Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Slijm op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Slijm gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 260 resultaten verdeeld over 11 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 260 resultaten)
Slime Galaxy 400 Gram Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime Galaxy 400 Gram Assorti

Beleef intergalactisch slijmplezier met het ruimteslijm Dit slijm ziet er supermysterieus uit! Haal het uit het potje en laat het door je handen glijden. Slijm er lekker mee en laat dit gave slijm aan al je vrienden zien! Een potje bevat 400 gram slijm. Het ruimteslijm is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Dit artikel is ver ..
Pop Pops Snotz Deluxe 12 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Pop Pops Snotz Deluxe 12 Stuks

Zoek de slijmerige SNOTZ figuurtjes in het Pop Pops SNOTZ Deluxe pack In dit Deluxe Pack vind je twaalf Pop Pops bubbels vol kleverig slijm. In sommige van de bubbels zitten SNOTZ verstopt. Kun jij ze vinden? Misschien vind je wel zeldzame SNOTZ of een SNOTZ die licht geven in het donker! In deze eerste serie kan je 60 SNOTZ verzamelen. ..
Pop Pops Snotz Basic 3 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Pop Pops Snotz Basic 3 Stuks

Bevrijd het SNOTZ figuurtje uit het slijmerige Pop Pops SNOTZ Mini Pack Drie Pop Pops bubbels met kleverig slijm zijn in dit mini pack terechtgekomen. De verdwaalde SNOTZ die erin zit wacht ongeduldig tot jij hem bevrijdt! Leeg de drie bubbels en vind uit in welke de SNOTZ zit! Misschien vind je wel een zeldzame SNOTZ! In de eerste seri ..
Pop Pops Pets Deluxe 12 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Pop Pops Pets Deluxe 12 Stuks

Ontdek de leukste slijmerige diertjes met Pop Pops Pets Deluxe 12 Stuks Pop Pops Petz combineert extra rekbaar slijm, schattige verzamelbare karakters en de pret van het bubbels laten knallen! In dit pakket vind je twaalf bubbels die gevuld zijn met slijm en vier verrassingsdiertjes. Pop de bubbels en ga op zoek naar de dieren! Misschie ..
Pop Pops Pets Basic 3 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Pop Pops Pets Basic 3 Stuks

Ontdek de leukste Pop Pops Pets met Pop Pops Pets Basic 3 Stuks Pop Pops Pets zijn schattige diertjes die verstopt zitten in slijm! Pop de slijmbubbels om de diertjes te vinden, zodat je ze toe kan voegen aan je verzameling. Elke bubbel bevat paars of roze slijm, dat lekker rekbaar is. In deze set vind je één Pop Pops Pets. Er zijn er ..
Slime 3 Kleuren in Emmer +/- 1.5 KG van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime 3 Kleuren in Emmer +/- 1.5 KG

3 kleuren slijm Vermaak je uren met deze slijm. Kneed de slijm en voel de structuur. De emmer bevat 1,5 kg slijm. Slime 3 kleuren in emmer is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.  
Wetenschap Squishy Ballen Maken Clementoni van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Wetenschap Squishy Ballen Maken Clementoni

Met deze set kunnen kinderen zelf squishy ballen maken! Ze maken eerst slijm en stoppen alles uiteindelijk in een netje, zodat ze met hun zelfgemaakte speelgoed kunnen spelen! De geïllustreerde handleiding loodst ze veilig door alle stappen van de experimenten.   Inhoud: Lijm Kleurstof Netje Plastic strips Spateltje Pipet D ..
Bellenblaas Slijm Mega 2 Assorti van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Bellenblaas Slijm Mega 2 Assorti

Maak grote bellen met deze mega slijm bellenblaas! In de bellenblaas zit slijm en als je erin blaast komt er een mega slijmbel uit! Let op: je ontvangt één bellenblaas.   Bellenblaas Slijm Mega 2 Assorti is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.   Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vooraf is helaas nie ..
Crazy Slime van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Crazy Slime

Kinderen kunnen leuk en gek slijm maken met deze set! Ze maken kennis met chemie terwijl ze het leukste en weerzinwekkendste slijm ooit maken. In de handleiding worden alle fasen van de experimenten uitgelegd en begeleidt kinderen met eenvoudige taal die makkelijk te begrijpen is. Het is veilig en helemaal niet giftig, waardoor er h ..
Play Doh Hydro Glitz Asst van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play Doh Hydro Glitz Asst

Kinderen kunnen heerlijk spelen met dit Play-Doh slijm! Ze kunnen het rekken, door hun handen laten glijden en meer! Het slijm heeft een prachtige, glanzende kleur. Na het spelen kan het weer opgeborgen worden in het potje, zodat er heel lang goed blijft!   Play Doh Hydro Glitz Asst is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.   Dit ..
Play-Doh Super Stretch van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Super Stretch

Kinderen kunnen heerlijk spelen met dit Play-Doh slijm! Ze kunnen het rekken, door hun handen laten glijden en meer! Dit gave slijm is bovendien extra stretchy en er zitten maar liefst 2 kleuren in de verpakking! Na het spelen kan het weer opgeborgen worden in de potjes, zodat er heel lang goed blijft!   Play Doh Hydro Glitz Asst is ..
LEGO DUPLO 10919 Batcave van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO DUPLO 10919 Batcave

