Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Houten Blokken Vormen op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Houten Blokken Vormen gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 66 resultaten verdeeld over 3 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 66 resultaten)
Blokkentrein met naam van Baby kadowinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Blokkentrein met naam

BLOKKENTREIN MET NAAM
De naam wordt verwerkt op het groene blokje in de kleur wit.
Vrolijke houten trein en met de blokken in diverse vormen en frisse, moderne kleuren kun je steeds andere wagons maken. De trein bestaat in totaal uit 15 delen en is ongeveer 44 cm lang. Leuk item voor in de baby- kinderkamer. Superleuk cadea ..
Little Dutch Blokken In Ton Blauw van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Blokken In Ton Blauw

Bouwen en ontdekken doen kleintjes met de Little Dutch Blokken In Ton Blauw! Een ton vol blokken in verschillende soorten, kleuren en vormen. De blokken zijn van houten en kunnen dus tegen een stootje. Er zitten vierkante, rechthoekige, maar ook...
Buitenspeel spel Tower of Balance van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Buitenspeel spel Tower of Balance

De Toren van Balans is een behendigheidsspel van BuitenSpeel waarbij je met schijven het bovenste blok van de toren af moet gooien. Maar pas op dat niet de hele toren om gaat! De houten blokken vormen samen een toren van 65cm.
Hape houten blokken Twist & Turnables 8 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hape houten blokken Twist & Turnables 8 delig

Hape Twist & Turnables houten blokken Deze leuke blokken geven een nieuwe kijk op bouwen met vormen die in elkaar kunnen worden gedraaid en en daardoor niet omvallen. Spelenderwijs wordt de fijne motoriek verder ontwikkeld. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: multicolor Aantal blokken: 8 Afmetingen verpakking: ..
Hape houten blokken kasteel 26 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hape houten blokken kasteel 26 delig

Hape houten blokken kasteel Unieke set blokken in verschillende vormen en prachtige kleuren. Laat jouw fantasie de vrije loop en bouw het mooiste, grootste kasteel! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: hout Aantal blokken: 26 Leeftijd: vanaf 2 jaar
Hape houten vormenstoof 5 delig 17 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hape houten vormenstoof 5 delig 17 cm

Hape houten vormenstoof Deze kleurrijke vormenstoof leert kinderen alles over vormen en tuindiertjes. Het plaatsen van de blokken in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout/kunststof Afmetingen: 17 x 17 x 17 cm (L x ..
beleduc houten drievoudige stapelaar 12 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

beleduc houten drievoudige stapelaar 12 delig

beleduc houten drievoudige stapelaar Een echte klassieker in een nieuw jasje. De kleurige vormen worden op elkaar gestapeld met behulp van drie palen. Met de drievoudige stapelaar kan jouw kind oefenen met het vasthouden van blokken en ze opstapelen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Afmetingen ..
Haba vormenstoof Zoodieren multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenstoof Zoodieren multicolor

Haba Zoodieren vormenstoof Deze Haba Zoodieren vormenstoof met acht houten blokken in verschillende vormen en met schuivende elementen verdubbelt het plezier voor de kleintjes. Hij maakt speeltijd educatief door je kindje kennis te laten maken met kleuren, vormen en dieren. Net als in een echte dierentuin zit er een voerbak aan de voork ..
Tender Toys vormpuzzel Tuin hout junior 22 x 22 x 2,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tender Toys vormpuzzel Tuin hout junior 22 x 22 x 2,5 cm

Tender Toys vormpuzzel Tuin Een houten vormpuzzel in de vorm van een tuin van het bekende Tender Toys. Een mooie puzzel voor de allerkleinsten die zo hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. De 16 puzzelstukken met verschillende vormen, vormen samen een moestuintje. De blokken zijn ook leuk om mee te spelen! Specificaties: Kleur: multicol ..
Tender Toys magneetpuzzel Tuin hout junior 23 x 44 x 12,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tender Toys magneetpuzzel Tuin hout junior 23 x 44 x 12,5 cm

Tender Toys magneetpuzzel Tuin Een houten magneetpuzzel in de vorm van een tuin van het bekende Tender Toys. Een mooie puzzel voor de allerkleinsten die zo hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. De acht puzzelstukken met verschillende vormen, vormen samen een tuintje. De blokken zijn ook leuk om mee te spelen! Specificaties: Kleur: mult ..
Tender Toys vormendoos Schildpad hout junior 25 x 9 x 15 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tender Toys vormendoos Schildpad hout junior 25 x 9 x 15 cm

Tender Toys vormendoos Schildpad Een houten vormendoos in de vorm van een schildpad van het bekende Tender Toys. Een mooie puzzel voor de allerkleinsten die zo hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. De 5 vormen met verschillende vormen, moet je in het schildpad stoppen. De blokken zijn ook leuk om mee te spelen! Specificaties: Kleur: mu ..
Tender Toys stapelaar Denneboom hout junior 9 x 9 x18,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tender Toys stapelaar Denneboom hout junior 9 x 9 x18,5 cm

Tender Toys stapelaar Denneboom Een houten stapelaar in de vorm van een denneboom van het bekende Tender Toys. Een mooie puzzel voor de allerkleinsten die zo hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. De zeven puzzelstukken met verschillende vormen, vormen samen een mooie denneboom. De blokken zijn ook leuk om mee te spelen! Specificaties: ..
Viga Toys vormsorteerder hout 7 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys vormsorteerder hout 7 delig multicolor

