Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Juf op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Juf gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 30 resultaten verdeeld over 2 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 30 resultaten)
Hobbydoos Totum Bloomies van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hobbydoos Totum Bloomies

Met deze mooie set van Totum maak je de mooiste bloemen en het is supermakkelijk! Je maakt de steel van de bloem van een ballonstokje met chenilledraad en accessoires. Daarna plaats je de ballon op, die je boven op de houder plaatst, en geeft de ballon een gezicht. Nu de bloem nog een beetje versieren en klaar is Kees! Dit is een geweldi ..
Boek AVI M3 Dit Lees Ik Verhalenbundel Mijn Dikste Leesboek van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek AVI M3 Dit Lees Ik Verhalenbundel Mijn Dikste Leesboek

Lees helemaal zelf de leukste verhaaltjes in het Mijn Dikste Leesboek Als je net kunt lezen, wil je graag een echt boek lezen. Dat kan met dit leuke, dikke leesboek, waarin zeven boeken voor beginnende lezers zijn opgenomen. Zodra je alle letters kent en weet hoe je daar woordjes van kunt vormen, kun je met dit boek beginnen. Goed voor ..
Boek AVI M3 De Dieren Van Bas En Brit Leren Lezen Met Kluitman van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek AVI M3 De Dieren Van Bas En Brit Leren Lezen Met Kluitman

Lees zelf twee leuke dierenverhalen met het Boek AVI M3 De Dieren Van Bas En Brit Leren Lezen Met Kluitman hond in huis in het park is een hond. hij loopt mee met bas en brit. ‘hij heeft vast geen huis,’ zegt brit. ‘dan moet hij maar met ons mee.’ mol in de klas ‘bas heeft een dier,’ zegt de juf. ‘laat maar eens zien, bas ..
Boek Kapitein Onderbroek En De Wedgiewraak van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek Kapitein Onderbroek En De Wedgiewraak

Dit boek Kapitein Onderbroek en de wedgiewraak gaat over Sjors en Harold. Sjors en Harold kunnen het niet laten; ze hypnotiseren juf Ribbel zodat ze hun cijfers ophoogt. Dat pakt alleen niet helemaal uit zoals ze gehoopt hadden. Juf Ribbel neemt wraak. Op Sjors en Harold, op Kapitein Onderbroek, en vooral op de wereld. Als dat maar goed ..
Boek Superjuffie Op Kamp van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek Superjuffie Op Kamp

Eindelijk is het zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester Snor meegaat. Zelf heeft hij er in ieder geval wél erg veel zin in… Ondanks zijn aanwezigheid begint juf Josje ook uit te zien naar het kamp. Het kan toch wel een keer drie dagen gewoon goed gaan? Zonder dat ze geroepen wordt door di ..
Boek Avi M3 Wat Doen We Met De Juf van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek Avi M3 Wat Doen We Met De Juf

Kruip heerlijk weg met dit leuke boek Dit boek is erg leuk om in te leren lezen. In het boek staan grappige en herkenbare versjes voor beginnende lezers. Het boek bestaat uit 32 papieren pagina’s op AVI M3 niveau. juf roos is boos. wat doen we met haar? ze doet zo naar. wat doen we met juf roos? weet je het niet? maak dan een lied. &# ..
Boek Superjuffie En Het Apencircus van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek Superjuffie En Het Apencircus

Het is zomervakantie en er is een circus in de stad! Eentje zonder dieren natuurlijk, want wilde dieren in het circus zijn verboden. Dus juf Josje en Hakim kunnen er zonder problemen naartoe… Toch? Natuurlijk zijn de kinderen ook in en om het circus te vinden en zo raken ze midden in de zomer opeens weer in een nieuw avontuur verzeild. ..
Playmobil 70258 Klara Met Vader En Juf Rottenmeier van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70258 Klara Met Vader En Juf Rottenmeier

Playmobil 70258 Klara Met Vader En Juf Rottenmeier
Boek Ssst... Ik lees Mijn juf doet raar AVI2 Start van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek Ssst... Ik lees Mijn juf doet raar AVI2 Start

