Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Ravensburger op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Ravensburger gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 168 resultaten verdeeld over 7 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 168 resultaten)
Bert Bever van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Bert Bever

Het is de taak van Bert Bever om goed op alle boomstammen van zijn dam te passen.Maar de brutale beverkinderen proberen steeds weer stammen te pikken uit deze mooie beverdam. Ze schuiven ze heel voorzichtig uit de stapel. Met een vaste hand en een portie behendigheid lukt het vast de een of andere stam te pakken te krijgen. Maar kaboem! ..
La Cucaracha van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

La Cucaracha

La Cucaracha, het leuke bordspel van Ravensburger. Soms geluk, soms pech, kriebel-krabbel, kakkerlak weg! Daar zijn de kakkerlakken weer! Snel, laat ze met behulp van het uitliggende bestek in de val lopen! De dobbelsteen beslist of je een vork, mes of lepel draaien mag. Wie wint deze spannende La Cucaracha jacht?Met spannend speelbord e ..
3D puzzel Eiffeltoren van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

3D puzzel Eiffeltoren

Het hoogste gebouw van Parijs (Frankrijk), de Eiffeltoren, nu thuis op jouw kamer- of keukentafel?Het kan met deze 3D puzzel Eiffeltoren.Een leuke puzzel geheel in de vorm van dit bekende Franse bouwwerk.Afmetingen: 16,5 x 16,5 x 44 cmMerk: RavensburgerAantal: 216 stukjesLeeftijd: 12 - 99 jaar
Hamertje tik van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Hamertje tik

Hamertje tik van Ravensburger, wie heeft dit in zijn jeugd nou niet gespeeld?Hamer, spijkertjes en vrolijk gekleurde houten figuurtjes, in elk kind zit een fantasievolle timmerman.Er kan vrolijk op los getimmerd worden en kunnen de mooiste en vrolijkste figuren gemaakt worden.Natuurlijk inclusief enkele voorbeelden, maar er mag ook naar ..
Tiptoi Mijn Lichaam van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tiptoi Mijn Lichaam

TipToi - Mijn lichaam van Ravensburger.Dit spel leert je op een leuke manier het menselijk lichaam kennen: de anatomie, zintuigen, gevoelens, beweging, voeding en nog veel meer! Leer spelenderwijs wat melktanden zijn, waar spierpijn vandaan komt en hoe het oor werkt.Algemeen over TipToiTipToi is een nieuw en bekroond leersysteem waarmee ..
Tiptoi Mijn grote wereldatlas van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tiptoi Mijn grote wereldatlas

TipToi - Mijn grote wereldatlas van Ravensburger.Met het TipToi - Mijn Grote Wereldatlas boek gaan kinderen op een reis rondom de wereld en leren de continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Hoe heet het kleinste continent? Waar leven de giftigste dieren ter wereld? Wat eten mensen in andere landen? Wie heeft de piramides gebouw ..
Knorbal van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Knorbal

Knorbal spel van Ravensburger.Terwijl moeder varken lekker baddert, is er een heftig moddergevecht aan de gang: de modderbal vliegt over en weer en kriskras van de ene big naar de andere. Hilarisch! Tot moeder weer uit bad komt ...Wie zal moeder varken met de modderbal raken? Wie krijgt de meeste "was jezelf!"-fiches? Speelplezier met ve ..
De auto van de toekomst - Science X van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

De auto van de toekomst - Science X

De auto van de toekomst van Ravensburger Science X maxi.Wat tanken de auto’s van de toekomst? En kun je door te remmen energie opwekken? Maak zelf een elektrische auto met een zonne-energie oplaadstation en een super condensator. Onderzoek de aandrijfenergie van morgen. Ga aan de slag en ontdek aan de hand van eenvoudige experimenten, ..
Basketbal 3D puzzel - 54 stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Basketbal 3D puzzel - 54 stukjes

Mooie 3D puzzel van een basketbal.Puzzel je eigen basketbal in elkaar.Ondanks de 54 stukjes is de puzzel moeilijker dan je denkt.Afmeting: Diameter is 7 cm.Merk: RavensburgerAantal stukjes: 54Leeftijd: 7-99 jaar
3D puzzel Eiffeltoren nacht editie van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

3D puzzel Eiffeltoren nacht editie

Het hoogste gebouw van Parijs (Frankrijk), de Eiffeltoren, nu thuis op jouw kamer- of keukentafel?Het kan met deze 3D puzzel Eiffeltoren Nacht editie.Een leuke puzzel geheel in de vorm van dit bekende Franse bouwwerk.Afmetingen: 16,5 x 16,5 x 44 cmMerk: RavensburgerAantal: 216 stukjesLeeftijd: 12 - 99 jaar
Roll your puzzle 1500 stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Roll your puzzle 1500 stukjes

Roll your puzzle tot en met 1500 stukjes.Nu nog steviger - Roll your Puzzle! Met dit handige opbergsysteem kunt u de puzzels van 300 tot en met 1500 stukjes, waaraan u bent begonnen of die u al af hebt, veilig transporteren en ruimtebesparend opbergen. Zo werkt het: u legt de puzzel direct op de slipvaste vilten ondergrond. Om op te roll ..
3D puzzel New world trade center van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