Viga Toys vormsorteerder Kinderen leren geometrische vormen nog beter kennen met deze superleuke vormsorteerder van Viga Toys! Dit functionele speeltje draagt bij aan de ontwikkeling van de beweeglijkheid waarbij ze het blok in het juiste gat moeten plaatsen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmet ..
Viga Toys blokkenset vormen hout 21 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys blokkenset vormen hout 21 delig multicolor

Viga Toys vormsorteerder Kinderen leren geometrische vormen nog beter kennen met deze superleuke vormsorteerder van Viga Toys! Dit functionele speeltje draagt bij aan de ontwikkeling van de beweeglijkheid waarbij ze het blok in het juiste gat moeten plaatsen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmet ..
Viga Toys vormensorteerder hout 16 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys vormensorteerder hout 16 delig multicolor

Viga Toys vormensorteerder Kinderen leren geometrische vormen nog beter kennen met deze superleuke vormsorteerder van Viga Toys! Dit functionele speeltje draagt bij aan de ontwikkeling van de beweeglijkheid waarbij ze het blok in het juiste gat moeten plaatsen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afm ..
Viga Toys vormenspel 10 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys vormenspel 10 delig multicolor

Viga Toys vormenspel Stapel de gekleurde vormen op de pin! Dit vormenspel bestaat uit verschillende onderdelen en is daardoor zeer uitdagend. Kinderen worden gestimuleerd om na te denken over hoe de blokjes eruit te halen en ze weer terug te plaatsen. Bevordert het logisch denken en de motorieke vaardigheden. Kan jij de juiste vormpjes ..
Viga Toys stapelkubus 6 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys stapelkubus 6 delig multicolor

Viga Toys stapelkubus Vrolijke houten blokken om te stapelen, sorteren of te nestelen. Op iedere zijde een ander thema: safaridieren, tuin, vormen, kleuren en getallen. Goed ter bevordering van de motoriek en oog-handcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 480 x 110 x 110 mm (L x ..
Viga Toys houten trein Jungle Journey van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys houten trein Jungle Journey

Hape Jungle Journey houten trein Beleef uren speelplezier met deze mooie houten trein met fris gekleurde blokken in diverse vormen. De blokken op de wagons kunnen op allerlei manieren gestapeld worden. Dit stimuleert de fijne moteriek van jouw kindje. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: hout Afmetingen tre ..
Viga Toys vormsorteerder hout 13 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys vormsorteerder hout 13 delig multicolor

Viga Toys vormsorteerder Kinderen leren geometrische vormen nog beter kennen met deze superleuke vormsorteerder van Viga Toys! Dit functionele speeltje draagt bij aan de ontwikkeling van de beweeglijkheid waarbij ze het blok in het juiste gat moeten plaatsen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmet ..
Viga Toys vormsorteerder puzzelklok hout 13 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys vormsorteerder puzzelklok hout 13 delig multicolor

Viga Toys vormsorteerder puzzelklok Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardig rubberhout. Inclusief 12 verschillende geometrische blokken in 12 verschillende kleuren. Naast leren over klok en tijd, is het ook een puzzelstukje om te leren over kleuren en geometrische vormen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaa ..
Happy People stapelblokken ezel 8 delig blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People stapelblokken ezel 8 delig blauw

Happy People stapelblokken Spannend stapelplezier met deze blokken. De blokken stapelen tot een prachtige toren van 40 cm of ze kunnen in elkaar worden geplaatst. Op de blokken zijn een heleboel afbeeldingen te ontdekken van de ezel en zijn favoriete dingen. Ook zit er vier verschillende houten vormen in de set. Specificaties: Geslac ..
Happy People stapelblokken ezel 8 delig roze van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People stapelblokken ezel 8 delig roze

Happy People stapelblokken Spannend stapelplezier met deze blokken. De blokken stapelen tot een prachtige toren van 40 cm of ze kunnen in elkaar worden geplaatst. Op de blokken zijn een heleboel afbeeldingen te ontdekken van de ezel en zijn favoriete dingen. Ook zit er vier verschillende houten vormen in de set. Specificaties: Geslac ..
Viga Toys rijgblokken hout multicolor 34 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys rijgblokken hout multicolor 34 delig

Viga Toys rijgblokken hout Deze doos met felgekleurde houten kralen is zowel leerzaam als leuk! Kinderen kunnen eindeloos veel verschillende ontwerpen maken door de houten blokken langs de kant te rijgen en de verschillende vormen en kleuren te combineren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmeting ..
Viga Toys houten vormenpuzzel blokken 10 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys houten vormenpuzzel blokken 10 stukjes

Viga Toys houten vormenpuzzel Een eenvoudige puzzel met verhoogde mooi afgewerkte vormen in prachtige briljante kleuren. Maakt dat kleine handjes gemakkelijk de stukjes eruit pakken en weer terug kunnen plaatsen in de puzzel. Plaats alle puzzelstukjes op de juiste plek en vul de lege gaten. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren e ..
Viga Toys motoriekpuzzel geometrische vormen 28 cm multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys motoriekpuzzel geometrische vormen 28 cm multicolor

Viga Toys motoriekpuzzel Dit kleurrijke houten speelgoed bestaat uit geometrische blokken, tandwielen, ringen en blokken. Kinderen zullen plezier beleven aan het oppakken en rijgen van elementen op de pinnen. Zo raken ze bekend met verschillende kleuren en vormen en ontwikkelen ze de motoriek. Specificaties: Kleur: multicolor Geslach ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 66 resultaten)