Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Helikopters op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Helikopters gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 22 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Quercetti Tecno Jumbo bouwpakket junior 76 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Quercetti Tecno Jumbo bouwpakket junior 76 delig

Quercetti Tecno Jumbo Deze Tecno Jumbo-doos bevat alles wat een kind nodig heeft om een wereld van auto's, helikopters, kraanvogels of iets anders te bouwen. Gebruik jouw fantasie en bouw je eigen creaties! De Tecno Jumbo-bouwset stimuleert zowel coördinatie als logica en creativiteit, en helpt kinderen basisprincipes van mechanic ..
Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica vliegtuig 200 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica vliegtuig 200 delig

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Een wetenschappelijke set om de mechanica van het vliegen te ontdekken en ermee te experimenteren! Met meer dan tien modellen en 200 onderdelen om samen te stellen waaronder stangen om de motorgordels te monteren, panelen, propellers, riemschijven en universele scharnieren. Ontdek de geheimen va ..
Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica Helikopter 130 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Clementoni Wetenschap en Spel Mechanica Helikopter 130 delig

Clementoni Wetenschap en Spel - Mechanica Een uiterst goed uitgerust laboratorium waarmee de principes van mechanica en motoren op een leuke manier uitgelegd wordt. Het spel bevat maar liefst 130 componenten. Hiemee kunnen twee complexe modellen ontwikkelt worden. De wetenschappelijke handleiding geeft je een waaier van nuttige informat ..
Bakoba Bouwdoos 1 25 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Bakoba Bouwdoos 1 25 delig

BAKOBA Bouwdoos 1 Met deze superleuke doos kun je helikopters, vliegtuigen, dieren en nog veel meer bouwen. De doos bevat een handleiding maar je kunt ook je eigen fantasie volgen. Als je klaar bent met bouwen kun je er overal mee spelen. In het zand, op het water of zelfs in bad! Deze doos bevat 25 stukjes, inclusief de unieke LEG ..
Magformers Amazing Police and Rescue set 26 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Magformers Amazing Police and Rescue set 26 delig

Magformers Police and Rescue set Magformers is het leukste 3D-constructiespeelgoed voor kinderen! Het stimuleert de creativiteit en hersenontwikkeling van het kind op een leuke manier. De vrolijk gekleurde magnetische figuren klikken altijd aan elkaar. Met deze stoere Magformersset bouw jij helikopters, politiewagens en brandweerauto&ap ..
Cobi Small Army Border Patrol Buggy bouwset 150 delig 2363 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Cobi Small Army Border Patrol Buggy bouwset 150 delig 2363

Cobi Small Army Border Patrol Buggy bouwset Het nieuwe Small Army Border Buggy Patrol-voertuig wordt gebruikt om de grenzen te patrouilleren. De Border Patrol heeft een voertuig nodig dat snel kan handelen en dit voertuig doet dat zeker! Versterk je troepen met kleine legertanks, vliegtuigen, helikopters, militaire vrachtwagens of neem ..
Cobi Small Army Patrol Torpedoboot bouwset 480 delig 2376 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Cobi Small Army Patrol Torpedoboot bouwset 480 delig 2376

Cobi Small Army Patrol Torpedoboot bouwset De PT-305 was een Amerikaanse patrouilleboot gewapend met torpedo's en gebruikt door de Amerikaanse marine tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het was een kleine, wendbare zee-eenheid die uiteindelijk niet erg duur was om te bouwen. Dit unieke constructieblokmodel van de PT-305 heeft kleine w ..
Cobi Historical Collection TKS Tankette bouwset 250 delig 2383 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Cobi Historical Collection TKS Tankette bouwset 250 delig 2383

Cobi Historical Collection TKS Tankette bouwset Deze tank werd gebruikt in de Tweede Wereldoorlog door Poolse soldaten. Door het krachtige machinegeweer bovenop de TKS Tankette werd hij gezien als een van de sterkste tanks in die tijd. Versterk je troepen met kleine legertanks, vliegtuigen, helikopters, militaire vrachtwagens of neem ..
Cobi Historical Collection M3 Lee bouwset 530 delig 2385 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Cobi Historical Collection M3 Lee bouwset 530 delig 2385

Cobi Historical Collection M3 Lee bouwset De M3 Lee was een Amerikaans gevechtsvoertuig die in de Tweede Wereldoorlog werd ingezet. De Britten bestelden deze tank ook, maar met een aantal kleine aanpassingen en die kreeg de naam M3 Grant. De M3 werd vooral in Noord-Afrika ingezet in de zomer van 1942 onder leiding van Montgomery en in I ..
Toi Toys trauma helikopter + ambulance oranje/wit van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Toi Toys trauma helikopter + ambulance oranje/wit

Toi-Toys trauma helikopter + ambulance Raak jij niet uitgespeeld met auto's en helikopters? Dan heb jij deze set sowieso nodig. Met de gedetailleerde helikopter en ambulance kan jij genoeg avonturen beleven! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit, oranje Materiaal: kunststof Afmeting helikopter: 15 cm (L) Afmeting ambula ..
Luna tankstation met voertuigen geel 7 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Luna tankstation met voertuigen geel 7 delig

Luna tankstation met voertuigen Dit tankstation is speciaal voor grote voertuigen. Vrachtwagens, takelwagens en zelfs helikopters komen hier tanken! Goed voor urenlang speelplezier. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: geel Afmeting verpakking: 42 x 25 x 19,5 cm Materiaal: kunststof Leeftijd: vanaf 6 jaar Inhoud: 1 Tankstation ..
Revell modelbouwset AH 64D Longbow Apache 105 mm schaal 1:144 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Revell modelbouwset AH 64D Longbow Apache 105 mm schaal 1:144

