Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Houten Schommel Hout op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Houten Schommel Hout gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 50 resultaten verdeeld over 2 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 50 resultaten)
Swing King trapeze hout 46 cm lichtbruin van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Swing King trapeze hout 46 cm lichtbruin

Swing King houten trapeze Een hoge lat of een schommel? Beide! Op deze robuuste houten trapeze kunnen jonge acrobaten slingeren, zwaaien en tuimelen! Opkomende circusartiesten kunnen oefenen voor hun grote show! Al die tijd zullen lichaamsbeheersing, kracht en behendigheid worden getraind. Wordt geleverd met stabiele, in lengte verstel ..
Swing King trapeze met ringen hout 58 cm lichtbruin van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Swing King trapeze met ringen hout 58 cm lichtbruin

Swing King houten trapeze Een hoge lat of een schommel? Beide! Op deze robuuste houten trapeze met ringen kunnen jonge acrobaten slingeren, zwaaien en tuimelen! Opkomende circusartiesten kunnen oefenen voor hun grote show! Al die tijd zullen lichaamsbeheersing, kracht en behendigheid worden getraind. Wordt geleverd met stabiele, in len ..
Swing King duoschommel staal/hout 250 270 cm groen/bruin van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Swing King duoschommel staal/hout 250 270 cm groen/bruin

Swing King duoschommel vierkant Deze dubbele schommel van Swing King zal je kinderen veel actief buitenspeelplezier bezorgen. De dubbele schommel is gemaakt van staal, waardoor hij zeer stevig en robuust is. De twee houten zitjes zijn comfortabel om op te zitten. Deze dubbele schommel heeft een maximaal draagvermogen van 80 kg en is ge ..
Small Foot houten trapeze 48 x 3 x 80 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot houten trapeze 48 x 3 x 80 cm

Small Foot houten trapeze 48 x 3 x 80 cm Een hoge lat of een schommel? Beide! Op deze robuuste houten trapeze kunnen jonge acrobaten slingeren, zwaaien en tuimelen! Opkomende circusartiesten kunnen oefenen voor hun grote show! Al die tijd zullen lichaamsbeheersing, kracht en behendigheid worden getraind. Wordt geleverd met stabiele, in ..
Swing King trapeze hout 58 cm lichtbruin van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Swing King trapeze hout 58 cm lichtbruin

Swing King houten trapeze Een hoge lat of een schommel? Beide! Op deze robuuste houten trapeze kunnen jonge acrobaten slingeren, zwaaien en tuimelen! Opkomende circusartiesten kunnen oefenen voor hun grote show! Al die tijd zullen lichaamsbeheersing, kracht en behendigheid worden getraind. Wordt geleverd met stabiele, in lengte verstel ..
Happy People schotelschommel hout 30 cm blank van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People schotelschommel hout 30 cm blank

Happy People houten schotelschommel Beleef eindeloos veel plezier op deze schotelschommel. De schommel kan een maximaal gewicht dragen van 60 kg en is uitgerust met 10 mm dik touw dat als speciale eigenschap heeft dat het niet schuurt aan de kinderhandjes. Daarnaast is de schommel in hoogte verstelbaar en wordt hij geleverd met een opha ..
Backyard Discovery speelhuis Atlantic 551x236x285 cm blank van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Backyard Discovery speelhuis Atlantic 551x236x285 cm blank

Backyard Discovery speelhuis Atlantic De Atlantic is een compleet houten speeltoestel met een klimwand, trap, schommel, glijbaan en zandbak. Met deze speeltoren in de tuin zullen de kinderen jarenlang met plezier buitenspelen. De zandbak kun je ook gebruiken als picknickplek. Vanaf de uitkijktoren kun je de hele tuin bekijken en alles i ..
Loft 500 houten speelhuis - naturel - Exit (50.05.21.00) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Loft 500 houten speelhuis - naturel - Exit (50.05.21.00)

