weg op en zorg ervoor dat de belangrijke lading op tijd op de juiste plek is. De traumahelikopter kan levens redden door gewonden mensen tijdig mee te nemen. De brandweerhelikopter kan er voor zorgen dat het vuur ..
LG Imports afschiethelikopter junior 28 cm 4 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LG Imports afschiethelikopter junior 28 cm 4 delig

LG-Imports afschiethelikopter Met deze supergave, felle afschiethelikopter heb jij urenlang speelplezier! Doe een wedstrijdje met je vrienden: wie kan de helikopter het verste de lucht in krijgen? Let op: de kleur van de geleverde afschiethelikopter kan afwijken van de foto. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materi ..
Luna tankstation met voertuigen geel 7-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Luna tankstation met voertuigen geel 7-delig

Luna tankstation met voertuigen Dit tankstation is speciaal voor grote voertuigen. Vrachtwagens, takelwagens en zelfs helikopters komen hier tanken! Goed voor urenlang speelplezier. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: geel Afmeting verpakking: 42 x 25 x 19,5 cm Materiaal: kunststof Leeftijd: vanaf 6 jaar Inhoud: 1 Tankstation 2 Bomen ..
Siku World helikopter landingsplatform (5506) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Siku World helikopter landingsplatform (5506)

Sikuworld helikopter landplaats Dit helikopterplatform biedt helikopters op schaal 1:87 en 1:50 dag en nacht optimale landingsmogelijkheden. Het landingsplatform kan in de Sikuworld worden geïntegreerd, maar het kan ook buiten Sikuworld gebruikt worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp van de bodemplaat die zonder hu ..
Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica vliegtuig 200-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica vliegtuig 200-delig

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Een wetenschappelijke set om de mechanica van het vliegen te ontdekken en ermee te experimenteren! Met meer dan tien modellen en 200 onderdelen om samen te stellen waaronder stangen om de motorgordels te monteren, panelen, propellers, riemschijven en universele scharnieren. Ontdek de geheimen van ..
Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Helikopter 130-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Helikopter 130-delig

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Een uiterst goed uitgerust laboratorium waarmee de principes van mechanica en motoren op een leuke manier uitgelegd wordt. Het spel bevat maar liefst 130 componenten. Hiemee kunnen twee complexe modellen ontwikkelt worden. De wetenschappelijke handleiding geeft je een waaier van nuttige informati ..
Comansi helikopter Harold 5 cm wit van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Comansi helikopter Harold 5 cm wit

Comansi Harold helikopter Ben jij ook helemaal weg van helikopters? Nu kun je er zelf urenlang mee spelen met deze miniatuurhelikopter van Harold! Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior Materiaal: kunststof Lengte: 5 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar
Ghost Recon (classics) van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Ghost Recon (classics)

Je maakt deel uit van een speciale eenheid van het Amerikaanse leger. Je thuisbasis is Fort Bragg alwaar je hebt leren vechten met de nieuwste wapens en de nieuwste technieken. Jouw team wordt vaak gevraagd om internationale vredesoperaties uit te voeren voor de Verenigde Naties. Jij en je team gaan vaak te voet op pad maar krijgen soms ..
Helicopter 2015: Natural Disasters van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Helicopter 2015: Natural Disasters

Word een echte held! In deze adembenemende vluchtsimulator word je een piloot die levens redt. Je zit in de cockpit van een traumahelikopter, waarmee je in een splinternieuwe omgeving meer dan 40 uitdagende missies voor de kiezen krijgt met elk meerdere doelen. Opstijgen maar! - 5 nieuwe, verschillend uitgeruste helikopters - Meer dan 1 ..
Motorstorm Apocalypse van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Motorstorm Apocalypse

Pak je helm en gesp je veiligheidsgordel stevig vast: het derde MotorStorm-raceseizoen komt eraan. Het racegeweld speelt zich ditmaal af in een door natuurrampen geteisterde Amerikaanse stad. Het straatbeeld is herleid tot een onheilspellende betonnen woestenij. Naast aardbevingen, neerstortende gebouwen en onstabiele bruggen dien je o ..
Blades of Thunder II (losse cassette) van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Blades of Thunder II (losse cassette)

Vlieg met zwaarbewapende helikopters door meer dan 10 snelle missies boordevol actie in Blades of Thunder 2. Plan je aanval met de touchscreen tijdens planningsfase voorafgaand aan de missie, waar je posten kunt versterken, intelligentie, bepantsering en motorupgrades kunt kopen.
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 32 resultaten)