Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Play Doh op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Play Doh gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 205 resultaten verdeeld over 9 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 205 resultaten)
Play-Doh Carpenter Role Play van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Carpenter Role Play

Klei de mooiste bouwwerken in elkaar met Play-Doh Carpenter Role Play Met deze set van Play-Doh kan je spelen dat je een echte timmerman bent! Gebruik de echt werkende elektrische boor en het andere gereedschap om geweldige bouwwerken van klei in elkaar te zetten. Wat ga jij maken? De boor werkt op twee AA/R6 batterijen (inbegrepen). I ..
Play-Doh Gardener Role Play van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Gardener Role Play

Klei de mooiste bloemen met Play-Doh Gardener Role Play Ga aan de slag als Play-Doh bloemist! Gebruik de verschillende accessoires om schitterende bloemen met steeltjes en bladeren te maken. Zet ze daarna in de bloempot en stel ze tentoon. Inhoud: Vier potjes Play-Doh klei (224g) Vijf uitdrukvormpjes Vormboekje Houder voor v ..
Play-Doh Potjes Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Potjes Assorti

Klei wat je wilt met Play-Doh klei Met klei kun je oneindig veel leuke figuurtjes maken! Klei, ontwerp en maak! Als je figuurtje af is kun je ermee spelen en daarna kun je hem uit elkaar halen om weer een nieuwe te maken! Je kunt je fantasie op eindeloze manieren gebruiken met de Play-Doh klei! Een potje bevat 112 gram Play-Doh klei. ..
Play-Doh Confetti 6 Pack van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Confetti 6 Pack

Met Play-Doh Confetti klei wordt kleien een feestje Met dit 6-pack Play-Doh Confetti Klei is iedere creatie feestelijk! Ieder potje bevat een andere klassieke kleur Play-Doh klei met heel veel gekleurde confetti. Het is een parade van openlijke creativiteit en om een vliegende start te kunnen maken bevat deze set ook twee leuke uitsteek ..
Play-Doh Fun Factory van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Fun Factory

Maak de leukste vormen met de Play-Doh Fun Factory Met deze leuke set kun je allemaal leuke vormpjes maken! Zet een vormenstrip op de Play-Doh Fun Factory, kies een vorm en stop wat klei in de Fun Factory. Nu druk je op de pers en zie je klei in een leuke vorm uit de Fun Factory komen! Je kunt zoveel vormpjes maken als je wilt! Inhoud ..
Play-Doh Klassieke Kleuren 4-Pack Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Klassieke Kleuren 4-Pack Assorti

Klei en boetseer erop los met de vrolijk gekleurde klei in het Play-Doh Klassieke Kleuren 4-pack. In elk potje zit een andere kleur klei. Gebruik de klei om de mooiste dieren, vormen en figuren te maken. Gebruik eventueel kleigereedschap of vormpjes om de klei te vormen en te bewerken. Als je klaar bent met spelen, kan je de klei weer ne ..
Play-Doh Ontbijt Speelset van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Ontbijt Speelset

Maak het kleurrijkste ontbijt ooit met de Play-Doh Ontbijt Speelset Het Play-Doh ontbijt is de beste manier om je dag te beginnen! Maak het meest kleurrijke ontbijtmenu dat je kan verzinnen met de wafelmaker en accessoires. De wafelmaker vormt niet alleen vierkante en ronde wafels, maar je kan er ook toast, pannenkoeken, verschillende t ..
Play-Doh Wheels Buildin Compound Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Wheels Buildin Compound Assorti

Maak je eigen wegen en muren in Play-Doh Town met de Play-Doh Buildin Compound Assorti. Bouw je eigen muren met de bakstenenklei en het vormpje op de deksel of maak een stenen muur of weg met de stenenklei en het vormpje op de deksel. Je kan ook gaan voor het andere pakket. Maak een weg door de asfaltklei te vormen op de deksel of gebrui ..
Play-Doh Wheels Crane And Forklift van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Wheels Crane And Forklift

