Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Tractor Little People op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Tractor Little People gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 4 resultaten verdeeld over 1 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Fisher Price tractor Little People junior grijs/groen 5 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Fisher Price tractor Little People junior grijs/groen 5 delig

Fisher-Price Little People tractor Over de vlaktes van de woonkamer, over het bot van de hond en door de beboste gang naar de velden van de speelboerderij - met de Little people Dierenliefde Trekker kunnen kleine boeren overal 'planten' en 'ploegen'. Het varken en het schaap staan al in de aanhanger en peuters kunnen ..
Happy People RC Claas Xerion 5000 2,4 GHz 1:16 46 cm groen van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People RC Claas Xerion 5000 2,4 GHz 1:16 46 cm groen

Happy People RC Claas Xerion 5000 Verbouw landbouwgrond met deze bestuurbare tractor van het merk Claas! De tractor heeft volledige rij- en stuurfunctionaliteit en rijdt met zijn twee bestuurbare assen over elk terrein. De afstandsbediening heeft een bereik tot 25 meter en de tractor heeft een snelheid van vijf km/u! Specificaties: A ..
Happy People RC Claas Axion 870 tractor 1:16 groen van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People RC Claas Axion 870 tractor 1:16 groen

Happy People RC Claas Axion 870 tractor Verbouw landbouwgrond met deze bestuurbare tractor van het merk Claas! De tractor heeft volledige rij- en stuurfunctionaliteit en rijdt met zijn achterwielaandrijving over elk terrein. De afstandsbediening heeft een bereik tot 40 meter en het landbouwvoertuig heeft een snelheid van 10 km/u! Speci ..
Happy People RC Claas Axion 870 Tractor + Aanhanger met Licht 1:16 van Speelgoeddirect op Allemaal-Speelgoed.nl

Happy People RC Claas Axion 870 Tractor + Aanhanger met Licht 1:16

Happy People RC Claas Axion 870 tractorMet volledige functiebesturing (2,4 GHz). Deze stoere tractor in de bekende Claas kleuren is voorzien van LED-licht. Aan de achterkant kun je de CARGOS 9600 aanhanger aankoppelen. Ook aan de voorzijde is een koppeling aangebracht. Maximale snelheid: 3 km per uurSchaal 1:164 AA-batterijen voor de aut ..