3D puzzel New world trade center

3D Puzzel New world trade center.Het nieuwe World Trade Center in Amerika, nu als 3D puzzel.Het gebouw wat iedereen wel kent om wat voor reden dan ook.Een leuke puzzel geheel in de vorm van dit bekende gebouw.Hoogte puzzel: 54,1 cm.Merk: RavensburgerAantal: 216 stukjesLeeftijd: 12 - 99 jaar
Koehandel van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Koehandel

Koehandel, spel van Ravensburger.Éénmaal...andermaal....verkocht!Probeer de meest waardevolle dieren te pakken te krijgen.Merk: RavensburgerLeeftijd: 10 - 99 jaarAantal spelers: 3 - 5 Speelduur: 45 minuten
Koehandel master van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Koehandel master

Koehandel master, spel van Ravensburger.Éénmaal...andermaal....verkocht!Probeer de meest waardevolle dieren te pakken te krijgen.Veel nieuwe mogelijkheden in deze klassieker, extra kaarten, 1 speler meer, en extra regels.Merk: RavensburgerLeeftijd: 10 - 99 jaarAantal spelers: 2 - 6 Speelduur: 60 minuten
Tiptoi De hongerige getallenrobot van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tiptoi De hongerige getallenrobot

TipToi - De hongerige getallenrobot van Ravensburger.Los de opgaven (Sommen) op en geef Robby Robot te eten.De intelligente tiptoi® stift leidt het spel. Hij kiest in het geheim een puzzelstuk dat de kinderen moeten proberen te vinden. Aanwijzingen over het jaargetijde en details van de afbeeldingen helpen bij het zoeken.Inhoud:- 3 kart ..
Disney Frozen vriendschapsarmbandjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Frozen vriendschapsarmbandjes

Disney Frozen Fever vriendschapsarmbandjes van Ravensburger.Maak de leukste armbandjes samen met je vriendinnen.Maak ze voor elkaar....en blijft Best Friends forever.Merk: RavensburgerLeeftijd: Vanaf 8 jaar
Disney Artistic Mickey puzzel 5000 stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Artistic Mickey puzzel 5000 stukjes

Ravensburger Disney artistic Mickey, 5000 stukjes.Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Op het formaat van 5000 stukjes zijn de prachtige afbeeldingen van de puzzels van Ravensburger nog indrukwekkender. Dit is een project voor echte ervaren puzzelaars. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de v ..
Tiptoi boek Wij leren Engels van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tiptoi boek Wij leren Engels

TipToi boek - Wij leren Engels van Ravensburger.Leer Engels met meer dan 1.500 geluiden en teksten.De intelligente tiptoi® stift leidt het spel/boek.Door leuke dialogen, informatieve verhalen en spannende spelletjes leren kinderen spelenderwijs de Engelse taal en leuke wetenswaardigheden over de Engelse cultuur. Exclusief de TipToi pen ..
3D Volkswagen bus puzzel - 162 stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

3D Volkswagen bus puzzel - 162 stukjes

3D Volkswagen bus puzzel met in totaal 162 puzzelstukjes.Gewoon uniek! Beleef het bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van een Volkswagen bus T1 Bully.Innovatieve kunststof puzzelstukjes met easyclick technologie en speciale, unieke hoekstukverbindingen zorgen voor een perfecte stevigheid- zo ..
Disney Betoverende prinsessen puzzel - 100 XXL stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney Betoverende prinsessen puzzel - 100 XXL stukjes

Ravensburger Disney betoverende prinsessen, 100 XXL stukjes.Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat da ..
Schilderen op nummer giraffe van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Schilderen op nummer giraffe

Schilderen op nummer giraffe van Ravensburger.10 kleuren acrylverf op waterbasis.Inclusief lijstje.Gekleurde buitenlijnen voor meer schilderplezier en mooier resultaat.Merk: RavensburgerLeeftijd: Vanaf 7 jaar
Nijntje mini memory van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nijntje mini memory

Nijntje mini memory van Ravensburger.Memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefent het kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden zoals concentratie en uithoudingsvermogen. Deze mini memory® m ..
Trotse leeuw puzzel 1000 stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Trotse leeuw puzzel 1000 stukjes

Trotse leeuw puzzel 1000 stukjes van Ravensburger - Nature edition.Schitterende puzzel met een mooie afbeelding van een leeuw erop.Lekker in de avonduren puzzelen met deze puzzel van 1000 stukjes.
Logo spel van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Logo spel

Logo spel van Ravensburger.Het spel met de merken.Met dit Logo spel leer je spelenderwijs verrassende feiten tesamen met je familie of vrienden. Ons leven is vol met merken en logo´s: van limonade en chocola, tot pretparken en radiostations. Weet jij waar ze voor staan?Merk: RavensburgerLeeftijd: Vanaf 12 jaarAantal spelers: 2 - 6Speeld ..
World of Wildlife puzzel 300 stukjes van Brinic Toys op Allemaal-Speelgoed.nl

World of Wildlife puzzel 300 stukjes

World of wildlife puzzel 300 stukjes.Legpuzzel met allemaal (wilde) dieren erop.Voor uren puzzel plezier.Merk: Ravensburger
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 168 resultaten)