Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Playmobil Dollhouse op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Playmobil Dollhouse gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 19 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Playmobil 70210 Babykamer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70210 Babykamer

Oma is graag in de babykamer met haar kleinkind: het is zó gezellig ingericht! Ze verschoont de baby terwijl die zich vermaakt met de hangende speeltjes, of ze gaat op de schommelstoel zitten om de baby de fles te geven. Inhoud: Commode Ledikant Lamp Schommelstoel Kleed Volwassen PLAYMOBIL figuur PLAYMOBIL babyfiguur Accessoir ..
Playmobil 70211 Badkamer Met Ligbad van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70211 Badkamer Met Ligbad

De man stapt uit het ligbad waar hij net een uurtje heerlijk in heeft gelegen. Nu is het tijd om zich te scheren bij de spiegel. Daarna poetst hij nog even zijn tanden en dan is hij weer helemaal fris en fruitig! Het bad kan echt met water worden gevuld. Inhoud: Ligbad Wastafel met opbergruimte Toilet Kleed Accessoires Playmobil ..
Playmobil 5167 Meeneem Poppenhuis van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 5167 Meeneem Poppenhuis

Speel waar je maar wilt met het Meeneem Poppenhuis van PLAYMOBIL Dit leuke poppenhuis heeft een handvat, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen! Als je wilt spelen maak je de grendel gewoon los en klap je het huis open. Het huis heeft vier kamers die vol staan met meubels! Je kunt lekker relaxen op de stoelen in de woonkamer, terwi ..
Playmobil 70206 Leefkeuken van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70206 Leefkeuken

Het is altijd gezellig in de Playmobil 70206 Leefkeuken Vandaag gaat mama een lekkere taart bakken met haar zoon in de leefkeuken. Ze zet alle spullen klaar zoals een mixer, eieren en melk. Ze gaan aan de keukentafel zitten en de moeder helpt haar zoon alle ingrediënten door elkaar te mixen. Daarna gaat de taart in de oven. Terwijl de ..
Playmobil 70208 Slaapkamer Met Mode Ontwerphoek van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70208 Slaapkamer Met Mode Ontwerphoek

Playmobil 70208 Slaapkamer Met Mode Ontwerphoek
Playmobil 70207 Huiskamer Met Open Haard van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70207 Huiskamer Met Open Haard

Opa vindt het altijd leuk als zijn kleinkind op bezoek is! Hij zet de open haard gezellig aan en laat zijn kleinkind lekker zijn gang gaan. De peuter vindt het vooral leuk om met de hond te spelen! De open haard geeft echt licht. Te combineren met PLAYMOBIL 70205 Groot Herenhuis (niet inbegrepen). Inhoud: Kast met radio Open haard B ..
Playmobil 70205 Groot Herenhuis van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70205 Groot Herenhuis

In het grote herenhuis van PLAYMOBIL is altijd iets te beleven! Hij heeft maar liefst 8 kamers om in te richten en een balkon! De deurbel werkt echt en de brievenbus is te openen. Te combineren met PLAYMOBIL 9849 Extra verdieping voor het Groot herenhuis, PLAYMOBIL 70206 Leefkeuken, PLAYMOBIL 70207 Huiskamer met openhaard, PLAYMOBIL 7020 ..
Playmobil 70209 Kinderkamer Met Bedbank van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Playmobil 70209 Kinderkamer Met Bedbank

Het meisje heeft een heel moderne kamer! Haar bed is tegelijkertijd een bank, ze heeft een mooi bureau en er staat een tafel waaronder ze spulletjes op kan bergen. Het vrolijk gekleurde kleed maakt haar kamer compleet. Het notitieblokje is van echt papier. Te combineren met PLAYMOBIL 70205 Groot Herenhuis (niet inbegrepen). Inhoud: Be ..
PLAYMOBIL Dollhouse Badkamer met ligbad (70211) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse Badkamer met ligbad (70211)

PLAYMOBIL Dollhouse - Badkamer met ligbad In bad zitten is heerlijk, zeker in dit grote ligbad! Het herenhuis heeft een luxe badkamer. Naast het ligbad is er een badkamerkast en een toilet. Ook zijn er allerlei accessoires zoals een badmat, weegschaal, handdoeken en een tandenborstel. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junio ..
PLAYMOBIL Dollhouse leefkeuken (70206) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse leefkeuken (70206)