Loft 500 houten speelhuis - naturel - Exit (50.05.21.00) In het EXIT Loft 500 houten speelhuis in de kleur naturel hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op poten en is extra verhoogd, zodat kinderen in de zandbak eronder kunnen spelen. Klim eenvoudig omhoog via het trappetje en glij naar beneden via de coole ..
Loft 700 houten speelhuis - naturel - Exit (50.07.21.00) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Loft 700 houten speelhuis - naturel - Exit (50.07.21.00)

Loft 700 houten speelhuis - naturel - Exit (50.07.21.00) In het EXIT Loft 700 houten speelhuis in de kleur naturel hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op een extra hoog plateau en heeft een lange glijbaan. Door het hogere frame kunnen kinderen van alle leeftijden ook in de zandbak eronder spelen. Klim eenv ..
Sunnydale Speeltoren - Backyard Discovery (B1808010) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Sunnydale Speeltoren - Backyard Discovery (B1808010)

Met de Sunnydale haal je een geweldige speeltoren die ook voor de wat kleinere tuinen zeer geschikt is, maar dit betekent niet dat er niets meer te beleven valt! Wat dacht je van een stenen klimladder, een bar en een kleurrijke luifel! Deze betaalbare houten schommel bevat twee riemschommels en een trapeze bar. Ook is er de 244 cm lange ..
Exit Loft 500 Houten Speelhuis - Rood van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 500 Houten Speelhuis - Rood

Exit Loft 500 Houten Speelhuis - Rood In het EXIT Loft 500 houten speelhuis in de kleur rood hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op poten en is extra verhoogd, zodat kinderen in de zandbak eronder kunnen spelen. Klim eenvoudig omhoog via het trappetje en glij naar beneden via de coole glijbaan. De speelhui ..
Exit Loft 700 Houten Speelhuis - Groen van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 700 Houten Speelhuis - Groen

Exit Loft 700 Houten Speelhuis - Groen In het EXIT Loft 700 houten speelhuis in de kleur groen hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op een extra hoog plateau en heeft een lange glijbaan. Door het hogere frame kunnen kinderen van alle leeftijden ook in de zandbak eronder spelen. Klim eenvoudig omhoog via het ..
Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Naturel van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Naturel

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Naturel In het EXIT Loft 750 houten speelhuis in de kleur naturel hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op een extra hoog plateau en heeft een aanbouw en een lange glijbaan. Door het hogere frame kunnen kinderen van alle leeftijden ook in de zandbak eronder spelen. Klim eenvo ..
Exit Aksent Houten Speeltoren - Grijs van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Aksent Houten Speeltoren - Grijs

Exit Aksent Houten Speeltoren - Grijs De EXIT Aksent houten speeltoren in de kleur grijs is een stoere speeltoren met glijbaan en zandbak. De houten speeltoren staat op poten, zodat je onder de toren in de zandbak kunt spelen. Dankzij het strakke design en de natuurlijke uitstraling past de EXIT Aksent houten speeltoren in iedere tuin! D ..
Exit Aksent Houten Speeltoren met 1-zits Schommel - Grijs van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Aksent Houten Speeltoren met 1-zits Schommel - Grijs

Exit Aksent Houten Speeltoren met 1-zits Schommel - Grijs De EXIT Aksent houten speeltoren met 1-zits aanbouwschommel in de kleur grijs is een stoere speeltoren met glijbaan, zandbak én een aanbouwschommel met één groen schommelzitje. De houten speeltoren staat op poten, zodat je onder de toren in de zandbak kunt spelen. Dankzij het s ..
Exit Aksent Houten Speeltoren met Nestschommel - Grijs van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Aksent Houten Speeltoren met Nestschommel - Grijs

Exit Aksent Houten Speeltoren met Nestschommel - Grijs De EXIT Aksent houten speeltoren met aanbouw-nestschommel in de kleur grijs is een stoere speeltoren met glijbaan, zandbak én een aanbouwschommel met een nestschommel. De houten speeltoren staat op poten, zodat je onder de toren in de zandbak kunt spelen. Dankzij het strakke design ..
Loft 150 houten speelhuis - naturel - Exit (50.02.11.00) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Loft 150 houten speelhuis - naturel - Exit (50.02.11.00)

