Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Kinderfietsen op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Kinderfietsen gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 169 resultaten verdeeld over 7 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 169 resultaten)
Volare witte Voordrager voor 26 inch kinderfietsen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare witte Voordrager voor 26 inch kinderfietsen

Dit fietsrek is speciaal gemaakt voor de Volare fietsen 26 inch. In de kleur wit.Makkelijk te monteren en is niet zwaar. Max. draaggewicht 25 kilo.
Volare Blade Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Blade Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart

De 14 inch Volare Blade is een supercoole jongensfiets met een mooi en stoer frame. De fiets heeft een modern zwarte kleurstelling. Om kleine vingertjes te beschermen is de Volare Blade is voorzien van een volledig gesloten kettingkast, en om snel te kunnen leren fietsen heeft de fiets stevige zijwieltjes, die gemakkelijk te demonteren ..
Volare Blade Kiinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Blade Kiinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart

De 12 inch Volare Blade is een supercoole jongensfiets met een mooi en stoer frame. De fiets heeft een moderne zwarte kleurstelling. Om kleine vingertjes te beschermen is de Volare Blade is voorzien van een volledig gesloten kettingkast, en om snel te kunnen leren fietsen heeft de fiets stevige zijwieltjes, die gemakkelijk te demonteren ..
Volare Rose Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Roze/Wit van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Rose Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Roze/Wit

Deze mooie Volare Rose fiets is een échte meisjesfiets. In prachtige kleurstelling roze met een meisjesachtig bloemetjesdecor. Deze fiets is met zijn afneembare zijwieltjes een ideale fiets om op naar school en vriendinnetjes te fietsen. De fiets is voorzien van een sterk en modern U-vormig frame, afneembare zijwieltjes, fietsbel en ha ..
Volare Rose Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Roze/Wit van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Rose Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Roze/Wit

Deze mooie Volare Rose fiets is een échte meisjesfiets. In prachtige kleurstelling roze met een meisjesachtig bloemetjesdecor. Deze fiets is met zijn afneembare zijwieltjes een ideale fiets om op naar school en vriendinnetjes te fietsen. De fiets is voorzien van een sterk en modern U-vormig frame, afneembare zijwieltjes, fietsbel, twee ..
Volare Freedom Kinderfiets - Jongens - 16 inch - Zwart van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Freedom Kinderfiets - Jongens - 16 inch - Zwart

Deze Volare Freedom fiets is geschikt voor alle jonge avonturiers die op zoek gaan naar hun eigen vrijheid. De fiets heeft stevige zijwieltjes om snel te kunnen leren fietsen en een gesloten kettingkast om de kleine vingertjes te beschermen. Verder heeft de gave jongensfiets een stevige handrem en een achteruittraprem, en een fietsbel. O ..
SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Bordeaux van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Bordeaux

SALUTONI komt dit voorjaar met een nieuwe lijn Excellent fietsen! Deze Excellent fietsen zijn prachtige stijlvolle en moderne damesfietsen. Ze hebben een stevige voor- en achterdrager en zowel een handrem als een terugtraprem. Het metalen frame heeft een schitterende diepe bordeauxrode kleurstelling met koraalkleurige details. De onderd ..
SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - 50 centimeter - Zand - Shimano Nexus 3 versnellingen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - 50 centimeter - Zand - Shimano Nexus 3 versnellingen

SALUTONI komt dit voorjaar met een nieuwe lijn Excellent fietsen! Deze Excellent fietsen zijn prachtige stijlvolle en moderne damesfietsen. Ze hebben een stevige voor- en achterdrager en zowel een handrem als een terugtraprem en met Shimano Nexus 3 versnellingen. Het metalen frame heeft een matte Sandy kleurstelling met koraalkleurige ..
Peppa Pig Kinderfiets - Meisjes - 10 inch - Roze/Blauw van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Peppa Pig Kinderfiets - Meisjes - 10 inch - Roze/Blauw

Peppa Pig meisjesfiets 10 inch. Peppa Pig is als tv serie uiterst populair onder alle meisjes in geheel europa. Volare heeft een hele mooie Peppa Pig meisjesfiets-lijn gemaakt. In prachtige kleurstelling zacht roze met een plastic fietsmandje. Sterk staal frame met kunststof velgen en frisse witte bandjes. Dichte kettingkast met prachtig ..
Volare Electric Green Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Groen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Electric Green Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Groen

De Volare kinderfietsen zijn van hoge kwaliteit voor een zeer vriendelijke prijs. De Volare Electric Green heeft stevige, afneembare zijwieltjes om snel te kunnen leren fietsen. Ook heeft de fiets een gave bidonhouder. Verder is de voorzien van twee handremmen (ZONDER TERUGTRAPREM) en een fietsbel en ter bescherming van de kleine vingert ..
Disney Minnie Bow-Tique Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Roze Wit van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Minnie Bow-Tique Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Roze Wit

Disney Minnie Bow-Tique kinderfiets 12 inch. De Disney Minnie Mouse Bow-Tique meisjesfiets is onder alle meisjes uiterst gewild. Wij hebben een prachtige Minnie Bow-Tique fiets ontworpen in de prachtige kleurstelling roze. De fiets heeft een poppenzitje achter en een kunststof mandje voor, zodat ieder meisje haar spulletjes mee kan nemen ..
Volare Freedom Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart Geel van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Freedom Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart Geel