PLAYMOBIL Dollhouse - leefkeuken Koken en bakken is superleuk! Moeder pakt ingrediënten uit de koelkast en de jongen is bezig met het bakken van een cake. Hij is bijna klaar om in de oven te gaan. Voor de kat ligt er ook iets lekkers klaar. Na het bakken en koken wordt al het servies en bestek in de vaatwasser gedaan, zodat alles snel ..
PLAYMOBIL Dollhouse Huiskamer met openhaard (70207) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse Huiskamer met openhaard (70207)

PLAYMOBIL Dollhouse - Huiskamer met openhaard Opa zit samen met het jongetje in de woonkamer. Bij de openhaard is het lekker warm. Het jongetje speelt graag op de hobbelzebra, maar vindt het ook fijn om bij opa op schoot te zitten. De hond moet straks nog wel uitgelaten worden! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Mater ..
PLAYMOBIL Dollhouse Kinderkamer met bedbank (70209) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse Kinderkamer met bedbank (70209)

PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderkamer met bedbank Een kinderkamer ziet er altijd gezellig uit. Er wordt ook veel tijd doorgebracht. Naast slapen wordt er gespeeld en huiswerk gemaakt. Deze kamer heeft een gezellige bedbank, een kastje en een bureau. Ook vind je er allerlei accessoires, net als in een echte kinderkamer! Specificaties: Kleu ..
PLAYMOBIL Dollhouse Kinderfeestje met clown (70212) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse Kinderfeestje met clown (70212)

PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderfeestje met clown Een van de kinderen is jarig geweest, dus er wordt feest gevierd! Zowel de clown, het zakspringen en het touwtjespringen zorgen voor veel plezier op het verjaardagsfeestje. De schommel is er om uit te rusten. Ook worden er lekkere gebakjes uitgedeeld en natuurlijk cadeautjes uitgepakt! Spec ..
PLAYMOBIL Dollhouse Slaapkamer met mode ontwerphoek (70208) van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse Slaapkamer met mode ontwerphoek (70208)

PLAYMOBIL Dollhouse - Slaapkamer met mode ontwerphoek Een slaapkamer wordt ingericht naar eigen smaak. Dit meisje houdt van mode en ontwerpt zelf kleding. Ze maakt prachtige jurken met haar naaimachine. De bedlampjes werken echt! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 28,6 x 18 ..
PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderkamer met bedbank (70209) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderkamer met bedbank (70209)

PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderkamer met bedbank Een kinderkamer ziet er altijd gezellig uit. Er wordt ook veel tijd doorgebracht. Naast slapen wordt er gespeeld en huiswerk gemaakt. Deze kamer heeft een gezellige bedbank, een kastje en een bureau. Ook vind je er allerlei accessoires, net als in een echte kinderkamer! Specificaties: Kleur: ..
PLAYMOBIL Dollhouse - leefkeuken (70206) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse - leefkeuken (70206)

PLAYMOBIL Dollhouse - leefkeuken Koken en bakken is superleuk! Moeder pakt ingrediënten uit de koelkast en de jongen is bezig met het bakken van een cake. Hij is bijna klaar om in de oven te gaan. Voor de kat ligt er ook iets lekkers klaar. Na het bakken en koken wordt al het servies en bestek in de vaatwasser gedaan, zodat alles snel w ..
PLAYMOBIL Dollhouse - Slaapkamer met mode ontwerphoek (70208) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse - Slaapkamer met mode ontwerphoek (70208)

PLAYMOBIL Dollhouse - Slaapkamer met mode ontwerphoek Een slaapkamer wordt ingericht naar eigen smaak. Dit meisje houdt van mode en ontwerpt zelf kleding. Ze maakt prachtige jurken met haar naaimachine. De bedlampjes werken echt! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 28,6 x 18,7 x 9 ..
PLAYMOBIL Dollhouse - Huiskamer met openhaard (70207) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse - Huiskamer met openhaard (70207)

PLAYMOBIL Dollhouse - Huiskamer met openhaard Opa zit samen met het jongetje in de woonkamer. Bij de openhaard is het lekker warm. Het jongetje speelt graag op de hobbelzebra, maar vindt het ook fijn om bij opa op schoot te zitten. De hond moet straks nog wel uitgelaten worden! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: ..
PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderfeestje met clown (70212) van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderfeestje met clown (70212)

PLAYMOBIL Dollhouse - Kinderfeestje met clown Een van de kinderen is jarig geweest, dus er wordt feest gevierd! Zowel de clown, het zakspringen en het touwtjespringen zorgen voor veel plezier op het verjaardagsfeestje. De schommel is er om uit te rusten. Ook worden er lekkere gebakjes uitgedeeld en natuurlijk cadeautjes uitgepakt! Specif ..