Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Muziekinstrumenten op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Muziekinstrumenten gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 25 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel

Beleef magische momenten met het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel Kom naar het Magisch Lichtkasteel en vier samen met Prinses Nora en Prins Victor feest! Ontdek het kasteel en leer kleuren, cijfers, muziek en muziekinstrumenten kennen. En er is nog veel meer te doen in het kasteel! Draai maar eens aan de wijzers van de klok ..
Vtech Magisch Liedjesboek Roze van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Vtech Magisch Liedjesboek Roze

Ontdek zes bekende, Nederlandse kinderliedjes met het leuke Vtech Magisch Liedjesboek Roze Keer zes bekende kinderliedjes kennen op een interactieve manier met dit leuke liedjesboek! Op de bladzijden staan figuurtjes die je kan bewegen, waarmee je je fijne motoriek ontwikkelt en je visuele ontwikkeling wordt gestimuleerd door de leuke, ..
Vtech Mijn Magisch Bureau 3In1 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Vtech Mijn Magisch Bureau 3In1

Tekenen, spelen en leren is leuker dan ooit met het Vtech Mijn Magisch Bureau 3In1 Mijn Magisch Bureau van Vtech is drievoudig speelplezier: spelen, leren en tekenen! Het 3-in-1 bureau is een leertafel, tekentafel en krijtbord in één. Het bureau bevat een interactief LED-scherm met animaties, klok met draaibare wijzer, muziekspeler me ..
Synco zangmicrofoon Mic E10 200 mm aluminium 180 gram zwart van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Synco zangmicrofoon Mic E10 200 mm aluminium 180 gram zwart

SYNCO Mic-E10 zangmicrofoon Deze Mic-E10 van SYNCO is een professionele zangmicrofoon met een cardioïde condensator. Door de brede en gebalanceerde frequentierespons kan het zijn taak goed vervullen om zang en muziekinstrumenten op te nemen. Het ingebouwde low-cut filter van 180Hz 12dB helpt om kamergeluiden en omgevingsgeluiden zoals ..
Small Foot muziekset junior hout/staal/textiel 5 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot muziekset junior hout/staal/textiel 5 delig

Small Foot muziekset Dit muziekset bestaande uit gitaar, xylofoon en trommel in delicate pasteltinten zorgt voor veel muzikaal plezier. De drie fraai vormgegeven instrumenten toveren de kinderkamer niet alleen in een mum van tijd om in een concertzaal, maar zijn ook nog eens een blikvanger! Met de muziekinstrumenten dompelen kinderen zi ..
VTech muziekspeler Under Kid Do Re Mi 15,7 cm zilver van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech muziekspeler Under Kid Do Re Mi 15,7 cm zilver

VTech Under Kid Do Re Mi muziekspeler Muziekafspeelapparaat met hoofdtelefoon, met verschillende muziekstijlen. De muziekspeler heeft een interactief display met grappige animaties. Er staan tien verschillende activiteiten op de muziekspeler voor het ontdekken van cijfers, letters, dieren en muziekinstrumenten. Specificaties: Kleur: ..
VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel 50 cm roze van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel 50 cm roze

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel Vier feest samen met Prinses Nora en Prins Victor in het Magisch Lichtkasteel! Ga op ontdekking in het kasteel en maak kennis met kleuren, cijfers, muziek en muziekinstrumenten. Draai de wijzers van de klok, open en sluit de trappen en deuren en zie de prins en prinses dansen op de dansvloer ..
Scratch muziekset Vogel Robin hout 3 delig multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Scratch muziekset Vogel Robin hout 3 delig multicolor

Scratch Vogel Robin houten muziekset Zijn jullie klaar voor een mini-Scratch-orkest? Jonge muzikale talenten kunnen zich helemaal uitleven met deze driedelige muziekset bedrukt met Robin de vogel. Deze vrolijk gekleurde maracas, tamboerijn en castagnet hebben elk hun specifiek geluid en stimuleren het ritmegevoel bij kinderen. Bovendie ..
Sevi Muziekcentrum 7 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Sevi Muziekcentrum 7 delig

Sevi muziekcentrum Laat uw kind kennis maken met ritme en geluid met deze muziekinstrumenten. Het centrum bestaat uit een tafel met daarop een drum, xylofoon en een wasbordje. Dit alles is uitgevoerd in vrolijke kleuren. In de set zijn ook vier muziek bladen toegevoegd. Kleur: multi Materiaal: hout Afmeting verpakking: 45 x 27 x 20 cm
VTech Magisch Liedjesboek roze van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech Magisch Liedjesboek roze

Vtech Magisch Liedjesboek Laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met zes bekende kinderliedjes. De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de mooie kleurrijke illustraties stimuleren de visuele ontwikkeling van het kind. Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende m ..
Quercetti super saxoflute muziekinstrumenten 30 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Quercetti super saxoflute muziekinstrumenten 30 delig

Quercetti tubation maze knikkerbaan Laat jouw fantasie de vrije loop met deze saxoflute set van Quercetti. Bouw verschillende muziekinstrumenten die niet bestaan en geef een optreden aan je ouders, opa en oma of vriendjes en vriendinnetjes. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 24 x 24 x 10 cm Mat ..
Sambro trommelset Minions junior 29 cm blauw/rood 9 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Sambro trommelset Minions junior 29 cm blauw/rood 9 delig

Sambro trommelset Minions Wordt een echte muzikant met deze trommelset van de Minions. In de set zitten verschillende muziekinstrumenten, zodat jij misschien wel een eigen bandje kunt beginnen met al je vrienden! Specificaties: Kleur: blauw/rood Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 28 x 29 cm (lxb) Geslacht: junior Leeftijd ..
Scratch muziekset Vogel Robin hout 3-delig multicolor van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Scratch muziekset Vogel Robin hout 3-delig multicolor