Ontwerp en maak je eigen bouwplaats met Play-Doh Crane And Forklift Til en sleep, hijs en trek: met een beetje creativiteit kan het allemaal! Bedenk je eigen Play-Doh bouwplaats met deze leuke constructieset. Gebruik de cementklei om platen, balken, blokken en andere vormen te maken. Het is de Play-Doh klei waar we zo dol op zijn, maar ..
Play-Doh Wheels Grind N Go van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Wheels Grind N Go

Maak je eigen bouwplaats met Play-Doh Grind N Go Zwaar werk vraagt om zware verbeelding! De twee speelgoedconstructievrachtwagens en een coole grindmolen zijn klaar om te vermorzelen en stenen te dumpen, zware ladingen te verplaatsen en vlakke wegen uit te rollen om de weg klaar te maken voor bouwplezier! De Play-Doh bouwklei lijkt net ..
Play-Doh Tuingereedschap Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Tuingereedschap Assorti

Maak de leukste dingen van klei met deze Play-Doh pakketten Met deze leuke sets van Play-Doh is het een verrassing wat je krijgt! In elk pakketje zitten een paar potjes klei en wat leuk gereedschap, maar welke kleuren en welk gereedschap zal jij krijgen? Inhoud: Drie potjes klei Kleigereedschap De Play-Doh pakketten zijn geschikt ..
Play-Doh Koekjestrommel Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Koekjestrommel Assorti

Maak de mooiste koekjes met Play-Doh koekjestrommel! Vind jij het leuk om koekjes te maken? Met deze set kan je er zoveel maken als je wilt! Druk koekvormpjes uit met het gereedschap en versier ze vervolgens. Maak koekjes in de leukste kleuren en zo gek als je zelf wilt. Inhoud: 2 Kleuren Play-Doh klei 2 Drukvormpjes ..
Play-Doh Pizza Chef van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Pizza Chef

Maak de lekkerst uitziende pizza’s van klei met Play-Doh Pizza Chef Met deze pizzaoven kan je de heerlijkste pizza’s maken… van klei! En het beste is dat hij niet op batterijen werkt, maar dat je alleen je fantasie nodig hebt. Gebruik de oven om een pizzabodem te stempelen en versier hem daarna zoals jij het wilt. Maak er een laag ..
Play-Doh Popcorn Party van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Popcorn Party

Maak zelf geweldige popcorn van klei met Play-Doh Popcorn Party Ben jij ook zo dol op popcorn? Nu kan je eindeloos plofplezier beleven met deze poppende popcornset! Maak kleine, middelgrote en grote emmertjes popcorn van klei met de popcornmaker. En maak er daarna te gekke snacks bij! Gebruik de stempels en vormpjes met snoepthema om na ..
Play-Doh Drollendraaiende Ijseenhoorn van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Drollendraaiende Ijseenhoorn

Maak de leukste kleurrijke ijsjes van klei met de grappige Play-Doh Drollendraaiende Ijseenhoorn Stel je voor: een land vol kleurrijke dromen waar eenhoorns Play-Doh ijs poepen! Een mooie droom? Nee… nu is dat echt! Maak kennis met Tootsie: de eenhoorn ijsmaker die het liefst gekke Play-Doh ijsjes draait. Stop klei in haar en trek en ..
Play-Doh Ijsjes Vriezer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Ijsjes Vriezer

Maak de coolste ijsjes van klei met de Play-Doh Ijsjes Vriezer In deze gave koelbox vind je maar liefst vier ijsjes. En het zijn niet zomaar ijsjes, maar ijsjes van klei! Elk ijsje bevat twee kleuren Play-Doh klei. Haal de klei van het hoorntje of het stokje om de leuke vormpjes in de houder te ontdekken. Daarmee kan je allerlei snoepje ..
Play-Doh Frozen 2 Olaf Speelset van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Frozen 2 Olaf Speelset

