Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Telraam op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Telraam gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 47 resultaten verdeeld over 2 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 47 resultaten)
Voetbaltafel Klein van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Voetbaltafel Klein

Voetbal overal met de Voetbaltafel Klein Spelen met je vrienden is nóg leuker met dit tafelvoetbalspel! Er zitten vier stangen in de voetbaltafel en aan elke stang zitten drie poppetjes. Zo kan je dus met twaalf voetballers spelen! Kies allebei een kant van de voetbaltafel, pak twee stangen vast (ieder heeft dan dus zes poppetjes) en l ..
Schoolbord Hout 2 In 1 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Schoolbord Hout 2 In 1

Teken en schrijf op het leuke Schoolbord Hout 2 In 1 Op dit leuke schoolbord kan je oefenen met sommen of schrijven, of je kan er lekker op tekenen! Aan de ene kant vind je een krijtbord, waarop je kan tekenen en schrijven met de zes meegeleverde krijtjes, en aan de andere kant zit een whiteboard, waarop je de speciale stift kan gebruik ..
Little Dutch Telraam Roze van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Telraam Roze

Little Dutch Telraam Roze
Little Dutch Telraam Blauw van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Little Dutch Telraam Blauw

Little Dutch Telraam Blauw
Fisher Price Activity Walker PK2 van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Fisher Price Activity Walker PK2

Met deze Fisher Price Activity Walker PK2 kan jouw kindje zich urenlang mee vermaken. De loopwagen zal de grove motoriek stimuleren. Het zal het kindje motiveren om te gaan lopen. Wanneer de loopbeugel naar beneden is gezet, kan het kindje gebruik maken van de andere leuke activiteiten. Zo zit er een telraam, vormenstoof, een ballendoolh ..
Small Foot loopwagen toekan junior 49 cm hout oranje/geel van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot loopwagen toekan junior 49 cm hout oranje/geel

Small Foot toekan loopwagen Leren lopen wordt nog leuker met deze loopwagen van Small Foot. Met deze toffe loopwagen kun je niet alleen lopen, want hij is multifunctioneel. Kinderen kunnen met deze loopwagen hun motoriek trainen door middel van de tandwielen en het schuiflabyrint of leren tellen met het telraam. Ook heeft de loopwagen ..
Jouéco vormenstoof junior 21 x 21 cm hout oranje/blauw van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Jouéco vormenstoof junior 21 x 21 cm hout oranje/blauw

Jouéco vormenstoof Met deze duurzame vormsorteerder leert jouw kleintje vormen kennen. Het speelgoed bevorderd de fijne motoriek en het logisch denken. Dankzij het telraam kan jouw kindje gemakkelijk leren tellen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: oranje, blauw Materiaal: hout Afmetingen: 21 x 21 x 21 cm (L x B x H) Leeftijd ..
Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard junior 155 cm hout

Viga Toys schoolbord en magnetisch whiteboard Een multifunctioneel schoolbord met aan de ene zijde een traditioneel krijtbord en aan de andere zijde een whiteboard. He bord is voorzien van een klok met beweegbare wijzers, een alfabet en een telraam. Zo leer je klokkijken, rekenen en kun je gemakkelijk het alfabet oefenen. Krijtjes, een ..
Tooky Toy telraam olifant junior hout lichtblauw 17 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tooky Toy telraam olifant junior hout lichtblauw 17 delig

Tooky toy telraam Dit multifunctionele, houten telraam biedt meer dan je denkt. Het bord is namelijk aan de ene kant om te krijten en de andere kant is magnetisch. De eerste rekensommen kunnen hiermee op speelse wijze worden geleerd. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior, unisex Materiaal: hout Afmetingen opbergdoos: 37 ..
Sevi telraam Alfabet junior hout 31 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Sevi telraam Alfabet junior hout 31 cm

Sevi Alfabet telraam Leer tellen en het alfabet met dit kleurrijke telraam van Sevi. Het telraam heeft tien rijen met tien kralen in zes kleuren. Aan de andere kant leer je het alfabet, bovenop zit een vormenpuzzel en aan de zijkant leert jouw kindje klokkijken. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afme ..
Everearth telraam 27x32 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Everearth telraam 27x32 cm

Everearth telraam Met dit telraam leert jouw kindje tellen en rekenen als de beste. Dit is een creatieve, vrolijke manier om de rekenkwaliteiten van je kindje te verbeteren. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: hout Afmeting: 27x32 cm (BxH) Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
Viga Toys telraam 29 cm multicolor van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Viga Toys telraam 29 cm multicolor

Viga Toys telraam Kinderen leren spelenderwijs rekenen met dit telraam van Viga Toys. Met hulp van de kleurrijke kralen maakt jouw kind zich de regels van het rekenen eigen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 29 x 14,5 x 7,5 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar
Kid's Concept houten telraam 30 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kid's Concept houten telraam 30 cm

Kid's Concept houten telraam Met dit houten telraam leert jouw kind op een speelse manier tellen en rekenen. Het telraam heeft in totaal tien rijen met tien kralen in zachte kleuren. Op deze leuke manier ontdekt jouw kind al spelenderwijs de geheimen van het rekenen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: ..
Melissa & Doug telraam van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Melissa & Doug telraam

