Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Schoolbord Hout 2 In 1 op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Schoolbord Hout 2 In 1 gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 11 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Schoolbord Hout 2 In 1 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Schoolbord Hout 2 In 1

Teken en schrijf op het leuke Schoolbord Hout 2 In 1 Op dit leuke schoolbord kan je oefenen met sommen of schrijven, of je kan er lekker op tekenen! Aan de ene kant vind je een krijtbord, waarop je kan tekenen en schrijven met de zes meegeleverde krijtjes, en aan de andere kant zit een whiteboard, waarop je de speciale stift kan gebruik ..
Schoolbord hout 2 in 1 van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Schoolbord hout 2 in 1

Een handig schoolbord met twee verschillende zijden. Een houten zijde waar je met krijt op kunt tekenen en schrijven, en een zijde dat een magnetisch whiteboard is. Hier kun je je op uitleven met speciale stiften en kun je bijvoorbeeld een tekening...
Small Foot ijsbuffet Fresh junior 41 x 47 cm hout blauw/wit van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot ijsbuffet Fresh junior 41 x 47 cm hout blauw/wit

Small Foot Fresh ijsbuffet Op naar het ijsbuffet! Deze houten ijsset maakt rollenspel in de zomer gewoon perfect. Het ijsbuffet in de kleuren blauw, roze en natuurlijke houttinten maakt indruk als dessertkraam met veel functies en accessoires. Stapelbare bolletjes ijs, ijslolly's, softijs, hoorntjes en kommetjes met lepels, hartjes ..
Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout

Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard Een multifunctioneel schoolbord met aan de ene zijde een traditioneel krijtbord en aan de andere zijde een whiteboard. He bord is voorzien van een klok met beweegbare wijzers, een alfabet en een telraam. Zo leer je klokkijken, rekenen en kun je gemakkelijk het alfabet oefenen. Krijtjes, een ..
byAstrup houten poppenhuis klaslokaal 3 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

byAstrup houten poppenhuis klaslokaal 3 delig

byAstrup houten poppenhuis klaslokaal Dit mooie houten klaslokaal maakt jouw poppenhuis helemaal compleet. Vanaf nu kunnen jouw poppen en knuffels van alles leren! Specificaties: Kleur: grijs/blank Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen schoolbord: 12,5 x 7 cm (L x B) Afmetingen letterbak: 5,5 x 10 cm (L x B) Afmetingen sc ..
Scratch schoolbord Play & Learn 2 zijdig 120 cm hout van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Scratch schoolbord Play & Learn 2 zijdig 120 cm hout

Scratch Play & Learn schoolbord Dit leuke tweezijdige schoolbord heeft een whiteboard-kant en een klassieke schoolbord-kant. Hij wordt compleet met krijtjes, stift, veger en papierrol zodat jij de mooiste creaties maakt! Specificaties: Kleur: blank Materiaal: hout Geslacht: junior Afmetingen: 65 x 50 x 87-120 cm (L x B x H) Hoogte ..
Melissa & Doug Houten poppenkast van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Melissa & Doug Houten poppenkast

Melissa & Doug houten poppenkast Tijd voor een nieuwe voorstelling! Dit houten poppentheater is ontworpen met een stevige basis dat omvallen verhindert en heeft genoeg ruimte voor twee poppenspelers! De stijlvolle theaterafbeeldingen en de dikke, fluwelen gordijnen zorgen bij elk kind voor inspiratie en expressie. Bevat een klok met be ..
Small Foot schoolbord 2 in 1 van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot schoolbord 2 in 1

Small Foot schoolbord 2 in 1 Maak de mooiste creaties op dit schoolbord. De ene kant is een whitebord en de andere kant een schoolbord. Het schoolbord is makkelijk om te toveren tot een tekentafel. Specificaties: Kleur: blank Materiaal: hout Geslacht: junior Afmetingen: 48 x 14 x 118 cm (L x B x H) Gewicht: 9 kg Leeftijd: vanaf 4 ..
Small Foot schoolbord 2 in 1 van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot schoolbord 2 in 1

Small Foot schoolbord 2 in 1 Small Foot schoolbord 2 in 1 Maak de mooiste creaties op dit schoolbord. De ene kant is een whitebord en de andere kant een schoolbord. Het schoolbord is makkelijk om te toveren tot een tekentafel. Specificaties: Kleur: blank Materiaal: hout Geslacht: junior Afmetingen: 48 x 14 x 118 cm (L x B x H ..
Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout

Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard Een multifunctioneel schoolbord met aan de ene zijde een traditioneel krijtbord en aan de andere zijde een whiteboard. He bord is voorzien van een klok met beweegbare wijzers, een alfabet en een telraam. Zo leer je klokkijk ..
Scratch schoolbord Play & Learn 2-zijdig 120 cm hout van Puzzeldiscounter op Allemaal-Speelgoed.nl

Scratch schoolbord Play & Learn 2-zijdig 120 cm hout

Scratch schoolbord Play & Learn 2-zijdig 120 cm hout Scratch Play & Learn schoolbord Dit leuke tweezijdige schoolbord heeft een whiteboard-kant en een klassieke schoolbord-kant. Hij wordt compleet met krijtjes, stift, veger en papierrol zodat jij de mooiste creaties maakt! Specificaties: Kleur: blank Materiaal: hout Geslacht: ..