Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Lego op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Lego gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 1048 resultaten verdeeld over 42 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 1048 resultaten)
LEGO DUPLO My First 10847 Getallentrein van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO DUPLO My First 10847 Getallentrein

Ga mee met de LEGO® DUPLO® getallentrein en maak kennis met getallen en tellen Maak op een kleurige manier kennis met getallen en tellen dankzij de LEGO® DUPLO® getallentrein! Deze stevige trein kan je steeds opnieuw bouwen en je leert er ook nog eens iets van! Bedenk allerlei leuke verhalen met de twee DUPLO figuurtjes van kindere ..
LEGO Classic 10700 Groene Bouwplaat van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Classic 10700 Groene Bouwplaat

Bouw alles wat je wilt op de LEGO Classic 10700 Groene Bouwplaat Of je nu een tuin of een bos wilt maken: deze groene bouwplaat met 32 x 32 noppen is het perfecte uitgangspunt om je LEGO® creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen. De bouwplaat is 25x25cm groot. De LEGO Classic 10700 Groene Bouwplaat is geschi ..
LEGO Classic 10701 Grijze Bouwplaat van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Classic 10701 Grijze Bouwplaat

Bouw de mooiste dingen op de LEGO Classic 10701 Grijze Bouwplaat Of je nu een straat of een binnenplaats voor een kasteel wilt maken: deze grijze bouwplaat met 48 x 48 noppen vormt het perfecte uitgangspunt om je LEGO® creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen. De LEGO Classic 10701 Grijze Bouwplaat is geschi ..
LEGO City Police 60139 Mobiele commandocentrale van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City Police 60139 Mobiele commandocentrale

Vang de boef met de gave LEGO City Police 60139 Mobiele commandocentrale Stop de vrachtwagen en laat de politiehond los! De boef die in de mobiele gevangenis zit, probeert te ontsnappen met hulp van zijn makker. Maak de ketting met haak vast aan de tralies van de celdeur en geef vol gas met de quad om de deur open te breken. Laat de hel ..
LEGO 10714 Classic Blauwe Basisplaat van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO 10714 Classic Blauwe Basisplaat

De LEGO 10714 Classic Blauwe Basisplaat is de perfecte basis voor jouw bouwwerken Bouw een gezellige kustplaats, een zonnig zwembad, een schip op volle zee of iets heel anders met deze prachtige blauwe bouwplaat: het perfecte uitgangspunt voor al je LEGO® creaties! Of je nu een badplaats, een zomers zwembad, een schip op volle zee of i ..
LEGO DUPLO 10871 Vliegveld van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO DUPLO 10871 Vliegveld

Stijg op en beleef urenlang plezier met het LEGO DUPLO 10871 Vliegveld Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Help je kleine piloot om zich voor te bereiden op het vertrek bij de DUPLO luchthaven! Peuters kunnen de gate, de bagageglijbaan en de draaiende ve ..
LEGO City 60215 Brandweerkazerne van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60215 Brandweerkazerne

Houd de stad vuurvrij met de LEGO® City Fire 60215 Brandweerkazerne Bescherm de inwoners van LEGO® City vanuit de brandweerkazerne! Haal een kopje koffie en ga voor de tv zitten met wat popcorn. De brandweerhond komt er gezellig bij. Ineens gaat het alarm. Spring snel in de terreinwagen en zet het zwaailicht en de sirene aan om ieder ..
LEGO City 60239 Politiepatrouille Auto van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60239 Politiepatrouille Auto

Ga op patrouille met de LEGO® City patrouille. Stap in de auto, start de krachtige motor van de politiepatrouilleauto en bescherm de stad! Hé, het lijkt erop dat iemand hulp nodig heeft bij het regelen ven het verkeer. Zet de pylonnen neer om het verkeer te laten zien waar ze naartoe moeten en word een alledaagse held van het LEGO® Ci ..
LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Racewagen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Racewagen