Melissa & Doug telraam Kinderen leren spelenderwijs rekenen met dit telraam van Melissa & Doug. Met hulp van de kleurrijke kralen maakt jouw kind zich de regels van het rekenen eigen. De abacus wordt geleverd met een houten rekenplankje waarop jouw kind eenvoudige sommen leert maken. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior ..
Melissa & Doug houten telraam 31 x 29 x 7,5 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Melissa & Doug houten telraam 31 x 29 x 7,5 cm

Melissa & Doug houten telraam Met dit houten telraam leert jouw kind op een speelse manier tellen en rekenen. Het telraam heeft in totaal tien rijen met tien vrolijk gekleurde kralen. Op deze leuke manier ontdekt jouw kind al spelenderwijs de geheimen van het rekenen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout ..
Small Foot activiteitenkubus Muis 29 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot activiteitenkubus Muis 29 cm

Small Foot activiteitenkubus Maak kennis met verschillende vormen en kleuren en leer tellen met de activiteitenkubus van Small Foot! De activiteitenkubus is een vierkant vol met leuke dingen om te doen. Schuif de kralen over de kralenbaan, leer tellen met het telraam aan de zijkant en speel met de wijzers van de klok. De kubus is vrolij ..
Engelhart schuifpuzzel Telraam junior 30 cm hout van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Engelhart schuifpuzzel Telraam junior 30 cm hout

Engelhart Telraam schuifpuzzel Met deze super leuke schuifpuzzel van Engelhart leert jouw kind vormen te herkennen. Ook aan de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie wordt spelenderwijs gewerkt. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmeting: 30 x 30 cm (L x B)
I'm toy Activity Houten Brandweerwagen van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

I'm toy Activity Houten Brandweerwagen

De activity brandweerwagen van I'm Toy heeft tal van activiteiten om kinderen bezig te houden! Het stuurwiel stimuleert denkbeeldig auto rijden. Het kleurrijke telraam, matching blokken, draaiende schijf, en schuifgedeelte zijn leuke leermiddelen die helpen bij het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie en de communicatieve vaardi ..
Small Foot Houten Telraam 30 X 4 X 14 cm van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot Houten Telraam 30 X 4 X 14 cm

Op 10 metalen bogen worden gekleurde houten kraaltjes als visueel rekenhulpmiddel gebruikt. Op de middelste plank van de houten voet zijn aan de ene kant 55 optelsommen afgebeeld en aan de andere kant 55 aftreksommen. Deze sommen moeten met behulp van de houten kraaltjes snel berekend worden! Hier worden kleine rekenkunstenaars op speels ..
Jouéco houten telraam abacus van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Jouéco houten telraam abacus

Jouéco houten telraam abacus Leer spelenderwijs tellen en rekenen met dit kleurrijk telraam van Jouéco. De honderd kralen zijn verdeeld over tien rijen van tien kralen en leren je stapsgewijs optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmeting verpakking: 30 x ..
Disney telraam Mickey Mouse 32 x 26,5 cm hout rood van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Disney telraam Mickey Mouse 32 x 26,5 cm hout rood

Disney Mickey Mouse telraam Leer spelenderwijs tellen en rekenen met dit kleurrijk telraam van Disney. De honderd kralen zijn verdeeld over tien rijen van tien kralen en leren je stapsgewijs optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Kleur telraam: rood Kleur kralen: multicolor ..
Sevi telraam alfabet vormenpuzzel 31 cm van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Sevi telraam alfabet vormenpuzzel 31 cm

Sevi telraam Leer tellen en het alfabet met dit kleurrijke telraam van Sevi. Het telraam heeft tien rijen met tien kralen in zes kleuren. Aan de andere kant leer je het alfabet, bovenop zit een vormenpuzzel en aan de zijkant leert jouw kindje klokkijken. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 31 x 2 ..
Small Foot loopwagen toekan junior 49 cm hout oranje/geel van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot loopwagen toekan junior 49 cm hout oranje/geel

Small Foot toekan loopwagen Leren lopen wordt nog leuker met deze loopwagen van Small Foot. Met deze toffe loopwagen kun je niet alleen lopen, want hij is multifunctioneel. Kinderen kunnen met deze loopwagen hun motoriek trainen door middel van de tandwielen en het schuiflabyrint of leren tellen met het telraam. Ook heeft de loopwagen ee ..
Tooky Toy loopwagen met activiteiten junior 42 cm hout 4-delig van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Tooky Toy loopwagen met activiteiten junior 42 cm hout 4-delig

Tooky Toy loopwagen met activiteiten Een multifunctionele loopwagen met activiteiten van Tooky Toy. Jouw kindje is er uren zoet mee dankzij de verschillende spelletjes zoals onder andere vormen herkennen en een telraam. Spelenderwijs leert jouw kindje lopen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren. Specificaties: Geslacht: junior Kle ..
Tooky Toy loopwagen junior 51 cm hout rood/naturel van KHShop op Allemaal-Speelgoed.nl

Tooky Toy loopwagen junior 51 cm hout rood/naturel

Tooky Toy loopwagen Een complete loopwagen voor het bevorderen van het lopen van je kindje. Aan de voorzijde en de zijkanten van het looprek zijn verschillende spelletjes te vinden zoals een xylofoon, een telraam, tandwielen en nog veel emer. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: rood, naturel Materiaal: hout Afmetingen: 32 x 35 x 51 (L ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 47 resultaten)