Loft 150 houten speelhuis - naturel - Exit (50.02.11.00) In het EXIT Loft 150 houten speelhuis in de kleur naturel hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit houten speelhuisje staat op de grond en heeft een aanbouw die zowel links als rechts aan het speelhuis kan worden bevestigd. De speelhuisjes zijn eenvoudig in elkaar te zette ..
Aksent houten speeltoren met 2-zits schommel - grijs - Exit (52.23.11.00) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Aksent houten speeltoren met 2-zits schommel - grijs - Exit (52.23.11.00)

Aksent houten speeltoren met 2-zits schommel - grijs - Exit (52.23.11.00) De EXIT Aksent houten speeltoren met 2-zits aanbouwschommel in de kleur grijs is een stoere speeltoren met glijbaan, zandbak én een aanbouwschommel met twee groene schommelzitjes. De houten speeltoren staat op poten, zodat je onder de toren in de zandbak kunt spel ..
Alex Speelhuis Bruin/wit van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Alex Speelhuis Bruin/wit

AXI Classic Alex Speelhuis Bruin/wit Zie jij je kinderen al lekker in het zonnetje zitten op de veranda? Met het Alex Speelhuis Bruin/wit van AXI kunnen ze lekker een spannend boek lezen binnen in hun eigen huisje of op de veranda! Willen ze meer actie? Dan is de veranda snel om te toveren in een doel zodat ze een wedstrijdje kunnen doen ..
Exit Loft 100 Houten Speelhuis - Groen van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 100 Houten Speelhuis - Groen

Exit Loft 100 Houten Speelhuis - Groen In het EXIT Loft 100 houten speelhuis in de kleur groen hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit houten speelhuisje staat op de grond, neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor geschikt voor iedere tuin. En de speelhuisjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten vanwege de vooraf gemonteerde ..
Exit Loft 500 Houten Speelhuis - Groen van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 500 Houten Speelhuis - Groen

Exit Loft 500 Houten Speelhuis - Groen In het EXIT Loft 500 houten speelhuis in de kleur groen hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op poten en is extra verhoogd, zodat kinderen in de zandbak eronder kunnen spelen. Klim eenvoudig omhoog via het trappetje en glij naar beneden via de coole glijbaan. De speelh ..
Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Groen van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Groen

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Groen In het EXIT Loft 750 houten speelhuis in de kleur groen hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op een extra hoog plateau en heeft een aanbouw en een lange glijbaan. Door het hogere frame kunnen kinderen van alle leeftijden ook in de zandbak eronder spelen. Klim eenvoudig ..
Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Rood van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Rood

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Rood In het EXIT Loft 750 houten speelhuis in de kleur rood hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op een extra hoog plateau en heeft een aanbouw en een lange glijbaan. Door het hogere frame kunnen kinderen van alle leeftijden ook in de zandbak eronder spelen. Klim eenvoudig o ..
Stef Speelhuis Bruin/wit - Blauwe glijbaan van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Stef Speelhuis Bruin/wit - Blauwe glijbaan

AXI Classic Stef Speelhuis Bruin/wit - Blauwe glijbaan Kinderen vinden het heerlijk om met vriendjes of vriendinnetjes in het houten Stef Speelhuis Bruin/wit van AXI te spelen. Klimmen op de trap, over de veranda en snel weer naar beneden van de glijbaan. Hoe vaker ze naar beneden glijden, hoe leuker ze het vinden! In dit speelhuis kunne ..
4-in-1 Sportsfun Grijs/Wit van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

4-in-1 Sportsfun Grijs/Wit

4-in-1 SportsFun Grijs/wit Verander je schommel in een voetbaldoel, (voet)volleybalnet of tennisnet met de 4-in-1 SportsFun Grijs/wit van AXI zijn de mogelijkheden eindeloos! De SportsFun van AXI geeft kinderen een heerlijk gevoel van vrijheid. Aangezien het schommel frame van de SportsFun twee houten schommelzitjes heeft, kunnen kindere ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 50 resultaten)