Deze Volare Freedom fiets is geschikt voor alle jonge avonturiers die op zoek gaan naar hun eigen vrijheid. De fiets heeft stevige zijwieltjes om snel te kunnen leren fietsen en een gesloten kettingkast om de kleine vingertjes te beschermen. Verder heeft de gave jongensfiets een stevige handrem en een achteruittraprem en een fietsbel. Oo ..
Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Blauw van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Blauw

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike City collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een blauwe kleur en stevige banden om de hele stad mee door te kunnen crossen. Verder beschikt de fiets over een handrem en een terugtraprem, een fietsbel, voor- en achterverlichting, een stevig aluminiu ..
Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Geel van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Geel

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike City collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een neon gele kleur en stevige banden om de hele stad mee door te kunnen crossen. Verder beschikt de fiets over een handrem en een terugtraprem, een fietsbel, voor- en achterverlichting, een stevig alumi ..
Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Oranje van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Oranje

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike City collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een oranje kleur en stevige banden om de hele stad mee door te kunnen crossen. Verder beschikt de fiets over een handrem en een terugtraprem, een fietsbel, voor- en achterverlichting, een stevig aluminiu ..
Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Geel - Shimano Nexus 3 versnellingen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Geel - Shimano Nexus 3 versnellingen

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike City collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een neon gele kleur, stevige banden en Shimano Nexus 3 versnellingen om de hele stad mee door te kunnen crossen. Verder beschikt de fiets over een handrem en een terugtraprem, een fietsbel, voor- en acht ..
Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Oranje - Shimano Nexus 3 versnellingen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike City Kinderfiets - Jongens - 20 inch - Neon Oranje - Shimano Nexus 3 versnellingen

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike City collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een oranje kleur, stevige banden en Shimano Nexus 3 versnellingen om de hele stad mee door te kunnen crossen. Verder beschikt de fiets over een handrem en een terugtraprem, een fietsbel, voor- en achterv ..
Disney Minnie Bow-Tique Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Roze van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Minnie Bow-Tique Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Roze

De Disney Minnie Mouse Bow-Tique meisjesfiets is onder alle meisjes uiterst gewild. Wij hebben een prachtige Minnie Bow-Tique fiets ontworpen in de prachtige kleurstelling roze. De fiets heeft een poppenzitje achter en een kunststof mandje voor, zodat ieder meisje haar spulletjes mee kan nemen maar haar handjes veilig aan het stuur kan h ..
Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Satijn Grijs Rood van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Satijn Grijs Rood

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een grijze kleur en stevige banden om de hele stad mee door te kunnen crossen. De fiets beschikt over een handrem, terugtraprem, een stevige achterdrager en een fietsbel. Ook heeft de fiets afneembare zijwiel ..
SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Oud Roze - Shimano Nexus 3 versnellingen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Oud Roze - Shimano Nexus 3 versnellingen

SALUTONI komt dit voorjaar met een nieuwe lijn Excellent fietsen! Deze Excellent fietsen zijn prachtige stijlvolle en moderne damesfietsen. Ze hebben een stevige voor- en achterdrager en zowel een handrem als een terugtraprem en met Shimano Nexus 3 versnellingen. Het metalen frame heeft een schitterende oud roze kleurstelling met lichte ..
SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Parelmoer - Shimano Nexus 3 versnellingen van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Parelmoer - Shimano Nexus 3 versnellingen

SALUTONI komt dit voorjaar met een nieuwe lijn Excellent fietsen! Deze Excellent fietsen zijn prachtige stijlvolle en moderne damesfietsen. Ze hebben een stevige voor- en achterdrager en zowel een handrem als een terugtraprem en met Shimano Nexus 3 versnellingen. Het metalen frame heeft een schitterende crème kleurstelling met licht br ..
SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Parelmoer Wit van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Parelmoer Wit

SALUTONI komt dit voorjaar met een nieuwe lijn Excellent fietsen! Deze Excellent fietsen zijn prachtige stijlvolle en moderne damesfietsen. Ze hebben een stevige voor- en achterdrager en zowel een handrem als een terugtraprem. Het metalen frame heeft een schitterende crème kleurstelling met lichtbruine details. De onderdelen die zijn v ..
Volare Excellent Kinderfiets - Meisjes - 18 inch - Mint Blauw van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Excellent Kinderfiets - Meisjes - 18 inch - Mint Blauw

Deze fiets is er een waar menig meisjeshart sneller van gaat kloppen. De fiets heeft een prachtig mint blauw frame. Bovendien is aan werkelijk elk detail gedacht. Zo heeft de fiets een gesloten kettingkast ter bescherming van de kleine vingertjes, een kwaliteitsvoordrager om belangrijke spulletjes op mee te kunnen nemen en een aluminium ..
Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Blauw van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Blauw

Speciaal voor alle jonge avonturiers heeft Volare een nieuwe Thombike collectie ontworpen. De fiets heeft een super stoer frame in een blauwe kleur en stevige banden om de hele stad mee door te kunnen crossen. Verder beschikt de fiets over een handrem en een terugtraprem en een fietsbel. Ook heeft de fiets zijwieltjes om snel te kunnen l ..
SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Zand van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

SALUTONI Excellent Volwassenfiets - Vrouwen - 28 inch - Zand

SALUTONI komt dit voorjaar met een nieuwe lijn Excellent fietsen! Deze Excellent fietsen zijn prachtige stijlvolle en moderne damesfietsen. Ze hebben een stevige voor- en achterdrager en zowel een handrem als een terugtraprem. Het metalen frame heeft een matte Sandy kleurstelling met koraalkleurige details. De onderdelen die zijn verwe ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 169 resultaten)