Scratch Vogel Robin houten muziekset Zijn jullie klaar voor een mini-Scratch-orkest? Jonge muzikale talenten kunnen zich helemaal uitleven met deze driedelige muziekset bedrukt met Robin de vogel. Deze vrolijk gekleurde maracas, tamboerijn en castagnet hebben elk hun specifiek geluid en stimuleren het ritmegevoel bij kinderen. Bovendien ..
VTech activiteitenkubus Bumba 22 cm multicolor van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech activiteitenkubus Bumba 22 cm multicolor

VTech Bumba activiteitenkubus Maak kennis met de Bumba activiteitenkubus van VTech. Leer samen met Bumba, de ondeugende, vrolijke clown over verschillende cijfers, letters, muziekinstrumenten en dieren. Maar daarbij gebruik van allemaal beweegbare onderdelen en knipperende toetsen met nummers die zich op de activiteitenkubus bevinden, er ..
VTech Magisch Liedjesboek van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech Magisch Liedjesboek

Vtech Magisch Liedjesboek Laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met zes bekende kinderliedjes. De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de mooie kleurrijke illustraties stimuleren de visuele ontwikkeling van het kind. Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende mu ..
VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel 50 cm roze van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel 50 cm roze

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel Vier feest samen met Prinses Nora en Prins Victor in het Magisch Lichtkasteel! Ga op ontdekking in het kasteel en maak kennis met kleuren, cijfers, muziek en muziekinstrumenten. Draai de wijzers van de klok, open en sluit de trappen en deuren en zie de prins en prinses dansen op de dansvloer ..
VTech Magisch Liedjesboek roze van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech Magisch Liedjesboek roze

Vtech Magisch Liedjesboek Laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met zes bekende kinderliedjes. De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de mooie kleurrijke illustraties stimuleren de visuele ontwikkeling van het kind. Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende mu ..
VTech muziekspeler Under Kid Do Re Mi 15.7 cm zilver van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

VTech muziekspeler Under Kid Do Re Mi 15.7 cm zilver

VTech Under Kid Do Re Mi muziekspeler Muziekafspeelapparaat met hoofdtelefoon, met verschillende muziekstijlen. De muziekspeler heeft een interactief display met grappige animaties. Er staan tien verschillende activiteiten op de muziekspeler voor het ontdekken van cijfers, letters, dieren en muziekinstrumenten. Specificaties: Kleur: zilv ..
Sambro trommelset Minions junior 29 cm blauw/rood 9-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Sambro trommelset Minions junior 29 cm blauw/rood 9-delig

Sambro trommelset Minions Wordt een echte muzikant met deze trommelset van de Minions. In de set zitten verschillende muziekinstrumenten, zodat jij misschien wel een eigen bandje kunt beginnen met al je vrienden! Specificaties: Kleur: blauw/rood Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 28 x 29 cm (lxb) Geslacht: junior Leeftijd: vanaf ..
Sing Party (game only) van Nedgame op Allemaal-Speelgoed.nl

Sing Party (game only)

Let op! Dit is enkel de game, er zit geen microfoon bij! Laat je meeslepen door de muziek en ga uit je dak met SiNG PARTY, de eerste partygame voor Wii U. Dit opzwepende zing- en dansfestijn spoort al je vrienden en familieleden aan om in de muzikale fun te delen met een uitgebreid aantal songs, van klassieke popnummers tot moderne part ..
Ratel Paneel van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ratel Paneel

Ratel Paneel Dit is een zeer leuk twee in één muziekinstrument! Er kunnen 2 muziekinstrumenten tegelijk bespeeld worden. De instrumenten kunnen ook afzonderlijk van elkaar gebruikt worden zonder voet door ze los te koppelen. Afmeting: 40 x 30 x 15 cm
Ritmisch Muziekpaneel van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ritmisch Muziekpaneel

Ritmisch Muziekpaneel Dit muziekpaneel bestaat uit 6 verschillende muziekinstrumenten. Heel leuk dus om met meerdere personen te gebruiken of om diversiteit aan te brengen in de muziek en klanken. Afmeting: 35 x 13 x 25 cm
Muziekwagen Klein van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Muziekwagen Klein

Muziekwagen Klein Hoe meer muziek, hoe gezelliger! Een hele wagen vol met allerlei muziekinstrumenten. Voor ieder wat wils! De wagen is handig om al de instrumenten in op te bergen! Afmeting: 56 x 25 x 78 cm
Muzikale verkenningszak (54115) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Muzikale verkenningszak (54115)

Muzikale verkenningszak (54115) Een breed scala aan muziekinstrumenten is voorzien van een handige opbergtas. Ideaal voor het omzetten van elk klaslokaal in een muzikale omgeving. Inhoud: 1 x verkenningszak 1 x Ocean Drum 1 x Maracas - paar 1 x eierdooiers - paar 1 x tamboerijn 1 x muzikale negen klokken 1 x Clatterpillar 1 x houten Jing ..
Megaset Muzikale Ontdekking (50107) van Per Sempre Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Megaset Muzikale Ontdekking (50107)

Megaset Muzikale Ontdekking (50107) Een muzikaal spektakel! Deze Megaset bevat een brede selectie muziekinstrumenten om elke klaslokaal / zintuigkamer te helpen. Inhoud: 1 x opslagbad 1 x stertamboerijn 1 x dubbele maan tamboerijn 3 x Maracas (3 paar - anders) 2 x Egg Shakers - pair 1 x metalen schudbuis 2 x Wrist Bells - pair 1 x vijf h ..