Leer lezen met de AVI Start boeken van Deltas Centrale Uitgeverij! Rik heeft een nieuwe juf. Met een paarse pet, een grote bos rood haar. Juf is anders dan anderen, ze geeft les in het park en klimt als een aapje in de boom. Maar als Riks goudvis...
Geluksokken van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Geluksokken

Op dinsdag trok ik mijn groene sokken aan. Ik kreeg wel twintig fouten op dictee en mijn fietsband ging lek. Maar op vrijdag trekt Emiel zijn gele sokken aan, en de juf kiest hem voor de sterrol in het schooltoneel. Telkens als Emiel zijn gele...
Boek Kapitein Onderbroek en de Wedgiewraak van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Boek Kapitein Onderbroek en de Wedgiewraak

In het Boek Kapitein Onderbroek en de Wedgiewraak kun je verder lezen over de avonturen van Sjors en Harold en natuurlijk Kapitein Onderbroek! In het boek hypnotyseren Sjors en Harold juf Ribbel om hun cijfers op te hogen.. maar juf Ribbel neemt...
Li'l Woodzeez klaslokaal en speelplaatsset 21 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Li'l Woodzeez klaslokaal en speelplaatsset 21 delig

Li'l Woodzeez klaslokaal en speelplaatsset Leuke klaslokaal en speelplaatsset van Li'l Woodzeez. Iedereen gaat graag naar school, maar met deze mooie set gaan jouw dierenvriendjes nog liever! Ze proberen zich goed te concentreren aan hun tafels. De juf schrijft wat rekensommen op het bord en daar gaat de zoemer. Tijd om buiten ..
Clicformers basisset 200 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Clicformers basisset 200 delig

Clicformers basisset Toch geweldig hoe Clicformers deze nieuwe box heeft uitgedacht! 200 Clicformers-blokjes in vijf kleuren en elf verschillende accessoires voor superveel bouwplezier in groep of als je alleen iets heel groots wil bouwen. Wat deze box zo speciaal maakt zijn zeker de bouwkaarten! Dankzij de 19 kaarten met 36 bouwplanne ..
BiOBUDDi Juf Roos op een klein stationnetje 41 delig (BB 0114) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

BiOBUDDi Juf Roos op een klein stationnetje 41 delig (BB 0114)

BiOBUDDi Juf Roos - op een klein stationnetje Kinderen maken samen met Juf Roos en buurjongen Gijs spelenderwijs kennis met de trein. Door te bouwen en te spelen met deze set ontwikkelen kinderen niet alleen motorische en creatieve vaardigheden, maar ook cognitieve vaardigheden. Kinderen kunnen door middel van speciale blokjes, uitdrukk ..
BiOBUDDi Juf Roos smakelijk eten 40 delig (BB 0115) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

BiOBUDDi Juf Roos smakelijk eten 40 delig (BB 0115)

BiOBUDDi Juf Roos - smakelijk eten Wat heeft jouw peuter of kleuter gisteravond gegeten? Kinderen bouwen nu zelf de fantasiewereld van Juf Roos met de Smakelijk eten-set van BiOBUDDi! Bouwen met blokken stimuleert niet alleen de motorische ontwikkeling van kinderen, maar ook de creatieve en cognitieve ontwikkeling. Deze set heeft daarna ..
Moses puntenslijper/gum dino jongens kunststof 6 cm groen van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Moses puntenslijper/gum dino jongens kunststof 6 cm groen

Moses puntenslijper. Met deze stoere puntenslijper én gum in één kun je op school aankomen! Zorgt ervoor dat ieder potlood weer vlijmscherp is en dat je snel je verkeerd geschreven woordjes uit kunt gummen voor dat de juf of meester het ziet! Specificaties: Geslacht: jongens Kleur: groen Materiaal: kunststof Afmeting: 4 x 6 x ..
Moses puntenslijper/gum dino jongens kunststof 6 cm oranje van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Moses puntenslijper/gum dino jongens kunststof 6 cm oranje