Ga voor de overwinning met de LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 racewagen Gooi de tank vol en race vol gas naar de winst met deze Chevrolet Camaro ZL1! Doe de rolkooi open en plaats de coureur achter het stuur. Ga er snel vandoor en laat je stuurmoves zien in te gekke stockcar-races tegen je vrienden. Tank zo snel je kunt t ..
LEGO Classic 11001 Stenen En Ideeën van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Classic 11001 Stenen En Ideeën

Maak de leukste dingen met LEGO® Classic 11001 Stenen en ideeën Bouw een cool keyboard, een gezellig huisje, een schattige, rode dinosaurus, een ouderwetse stoomlocomotief of wat je maar kan bedenken met deze leuke set. De mogelijkheden met dit geweldige pakket zijn eindeloos! Het is een geweldig startpakket voor beginnende LEGO® bou ..
LEGO City 60220 Vuilniswagen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60220 Vuilniswagen

Veeg de straten schoon met de LEGO® City Great Vehicles 60220 Vuilniswagen Doe je handschoenen maar vast aan, want vandaag ga je de vuilnismannen helpen! Het is tijd om de straten van LEGO® City schoon te vegen. Neem de bezem en veeg de rommel op een hoop. Bah, die vis stinkt zeg! Je collega helpt je het vuilnis in de container te sc ..
LEGO Classic 11002 Basisstenen Set van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Classic 11002 Basisstenen Set

Wees creatief en maak de leukste figuren met de LEGO® Classic 11002 Basisstenen set Met deze LEGO® basisset ontdek je de leukste tijdloze avonturen! Bouw een ridder te paard, een vriendelijke dinosaurus, een coole monstertruck of een ouderwets propellervliegtuig met de vrolijk gekleurde LEGO® stenen, wielen en ogen in deze creatieve ..
LEGO Architecture 21043 San Francisco van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Architecture 21043 San Francisco

Bouw je eigen skyline van één van ’s werelds bekendste steden met LEGO® Architecture 21043 San Francisco Bouw met deze magistrale LEGO® Architecture Skyline set zelf de veelzijdige architecturale hoogtepunten van San Fransisco. In dit verzamelobject worden de beroemde ‘painted ladies’-huizen, 555 California Street, de Transame ..
LEGO Classic 10696 Creatieve Opbergdoos Medium van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Classic 10696 Creatieve Opbergdoos Medium

Bouw en laat zien hoe creatief je bent met de LEGO Classic 10696 Creatieve Opbergdoos Medium Deze collectie LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren is bestemd voor bouwers van alle leeftijden en biedt mogelijkheden voor uren creatief bouwen en spelen. Ramen, ogen en een groot aantal wielen zorgen voor nog meer mogelijkheden voor creat ..
LEGO City 60245 Politiemonstertruck Overval van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60245 Politiemonstertruck Overval

Houd de boeven tegen met LEGO City 60245 Politiemonstertruck Overval Kraak! Door de enorme knal schrikt de slapende bankbewaker wakker. De achterbakse boef Big Betty en haar stiekeme medeplichtige hebben een magneet op hun superkrachtige monstertruck gezet. Daarmee hebben ze net de kluis uit de bankmuur geramd! Volg samen met de heldhaf ..
LEGO City 60256 Racewagens van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60256 Racewagens

Houd je eigen te gekke races met LEGO City 60256 Racewagens Beleef geweldige plankgasactie met deze stoere bouw- en speelset! Bouw supersnel de voertuigen in elkaar en zet de coureurs erin. Laat ze naar de finish racen voor een superspannende wedstrijd! Wie zal de race winnen? Zal het de rood-witte sportwagen met zijn supersnelle benzin ..
LEGO Technic 42106  Truck En Motor Voor Stuntshow van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Technic 42106 Truck En Motor Voor Stuntshow

Bouw LEGO Technic 42106  Truck En Motor Voor Stuntshow en geef te gekke shows weg. Motorliefhebbers kunnen hun vaardigheden en precisie tot het uiterste testen met deze spannende, sensationele LEGO® Technic set! Bouw de set snel in elkaar om een geweldige stuntshow te geven. Trek de motor naar achteren en laat hem naar de helling s ..
LEGO City 60258 Tuningworkshop van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60258 Tuningworkshop