Klei erop los met Play-Doh Frozen 2 Olaf Speelset Ga op avontuur in de slee met Olaf! Druk op zijn hoofd om grappig Play-Doh haar te laten groeien. Maak daarna de stampers aan zijn handen vast en druk weer op zijn hoofd om hem in zijn handen te laten klappen en een mini-Sven of een sneeuwvlokje te maken. Beweeg hem op en neer. Zo lijkt ..
Playdoh Animal Crew Kukele Kip van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playdoh Animal Crew Kukele Kip

Wees er als de kippen bij met de grappige Playdoh Animal Crew Kukele Kip Hier komt de kakelende, eierleggende kip! Deze hilarische set heeft allemaal leuke activiteiten, zoals het kweken van Play-Doh veren, het leggen van Play-Doh eieren en het maken van kippengeluiden. Je kan nog meer leuke dingen van klei maken dankzij de veer-vormige ..
Playdoh Animal Crew Biggenbende van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playdoh Animal Crew Biggenbende

Speel in de modder met de Playdoh Animal Crew Biggenbende De varkensfamilie groeit! Stop klei in de mal van Mama Pig’s om heel veel schattige, kleine varkentjes te maken. Zorg daarna voor een modderbad in de stal en vermaak jezelf door de biggetjes erin te leggen en op de voeremmer aan de zijkant te drukken: de biggetjes zullen alle k ..
Playdoh Animal Crew Naybelle Show Pony van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playdoh Animal Crew Naybelle Show Pony

Maak Playdoh Animal Crew Naybelle Show Pony zo mooi als je wilt Gebruik je fantasie om leuke stijlen te ontwerpen en beleef plezier met deze bokkende pony! Kweek manen met Play-Doh klei en versier Naybelle daarna met vlechten en andere Play-Doh accessoires zoals gespen en bloemen. Ze kan ook bokken om je haar rebelse kant te laten zien! ..
Play-Doh Frozen 2 Elsa Speelset van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Frozen 2 Elsa Speelset

Beleef magisch plezier met klei met de Play-Doh Frozen 2 Elsa Speelset Met deze geweldige verrassingsset zul je uren kleiplezier beleven met Frozen 2. Het plezier begint al met het unboxen. Ontdek oude en nieuwe Frozen personages en geweldige Play-Doh hulpmiddelen door de panelen te openen. Gebruik de klei om de Frozen personages en acc ..
Play Doh Drizzle Ijsjes Speelset van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play Doh Drizzle Ijsjes Speelset

Maak ijsjes van klei met saus met de coole Play Doh Drizzle Ijsjes Speelset Maak geweldige Play-Doh ijsjes met deze coole ijsmachine! Stop wat ijs in de pers en maak een sundae of ijshoorntje van klei. Gebruik daarna de speciale, nieuwe Play-Doh klei om ‘saus’ op je ijsje te laten druipen. De vloeibare klei komt uit de fles en droog ..
Play Doh Wheels Cement Mixer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play Doh Wheels Cement Mixer

Maak je eigen bouwplaats van klei met de gave Play Doh Wheels Cement Mixer Bouw je eigen weg naar fantasie met deze gave Play-Doh bouwset! Stop de speciale, cementkleurige bouwklei in de cementmixer en draai aan de knop om het rond te zien draaien in de cementtrommel. Het komt er aan de andere kant weer uit! Maak blokken met de vorm om ..
Playdoh Mini Sweet Tools van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playdoh Mini Sweet Tools

Maak kleurrijke lekkernijen met de Play-Doh Sweet Shoppe gereedschapset! In elke verpakking zit een ander soort gereedschap om zoetigheden mee te maken. Daarnaast zit er ook een potje klei en een houder in. Met de sets kun je sundea’s, ijsjes of cupcake’s maken. Spaar ze allemaal! Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeri ..
Playdoh Colorful Cookies van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playdoh Colorful Cookies

Met deze set kunnen kinderen spelen dat ze heerlijke koekjes met glazuur maken! Met de vormpjes kunnen verschillende figuurtjes van klei gemaakt worden, die vervolgens versierd kunnen worden. Met de roller is reliëf te creëren en met de extra tools op de vormpjes kunnen leuke decoraties gemaakt worden.   Inhoud: 3 potjes Play-Do ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 205 resultaten)