Moses puntenslijper. Met deze stoere puntenslijper én gum in één kun je op school aankomen! Zorgt ervoor dat ieder potlood weer vlijmscherp is en dat je snel je verkeerd geschreven woordjes uit kunt gummen voor dat de juf of meester het ziet! Specificaties: Geslacht: jongens Kleur: oranje Materiaal: kunststof Afmeting: 4 x 6 x ..
PLAYMOBIL Heidi Klara met vader en juf Rottenmeier (70258) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Heidi Klara met vader en juf Rottenmeier (70258)

Heidi - Klara met vader en juf Rottenmeier (70258) Breng een stukje nostalgie terug en waan jezelf in de prachtige wereld van Heidi. Probeer Klara te helpen om weer te leren lopen en ga een hechte vriendschap met haar aan net zoals Heidi. Haar vader en de strenge juf proberen Klara zo goed mogelijk op te voeden om ervoor te zorgen dat z ..
PLAYMOBIL Heidi - Klara met vader en juf Rottenmeier (70258) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Heidi - Klara met vader en juf Rottenmeier (70258)

Heidi - Klara met vader en juf Rottenmeier (70258) Breng een stukje nostalgie terug en waan jezelf in de prachtige wereld van Heidi. Probeer Klara te helpen om weer te leren lopen en ga een hechte vriendschap met haar aan net zoals Heidi. Haar vader en de strenge juf proberen Klara zo goed mogelijk op te voeden om ervoor te zorgen dat zi ..
Juf Roos knuffelpop 33 cm rood van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Juf Roos knuffelpop 33 cm rood

Juf Roos knuffelpop Kijk jij ook altijd naar Juf Roos op RTL4? Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze vrolijke avonturen en zingt zij allerlei bekende Nederlandstalige kinderliedjes. Nu kun je zelf spelen, zingen én knuffelen met deze Juf Roos-knuffelpop! Welke Nederlandse liedjes ga jij voor haar zingen? Specificaties: Kleur: rood M ..
Achtste Groepers Huilen Niet van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Achtste Groepers Huilen Niet

De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina (Eva van der Gucht) klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niet ..
Sunny Fresh Art Easel - Buiten Speelgoed (C053.002.00) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Sunny Fresh Art Easel - Buiten Speelgoed (C053.002.00)

Schoolbord en whitebord in een waar de prachtigste creaties op gemaakt kunnen worden. Schooltje spelen is natuurlijk ook erg leuk; ben jij de juf, meester of het kind? Onder het schoolbord is ruimte genoeg om diverse spulletjes op te bergen die je even niet gebruikt. Inclusief non woven bakje om alles geordend te houden. Licht van gewich ..
Deltas Notitieboek - Voor de allerliefste juf van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Deltas Notitieboek - Voor de allerliefste juf

Deltas Notitieboek - Voor de allerliefste juf Deltas Notitieboek - Voor de allerliefste juf Na een heel jaar bij dezelfde juf in de klas gezeten te hebben is het leuk om haar te verrassen met een persoonlijke herinnering. Dit notitieboek is dan ook een superleuk afscheidscadeau! Noteer je leukste en mooiste herinneringen aan het sch ..
Matthew J. Gilbert & Honest Lee iedereen beroemd in Klas 13 van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Matthew J. Gilbert & Honest Lee iedereen beroemd in Klas 13

Matthew J. Gilbert & Honest Lee iedereen beroemd in Klas 13 Deltas iedereen beroemd in Klas 13 Op een dag brengt Leonie Lemmens, de nicht van de juf, een bezoek aan Klas 13. Zij stelt voor om elke leerling beroemd te maken! Dat lijkt natuurlijk superfantastisch, maar is dat ook zo? Leonie Lemmens blijkt enkel aan zichzelf te denken! ..
Matthew J. Gilbert & Honest Lee klas 13 wint de loterij van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Matthew J. Gilbert & Honest Lee klas 13 wint de loterij

Matthew J. Gilbert & Honest Lee klas 13 wint de loterij Deltas klas 13 wint de loterij Als juf Linda op een dag de loterij wint, besluit ze de winst te delen met de leerlingen van Klas 13. Iedere leerling krijgt zo meer dan een miljard euro! Dat lijkt natuurlijk superfantastisch, maar is dat ook zo? Je zult er waarschijnlijk snel an ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 30 resultaten)