Sleutel aan leuke auto’s, motoren en andere voertuigen in de LEGO City 60258 Tuningworkshop Ga mee naar de tuningworkshop van Tread Octane, waar van alles gebeurd! Klusjesman Harl Hubbs is aan zijn raketaangedreven motor aan het sleutelen, Tread last zijn dure hot rod en daar is de monteur: hij komt net aanrijden in de sleepwagen met ..
LEGO Technic 42103 Dragster van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Technic 42103 Dragster

Ga voor supersnelle races met de stoere LEGO Technic 42103 Dragster. Zet je auto aan de startlijn. Ben je er klaar voor? Trek de auto naar achteren, laat hem los en… racen maar! Dragsterraces vormen de ultieme snelheidsuitdaging. Stel dus je bouwvaardigheden op de proef en zet supersnel deze fantastische LEGO® Technic Dragster in elka ..
LEGO City 60241 Politie Hondenpatrouille van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60241 Politie Hondenpatrouille

Ga achter de boef aan en haal de edelstenen terug met de LEGO City 60241 Politie Hondenpatrouille Oh nee! De boef probeert bij de juwelier in te breken en wil de kostbare edelstenen stelen. De perfecte klus voor de LEGO® City Politie hondenpatrouille! Ga snel achter het stuur van de politieauto zitten en rijd er naartoe. Laat dan snel ..
LEGO City 60243 Politiehelikopter Achtervolging van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60243 Politiehelikopter Achtervolging

Ga achter de gestolen kluis aan met LEGO City 60243 Politiehelikopter Achtervolging ‘Jeetje, ik wist niet dat auto’s konden vliegen!’ Snel gaan Snake Rattler en zijn medeplichtige ervandoor met een gestolen kluis! De LEGO® City politieterreinwagen en –helikopter met een verbazingwekkend sterke magneet zetten direct de achtervol ..
LEGO City 60244 Helikoptertransport van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60244 Helikoptertransport

Beleef zelf de spannendste avonturen met het LEGO City 60244 Helikoptertransport De beruchte boef Frankie Lupelli wordt vervoerd door politieagent Rooky Partnur in een mobiele cel in het krachtige helikoptertransport. Maar opeens… BOEM! De wagen is aangevallen door een boef en Frankie Lupelli racet er nu vandoor op een supersnelle qua ..
LEGO City 60246 Politiebureau van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60246 Politiebureau

Ga in de achtervolging en zet de boeven achter de tralies met het LEGO City 60246 Politiebureau KABOEM! De beruchte boef Daisy Kaboom heeft net haar medeboeven bevrijd uit de LEGO® City politiebureaugevangenis. Ze gaan er snel vandoor in hun vluchtwagen, samen met een eng uitziende bulldog! Ga er snel achteraan met Duke DeTain, chef Wh ..
LEGO City 60247 Bosbrand van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60247 Bosbrand

Bouw de auto en race naar het bos om het vuur te doven met LEGO City 60247 Bosbrand Oh nee, het bos staat in brand! Ga er snel op af met de LEGO® City brandweer. Neem samen met LEGO® City tv-held Clemmons plaats achter het stuur van de supersnelle brandweerauto en race naar de brand. Help! De wilde dieren zijn in gevaar! Doof de vlamm ..
LEGO City 60248 Brandweerhelikopter Reddingsoperatie van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60248 Brandweerhelikopter Reddingsoperatie

Vlieg razendsnel naar de brand met de LEGO City 60248 Brandweerhelikopter Reddingsoperatie O nee, vuur! Help! De arbeider met het coole lasmasker was een pijp aan het repareren, en hij heeft per ongeluk de inhoud ervan in brand gestoken! Gelukkig is de LEGO® City brandweerhelikopter in de buurt. Hij heeft een noodoproep gedaan aan het ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 1048 resultaten)