Help Batman the Joker tegen te houden met LEGO DUPLO 10919 Batcave   The Joker™ is uit de gevangenis ontsnapt! Batman™, Robin™ en jouw eigen kleine superheld moeten allemaal hun beste beentje voorzetten om hem te pakken te krijgen. Help je peuter om de Batmobile™ door de uitgang van de grot te rijden en ontwijk het groene sl ..
LEGO Minecraft 21166 De verlaten mijn van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Minecraft 21166 De verlaten mijn

Trek samen met Steve de mijnschacht in, bouw en ontdek van alles – terwijl je je moet verweren tegen de voortdurende aanvallen! In de grot vind je steenkool, ijzer en diamanten. Maar pas op voor de angstaanjagende zombie, de griezelige spin en het levende slijm. Als je ze ziet, moet je ze naar de ingang van de grot zien te lokken en da ..
Mega Construx 2 In 1 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Mega Construx 2 In 1

Het wordt extra slijmerig met het geweldige Fisher Price Mega Construx Fusion Beast Het is slijmtijd wanneer je de Breakout Beasts™ bevrijdt! Laat het beest los door het ei te openen. Dit ei bestaat zelfs uit twee delen! In ieder deel zit een geweldig monster. Zijn onderdelen liggen verspreid in het slijm. Haal ze eruit en zet hem in ..
Mega Bloks Breakout Beasts Spitters van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Mega Bloks Breakout Beasts Spitters

Scheur het mini-beest zakje open en ontdek een gloednieuwe slijmverrassing. Zet alle stukjes in elkaar om een MB Breakout Beasts Spitters te bouwen. Vul het beestje met slijm en druk op de achterkant om het te laten spitten. Er zijn verschillende uitvoeringen, spaar ze allemaal. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder.
Glam Goo Jewel Fashion Pack van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Glam Goo Jewel Fashion Pack

Met het Glam Goo Jewel Fashion Pack kunnen kinderen slijm maken en dat in juwelen doen. Ze kunnen hun slijm versieren. Bevat zes draagbare slijmaccessoires, een groot bakje doorzichtig slijm, een klein bakje doorzichtig slijm, een klein bakje fluweelslijm, 5 buisjes glitter, 3 potjes glanspoeder en een geurtje. Geschikt vanaf 6 jaar. &# ..
Play-Doh Super Stretch van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Play-Doh Super Stretch

Met het Play-Doh Super Stretch kun je lekker spelen, draaien en trekken! Het slijm is nog elastischer dan normaal en in de verpakking zitten 2 verschillende kleuren. Wanneer je klaar bent met het spelen kun je het slijm weer terug stoppen in de...
Slijm Nickelodeon Pot van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slijm Nickelodeon Pot

Met deze heerlijke Slijm Nickelodeon Pot vermaak jij je uren lang. Dit flubberige goedje maakt namelijk de grappigste geluiden wanneer je je vinger er in drukt! Squeek, flurrrrp, brrrrp.. Hilarische geluiden om iedereen aan het lachen te maken....
Pop Pops Pets Basic 3 Stuks van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Pop Pops Pets Basic 3 Stuks

Ben jij dol op kleine schattige diertjes én slijm? Dan zijn de Pop Pops Pets Basic 3 Stuks net wat voor jou! Deze snoezige diertjes hebben zich verstopt in een bubbel met slijm. Knijp en druk net zo lang, totdat je het diertje hebt gevonden....
Slime in Tube van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime in Tube

Slime in Tube is super felgekleurd slijm in een leuk reageerbuisje! Draai de dop los en haal het gekleurde slijm eruit. Kneed en knijp hier lekker in of laat er iemand mee schrikken. Ben je klaar met spelen? Doe het slijm dan weer terug in het...
Slime met Schildpad van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime met Schildpad

Kneed, trek en speel met dit slijm om de schildpad te bevrijden! De schildpad zit helemaal in het slijm verborgen en kan er zelf niet uitkomen. Het slijm zit in een handig potje, zodat je het na het spelen weer gemakkelijk op kunt bergen en het slijm...
Slime Maak Je Eigen Slijm 200 ML van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime Maak Je Eigen Slijm 200 ML

Met deze set kun je doen alsof je een wetenschapper bent. Je kunt namelijk zelf slijm maken! Slime Maak Je Eigen Slijm 200 ML bevat alles wat je nodig hebt voor heerlijk glibberig, snotterig slijm. Super leuk om samen met je vrienden te maken,...
Slime in Emmer 3 Kleuren 1.5kg van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime in Emmer 3 Kleuren 1.5kg

Ben jij ook zo dol op slijm? Dan heb je met de Slime in Emmer 3 Kleuren 1.5kg in één keer een giga voorraad! In de emmer zitten 3 mooie kleuren slijm, van in totaal wel 1.5 kilo!! Speel lekker met het slijm, knijp erin of laat mensen er...
Slime Kikker 8x1.5cm van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime Kikker 8x1.5cm

Speel met deze Slime Kikker 8x1.5cm en laat hem bewegen in het kikkerdril! Door het slijmerige kikkerdril door je handen te laten glijden, beweegt de kikker heen en weer. Het slijm zit in een handig bakje, waar je het na het spelen weer terug in kunt...
Slime Maak Je Eigen Slijm van De grote speelgoedwinkel op Allemaal-Speelgoed.nl

Slime Maak Je Eigen Slijm

Wat is er nu leuker dan spelen met slijm? Heerlijk glibberig, knijpbaar en wiebelig. Met de Slime Maak Je Eigen Slijm set kun je zelf aan de slag. Volg de instructies en gooi de ingrediënten bij elkaar. Zo maak jij helemaal zelf je eigen...
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 260 resultaten)