Revell AH-64D Longbow Apache modelbouwset De Apache is een van de bekendste militaire helikopters ter wereld. De zwaarbewapende helikopter is door Boeing gemaakt en wordt over de hele wereld gebruikt. Met deze bouwdoos maak je een model op schaal heel gedetailleerd na. Revell is met zijn kwalitatief hoogwaardige producten hét merk voor ..
Revell modelbouwset AH 64A Apache 146 mm schaal 1:100 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Revell modelbouwset AH 64A Apache 146 mm schaal 1:100

Revell AH-64A Apache modelbouwset De Apache is een van de bekendste militaire helikopters ter wereld. De zwaarbewapende helikopter is door Boeing gemaakt en wordt over de hele wereld gebruikt. Met deze bouwdoos maak je een model op schaal heel gedetailleerd na. Revell is met zijn kwalitatief hoogwaardige producten hét merk voor de mode ..
Siku World brandweer (5502) rood/grijs van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Siku World brandweer (5502) rood/grijs

Sikuworld brandweer (5502) Het blusvoertuig staat klaar in de garage. Alleen nog de deuren openen en men kan direct op weg naar de volgende klus. In de tweede garage en op de parkeerplaatsis genoeg ruimte voor nog meer commandowagens en reddingsvoertuigen. Voor een inzet in de lucht is op het dak van de garage een landingsplaats voor he ..
Siku World helikopter landingsplatform (5506) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Siku World helikopter landingsplatform (5506)

Sikuworld helikopter landplaats Dit helikopterplatform biedt helikopters op schaal 1:87 en 1:50 dag en nacht optimale landingsmogelijkheden. Het landingsplatform kan in de Sikuworld worden geïntegreerd, maar het kan ook buiten Sikuworld gebruikt worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp van de bodemplaat die zonder ..
Helicopter 2015: Natural Disasters van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Helicopter 2015: Natural Disasters

Word een echte held! In deze adembenemende vluchtsimulator word je een piloot die levens redt. Je zit in de cockpit van een traumahelikopter, waarmee je in een splinternieuwe omgeving meer dan 40 uitdagende missies voor de kiezen krijgt met elk meerdere doelen. Opstijgen maar! - 5 nieuwe, verschillend uitgeruste helikopters - Meer dan 1 ..
Frontlines Fuel of War van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Frontlines Fuel of War

Frontlines: Fuel of War is een First Person Shooter die zich afspeelt in een alternatieve nabije toekomst waarin oorlog gevoerd wordt om de oliebronnen in de wereld die op beginnen te raken. De oorlog vindt plaats tussen de Western Coalition (de Verenigde Staten en Europa) en de Red Star Alliance (Rusland en China). De game bevat on- en ..
E-Flite Blade Fusion 180 BNF Basic van TopRC op Allemaal-Speelgoed.nl

E-Flite Blade Fusion 180 BNF Basic

De Blade Fusion 180 van E-Flite is een modelhelikopter die enkel topprestaties levert. Dankzij het slimme ontwerp en de nauwkeurige bediening vliegt dit radiografisch bestuurde toestel als geen ander. De constructie is licht van gewicht en extreem stevig. Het staartontwerp is vernieuwd en de rotor in de staart heeft een nieuwe riemaandri ..
RealFlight 9 Flight Simulator met Spektrum Zender van TopRC op Allemaal-Speelgoed.nl

RealFlight 9 Flight Simulator met Spektrum Zender

RealFlight is de nummer 1 RC vliegsimulator ter wereld! Het is absoluut de beste manier om een succesvolle RC piloot te worden. Bovendien kunnen ervaren RC piloten nieuwe manoeuvres oefenen en hun vaardigheden verbeteren om nog beter te worden. Met meer dan 160 verschillende modellen inclusief vliegtuigen, helicopters, drones en meer. Vl ..
RealFlight 9 Flight Simulator (Software Only) van TopRC op Allemaal-Speelgoed.nl

RealFlight 9 Flight Simulator (Software Only)

RealFlight is de nummer 1 RC vliegsimulator ter wereld! Het is absoluut de beste manier om een succesvolle RC piloot te worden. Bovendien kunnen ervaren RC piloten nieuwe manoeuvres oefenen en hun vaardigheden verbeteren om nog beter te worden. Met meer dan 160 verschillende modellen inclusief vliegtuigen, helicopters, drones en meer. Vl ..
E-Flite Blade 330S electro helicopter RTF van TopRC op Allemaal-Speelgoed.nl

E-Flite Blade 330S electro helicopter RTF

De Blade 330S is een RC helikopter die piloten naar het volgende level brengt, dankzij de voordelen van SAFE en SMART technologie. Deze geavanceerde technologieën en het moderne ontwerp bieden piloten de mogelijkheid om hun vaardigheden te vergroten. Dit type past dus perfect in het aanbod van de overige E-Flite modelhelikopters. De 330 ..
E-Flite Blade 330S electro helicopter BNF Basic van TopRC op Allemaal-Speelgoed.nl

E-Flite Blade 330S electro helicopter BNF Basic

De Blade 330S is een RC helikopter die piloten naar het volgende level brengt, dankzij de voordelen van SAFE en SMART technologie. Deze geavanceerde technologieën en het moderne ontwerp bieden piloten de mogelijkheid om hun vaardigheden te vergroten. Dit type past dus perfect in het aanbod van de overige E-Flite modelhelikopters. De 330 ..